2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 January 2013, 17:24:32
dimitrov da netlik yok, umutlanıp hayal kırıklıgı olmasın sonra.. Blr transfer netlesince once buradan duyuluyo zaten, baska kaynaga bel baglmamakta fayda var..

Kaç gün kaldı komutanım?

seyf55

ne dimitrovmuş arkadaş ne sorun var ki kasımpaşaylamı, bizdeki para sorunumu, futbolcudamı

ismail

adem sarı twit atıyo Samsunla antremana çıktım diye  8)

usare

teksas3455

Adem Sarı : "suanda samsunda sozlesmem devam etmekte ve burada antrenmanlarimida yapiyorum. Herhangi bir transfer sozkonusu degil suand"

kuzey55

Alıntı yapılan: teksas3455 - 11 January 2013, 18:17:45
Adem Sarı : "suanda samsunda sozlesmem devam etmekte ve burada antrenmanlarimida yapiyorum. Herhangi bir transfer sozkonusu degil suand"

A2 de oynarsın artık

seyf55

adam mutlu olmuş bizle idmana çıktı diye  :D vahhh garıbım get out lan

lucarelli

2 forvetimiz var. Dimitrov da gelirse 3 olacak. Bir de adem 4 forvet. bence kalabilir kadro derinliği için. Ücreti çok değilse :)

Shane_Falco

Turuncu

samsun 55

facede dimitrovun ülkesinde oynamak istediği yazıyor

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsun 55 - 11 January 2013, 20:34:46
facede dimitrovun ülkesinde oynamak istediği yazıyor

Ülkesinde burada kazandığı paranın yarısını ancak kazanır.Sanmıyorum oraya gideceğini...

King1965

Hüseyin Karataş
EVET FATİH TAMAM SIRADA KASIMPAŞADAN DİMOTROV VAR ONDADA İŞLEM TAMAM AMA DİMİTROV ÜLKESİNE DÖNÜP ORADA OYNAMAK İSTEDİĞİNDEN BİRAZ NAZLANIYOR GALİBA G DOĞAL TABİKİ ADAM SAMSUNSPOR GİBİ BİR MARKAYA DEĞERE GELİYOR HAYATINDA BÖYLE TARAFTAR İLE TAKIM GÖRMÜŞMÜKİ ACABA,,, URFADAN KIVANÇ'A GELİNCE ONUNLA BÜTÜN PÜRÜZLER ALDIĞIM KESİN BİLGİLERE GÖRE HALLEDİLDİ VE İŞİ BİTTİ SADECE KIVANÇ'IN ESKİ TAKIMIYLA ARASINDAKİ UFAK PÜRÜZLERİ HALLETMESİ BEKLENİYOR İMZA AN MESELESİ HAYDİ SAMSUNSPOR SEVİNDİR BİZLERİ..

55.hakan

Dimitrov meselesi uzadıkça sinir bozmaya başladı.Zor bir transfer biliyorum ama başkaları sulanmadan bitirmek lazım bu akşam.

King1965

Denizlispor ve Samsunspor'un Fabio Lopes savaşı
Forvet arayışları süren Samsunspor ve Denizlispor, Brezilya 1. Ligi takımlarından Cruzerio'da forma giyen 27 yaşındaki forvet oyuncusu Fabio Lopes için kıran kırana bir mücadeleye tutuştu.

Geçen sezon Japonya'da Osaka takımına kiralık giden ve sergilediği performans ile bütün Japonya'nın sevgilisi olan Brezilyalı forvet, Avrupa'da forma giymek istiyor. Sezon başında tekrar Cruzerio'ya dönen Lopes için Denizlispor ve Samsunspor'un yoğun çaba sarfettiği ve önümüzdeki günlerde bu transferin netleşeceği belirtildi.

Ajansspor