2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

baha55

Alıntı yapılan: muhalif - 08 January 2013, 16:30:37
yöneticilerimiz ne düşünüyor bu konuda açıkçası ben onu merak ediyorum.

özellikle mehmet abi erdem abi akan abi doğan abi ?

ADNAN GELMEK İSTİYO, PİŞMAN ,ÖZÜR DİLİYOR VS.  GİBİ  Bİ AÇIKLAMA  VAR...

Ertuğrul Sağlam

08 January 2013, 16:39:03 #556 Son düzenlenme: 08 January 2013, 16:43:24 Ertuðrul Saðlam

HAKSIZLIK

Samsunspor, sezonun ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken; tüm camianın dikkati, bu hafta içinde yapılacak futbolcu transferlerine  çevrildi. Çünkü bu yeni transferlerin kalitesi, kulübün açık ve net olarak kaderini belirleyecek.
Yani olay bu kadar ciddi. Merakla  beklenen bu transferlerin takımı güçlendirmek adına özellikle de orta saha ve forvet ağırlıklı bölgelere yapılacağı biliniyor.Zaten Samsunspor'un ligin ilk yarısında aldığı 12 beraberlik; eldeki mevcut kadronun bu bölgelerdeki yetersizliğinin açık bir göstergesiydi. Sonuç olarak, şu ana kadar alınan tek önemli ismin forvet oyuncusu Abdülkadir Özgen olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Başkan Emin Kar ile sürekli konuşuyorum. O da bu bölgelere kaliteli futbolcu peşinde...
Ancak kabul etmek gerekir ki istediğin futbolcuyu hemen alabilmek de öyle kolay iş değil.
Başkan Emin Kar'ın düşüncesi de 2 orta saha bir forvet daha alabilmek.

Şu an orta saha için yakın görüşülen 2 ismin Urfaspor'dan ödemeler nedeni ile sorun yaşayıp ayrılan Kıvanç Karakaş ve Karşıyaka'dan Adnan Güngör olduğunu biliyorum.

Bana göre bu iki isim de iyi.

Kulübün eski futbolcularından Adnan Güngör'ün dönmesi konusunda bazı olumsuz görüşler duysam da ben aynı görüşte değilim.
Hani "adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" zamanında diploması bile olmadan bu kulüpte 1 yıl teknik direktörlük  şansı verilip ertesi yıl Kayserispor'dan teklif gelip apar topar  giderken, "ben kariyerimi düşünmek zorundayım" dememiş miydi.
Aynı Ertuğrul Sağlam geçmişte futbolculuk döneminde Trabzonspor'a transfer olacakken son anda Beşiktaş'a gitmemiş miydi?

Bugün Samsunspor altyapısından bir futbolcuya Trabzonspor'dan teklif gelse sizce "ben gitmem' diyen olur mu?
Ayrıca Adnan Güngör transfer olurken bu kulübe o zamanlar 800 bin TL kazandırarak gitmişti. Ayrıca alacaklarını da TFF'ye yansıtmadan vazgeçmişti.
Bunu kimse bilmez belki sizlerle ilk kez paylaşıyorum .Samsunspor'un geçmiş sezonlarda sıkıntılı günlerinde ara sıra deplasman giderlerini kendi cebinden üslenen isim bile oldu.

Bakın yine başka örnek zamanında Tanju Çolak,Celil Sağır,Ercan Kol,Serkan Aykut gibi yıldız isimler iyi paralara bu kulüpten transfer olup gitmemiş miydiler.
Bu saydığım yıldız futbolcuların Samsunsporluluğundan şüphe eden var mı?
Asla...

Sonuç olarak bu işler profesyonel işler.Hiç kimse gazoz kapağına oynamıyor.
Adnan Güngör konusunda sayısı az da olsa olumsuz düşünenlerin olayları tam bilmeden haksızlık yaptığını düşünüyorum.
Ayrıca açık konuşmak gerekirse de bu takımın bana göre Adnan Güngör gibi deneyimli bir futbolcuya şu zor günlerde  ihtiyacı da var.
Yeter ki Adnan Güngör transferi gerçekleşsin.

Ercüment GÜL      
http://www.habergazetesi.com.tr/kose-yazilari/ercument-gul/3713/haksizlik-/      

Hatırladığım kadarı ile Adnan sözleşmesi sona erdiği için bonservis parası vermeden sadece yetiştirme bedeli ile gitmişti.      

