2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 12 January 2013, 16:40:03
Kardeşim yeter daha artık.Heyecanını anlıyoruzda şu facebookta her gördüğünü şuraya yazma.Admin'sin tamam anladık sal daha bizi şu başlıkta

Kızdırmayın  serkanı :) Serkan gekas gelmiş facebookda gördum :P :deli:

King1965

Anıl tasdemir Göztepeyle prensipde anlastı

germencisse

Haluk Türkeri benzetmek gerekirse Billy Mehmet transferinden farksiz olur..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 12 January 2013, 16:40:03
Kardeşim yeter daha artık.Heyecanını anlıyoruzda şu facebookta her gördüğünü şuraya yazma.Admin'sin tamam anladık sal daha bizi şu başlıkta
çok agresifsin.hiç hoş değil..

SivasLee

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 12 January 2013, 16:30:32
Makukula karşıyakadan ayrılmış biz alsak mı :D

Sözleşmesine Karşıyaka madde koydurmuş, Türkiye'de başka takımda oynayamaz diye.

Zaten ailevi sebeplerden dolayı ayrılmış Karşıyaka'dan.

samsunmania

Yedek golcü de gerekli.Bence Haluk o kadar da kötü değil. Form tutarsa iş bile yapar. Kadromuzun geniş olması lazım.

MeL_55

Bana kalsa genc oyuncularla kadroyu genis tutmak gerekir... Elin adamlariyla degil

cezayir55

Shane_Falco

Dimitrov olmazsa düşünülen bir alternatif isim var mı acaba ??

SivasLee

Arkadaşlar, Kıvanç Karakaş'ı alabilirseniz müthiş bir iş yapmış olursunuz.

Geçen sene Sivasspor'daydı ve müthiş bir çıkış yakalamıştı, çokta faydalı oldu.

Ama disiplin konusunda sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Bu sezon başı durduk yere Sivasspor'dan ayrılıp Kasımpaşa ile anlaştım dedi ama Kasımpaşa olmayınca ilginç bir şekilde Şanlıurfa'ya transfer oldu ki bana kalsa birçok Süper Lig takımı ile anlaşabilirdi.

Devre arasında Şanlıurfa'dan ayrılınca tekrardan Sivasspor'a dönmek istedi ama bu seferde oldukça yüksek bir ücret talep etmiş.

Yani anlaşsanız dahi sizde de sıkıntı yaratabilecek bir futbolcu Kıvanç.

samsunmania

Alıntı yapılan: MeL_55 - 12 January 2013, 16:55:11
Bana kalsa genc oyuncularla kadroyu genis tutmak gerekir... Elin adamlariyla degil

Düşme potasında bir takımın şu anda genç oyuncuları pişirmek gibi bir lüksü yok. Genç oyuncularımızı inşallah rahatlayınca oyuna süreceğiz.

MeL_55

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 January 2013, 17:21:42
Düşme potasında bir takımın şu anda genç oyuncuları pişirmek gibi bir lüksü yok. Genç oyuncularımızı inşallah rahatlayınca oyuna süreceğiz.

Haluk mu bizi düsme potasindan kurtaracak?

**KaR6**

standartın bile altında maliyeti var haluk'un.. Ayrıca kendine guvenen bir oyuncu, sozlesmesi de ona gore yapılmıs..

Yedek forvet icin 400 500 milyar verecek gucumuz de yok, daa once scout :)larımız da izlemis, alındı sonuc olarak..

Ben izlemedim hic malum sebepten oturu, insallah form tutar iyi de oynar..

Dimitrov işi de zora girdi bu arada bayagı bi :(

samsunmania

12 January 2013, 17:45:48 #838 Son düzenlenme: 12 January 2013, 17:50:48 samsunmania
Alıntı yapılan: MeL_55 - 12 January 2013, 17:25:32
Haluk mu bizi düsme potasindan kurtaracak?

Ben böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum kardeşim. İzlediğim bir oyuncu. Yedek diyorum kurtarıcı değil. Biraz dikkat.

teksas3455

Şu haberden birşey anladınız mı abiler

"Altı futbolcu Antalya kampından gönderildi.

Transferlerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşandı. Kırmızı-Beyazlı ekibe transferi oldu gözü ile bakılan iki isimde beklenilen olumlu gelişmeler yaşanmadı. Güne olumsuz gelişmelerle başlayan Samsunspor Haluk Türkeli'yi renklerine bağlamayı başardı."

Kaynak : http://www.gazetearena.com/samsunsporda-sok-gelisme.html

Kim gitmiş nereye gitmiş Allah razı olsun hiç ayrıntı yok