O Şanlı Formaya Bir Futbolcu Da 'Bizden'

Başlatan mehmet yılmaz, 25 December 2012, 20:43:36

« önceki - sonraki »

feticalik

Samsuna Samsunspor fazla diyoruz diyorlar da
"Bugüne kadar Samsunspor başkanı olup bir mirası yiyen ve hesabı bile sorulmayan ucuz kahramanların hesabını sorabildik mi ?
Samsun halkı Samsunspora yatırım yapmaktan korkacak değil ama bugüne kadar gelenler o yardımları ne yaptı ?"

Birilerinden hesap soramadığımız sürece şehrimiz Samsunsporumuzu sahiplenemeyecek maalesef.

-şimdiki yönetimimize kesinlikle dil uzatmıyorum herkes benim ne olduğumu biliyor :)-

erkutdem55

Her tarafından öz Samsunlu olarak kan ağlıyarak yazıyorum ama maalesef Samsundan bi zikim olmaz.

akif arslan

Okulumuzdan (Yeşilkent Anadolu LİSESİ) nden bir görüntü.

Uploaded with ImageShack.us

samuray

yazık ya bu sitede bile katılım bu kadar düşük kalıyorsa ?

south_london

Sitenin il üç beş üyesinden biri olarak bu sitenin misyonunu yerine getiremediğini üzüntüyle kabul ediyorum ve sitenin kapatılmasını öneriyorum. 50 kişi bile olmadık.

samuray

bu sitede bile bu kadar düşük sayıda kalındıysa şehirde durum nedir diye soramıyorum genelde katılım bilgisi varmı dır

baha55

bence siteden daha  katılım olacaktır, ümitsizliğekaılmamak lazımm hanüz...

samuray

bence bu kampanya yeteri kadar öne çıkarılamdı malesef herkes 2.3 .5 gücü oranında belki banka hesabı olayında para yatırmısı ayıp olur diye kbankaya yatıramayabilir bağış kutuları şehrin önemli yerlerine avm.hlere ne bilim buna benzer kampanyalar yapılabilrdi diye düşünüyorum yerel basın tv ler birçok şey yetersiz kaldı sanki

Sercan

Bugün store'ye birisi geldi, Bafra T Tipi Cezaevi çalışanları arasında 300 TL toplamış, onu verdi..

samuray

ya fec.te şimdiye kadar 3800 tl toplanmış diye haber var bu ne iş ya sırf bu sitede bu kadar para olmuştur varmı bu konuda bilgi

Ölümüne_Samsunspor

hurcan55

Bizde Milli Piyango Anadolu Lisesi olarak para toplamaya çalıştık okuldan. Hedefimiz hocalardan daha fazla yardım görüp miktarı artırmaktı ama malesef paranın tamamına yakınını öğrencilerden topladık. 200 TL civarı bir para çıktı.

SametYılmaz55

150 tl havale yaptım.dediğim tarihten biraz geç yatırdığım için özür dilerim.patronun gevşekliğine geldik 10 gündür :)

Burak

Alıntı yapılan: hurcan55 - 09 January 2013, 22:58:27
Bizde Milli Piyango Anadolu Lisesi olarak para toplamaya çalıştık okuldan. Hedefimiz hocalardan daha fazla yardım görüp miktarı artırmaktı ama malesef paranın tamamına yakınını öğrencilerden topladık. 200 TL civarı bir para çıktı.

Yüksel'in odasında kocaman bir Samsunspor flaması vardı duruyor mu ? :)

Ajan