55.hakan

Hangi sözlerini kastettiğimizi ve neden Adnan'a karşı olduğumuzu istediğimizi anlamak istemiyorlar. Trabzonspor'a gittiği için değil giderken söylediği laflarla bizi yerin dibine sokmasıyla onu gözümüzde bitirdik.

cgr

He Adnan Samsunspor'umuza geri gelir veya gelmez. Geldi diyelim. Ne alkışlarım, ne de attığı gole sevinirim...

Cheregi

Alıntı yapılan: muhalif - 08 January 2013, 16:30:37
yöneticilerimiz ne düşünüyor bu konuda açıkçası ben onu merak ediyorum.

özellikle mehmet abi erdem abi akan abi doğan abi ?

Bu sitedekiler ne düşünüyorsa yöneticilerimizde onu düşünüyor. Öyle olmasaydı Adnan Antalya'da kamptaydı şimdi. Belliki Adnan'ın basında çıkan haberlerin yalan olduğunu söylemesi ve Samsunspor'umuzun çıkarları biraz kafaları karıştırmış, yoksa bizim gibi düşündükleri malum. Hepimizin görüşü ortada, yöneticilerimizinde bizim gibi düşündüklerini biliyoruz. Ne karar verirlerse versinler Samsunspor'umuzun çıkarları doğrultusunda olacaktır. Çekilen sıkıntılar ve omuzlarındaki yüküde düşünerek ne karar verirlerse versinler arkalarında olmak düşer bize. Bu transferler yapılıyor ama bu adamlar ne zorluklarla uğraşıyor onuda göz önünde bulunduralım lütfen. Adnan efendi imzalasada imzalamasada yönetim en doğru kararı verecektir, imzalarsa Adnan ı her maç nefretle izleriz o ayrı konu.

Desiqner

Seyircisiz,çapsız takımlar para içinde boğulurken takımımın böyle adamlara kalması,250.000 Euro gibi paralar için efsane dediğimiz oyuncunun adını sanını yeni duyduğumuz takımlara gitmesi zoruma gidiyor artık.
Adnan'a kadar mı düştük ? Yok mu onun kadar oynayacak adam ?

baha55

KİMSE SAMSUNSPOR DAN GİTTİ   DİYE HİÇBİR  FUTBOLCUYA CEPHE ALMIS DEĞİLDİR ZATEN ,  SERKAN ERCAN  CELİLDE GİTTİ, GELDİKLERİN  İMPARATOR  DİYE KARSILANDIRLAR..ADAM GİBİ GİTTİLER ADAM GİBİ GELDİLER...AMA GİTTİGİN MALUMTAKIM İSE BİRAZ HASSSAS  OLMALISIN,  CIKIPDA SAMSUNSPOR TARAFTARINA KÜFÜR EDER GİBİ ACIKLAMA YAPAMAZSIN..YAPMAMISSAN EGER , DURUMUN HASSASİYETİNİ BİLDİGİN İÇİN YALANLAMAN LAZIMDIR...
ADNANIN MEHMET NASIN SAVUNULACAK HİÇBİR  YANI YOKTUR, SAMSUNSPOR DA  KİMSEYE MUHTAC DEĞİLDİR...DÜŞTÜYDEK KALKARIZ ADNANA GEREK YOK...

ugrass

Biz adnanı rüyasından uyandırmayalım bence gerek yok gelmesin abi.

twitter

ahmetsefa55

ben hepsini geçtim.adnan en iyi zamanlarında bile iyi bir futbolcu değildi ki.

şimdi çok mu ihtiyaç var adnana anlamadım ben.
turgaydan ne fazlası var allah aşkına ?

edit : adnana verilecek olan şans doğan erdoğana , aykut topala vs. verilebilir diye düşünüyorum.

pitbul055

Hayatta 2 Adnanaın ismini duyunca gıcık oluyorum..1.si Adnan ÖLMEZ 2.siAdnan GÜNGÖR :kafa:

Ertuğrul Sağlam

08 January 2013, 16:58:27 #566 Son düzenlenme: 08 January 2013, 17:04:55 Ertuðrul Saðlam
Adnan'ın gittiği sezon Adnan için açılan Konu başlığı.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=2785.0

ve Adnan'ın sitemize mesajları.

GEÇEN SENE TAKIMIMIZ KÜME DÜŞTÜĞÜNDE HERKEZ KAÇTI BURDAN TEK BAŞIMA BURDA KALDINM TRABZONSPOR BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR SÜRÜ TAKIM İSTİYORDU BENİ.TRABZONSPOR KULUBÜMÜZE 1 TRİLYON BONSERVİS ÜCRETİ VERİYORDU BANADA 950 MİLYAR VERECEKTİ BEN BUNLARI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIM. ÜÇ SENİDİRDE ÜÇ BÜYÜKLER TARAFINDAN İSTENMEME RAMEN.ŞİMDİDE TRABZON KÖPEĞİ DİYE TEZARAT EDİYORLAR KİME KÖPEKLİK YAPMIŞIM SORUYORUM SİZE KİME PARAYI  TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIĞIM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.PARAYA GİTMEDİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM SAMSUNU BAZILARI GİBİ SATMADIĞIM DİYEMİ BUNLARI HAKEDİYORUM BAZILARI GİBİ KAÇIP GİTMEDİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM HERKEZDEN FAZLA GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜM  VE MÜCADELE ETTİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.

ben kimseyle anlaşmadım çıkan bütün haberler asılsızdır ben bu takıma sekiz yılımı verdim kim ne yaptın diye sorarsa istatistiklere baksın kimse benim sarı saçıma kara kaşımA HAYRAN DEĞİL.herkez burdan kaçma kaçarken tek başıma aslanlar gibi samsunsporda mücadele ettim.hemde belkide geleceğimi kurtaracak paraları teperek.eğer biri adnan samsunspora ihanet etti derse taş olur.

ben size bütün içtenliğimle herşeyi yazıyorum görüştüm ama alaşmadım her görüştüğümle anlaşmış olsaydım şu anda altı takınla anlaşmış olurdum herkeze söylediğim sezon bitmeden kimseyle anlaşmam anlaşırsamda artık son çaremdirde ondan.ben samsunsporu çok seviyorum bir evladın babasını sevdiği gibi.nasıl bir baba oğlunu yetiştirip büyütüyorsa samsunsporda adnanı adnan yapandır.köyde lastik ayakkabı giydiğim günden x5 binidiğim güne kadar herşeyimi samsunspora borçluyum.samsunsporu düşünen insanlar geçen sene 1 trilyonu çöpe attılar ne oldu kurtarıca olarak bırakıldığım takımda hain olarak gösteriliyorum ben bunları haketmiyorum.şunuda bilmenizi isterim bu sene çok komik paralara top oynadım ve 300 milyar para alacağım olduğu halde hepsine bi kalem çektim ve halada giderken büyük samsunspora para kazandırmanın peşindeyim.sorarım size bu samsunspor aşkı değilde menfaatmi.unutmayım tümerleri ilhanları memetleri musaları cellileri anlıyan anlar.saygılarımla.

cgr

Anlatmak istediğim şu...

Bu adam doğma büyüme Samsun/Tekkeköy'lü değil mi ?
Altyapı'da yıllarca Samsunspor'da oynamadı mı ?
1980 doğumlu olduğuna göre, 93-94 yıllarında yani 13-14 yaşında alt yapıda oynarken olaylı Trabzonspor maçını bilmiyor mu ?
2001 veya 2002 yılında olaylı Sadık İlhan'ın yönettiği Trabzonspor maçında sahada değil miydi ?
Bu takımın Süper Lig'de 7 sezon formasını giyip Trabzonspor rekabetini bilmiyor mu ?
Hemde KAPTAN Olarak ?!?

Adama demezler mi "Ulan i.ine bu kadar yıl hiç mi bişey öğrenemedin ? Hadi gittin o takıma, bu kadar insanın hassasiyetini hiç düşünmedin mi "Hayallerimin takımı" derken ?

Şahsen ben yakıştıramıyorum...

Ölümüne_Samsunspor

Yönetim işini bilir zor şartlarda büyük işler yapıyorlar...

5trawberry

Alıntı yapılan: cgr - 08 January 2013, 16:59:30
Anlatmak istediğim şu...

Bu adam doğma büyüme Samsun/Tekkeköy'lü değil mi ?
Altyapı'da yıllarca Samsunspor'da oynamadı mı ?
1980 doğumlu olduğuna göre, 93-94 yıllarında yani 13-14 yaşında alt yapıda oynarken olaylı Trabzonspor maçını bilmiyor mu ?
2001 veya 2002 yılında olaylı Sadık İlhan'ın yönettiği Trabzonspor maçında sahada değil miydi ?
Bu takımın Süper Lig'de 7 sezon formasını giyip Trabzonspor rekabetini bilmiyor mu ?
Hemde KAPTAN Olarak ?!?

Adama demezler mi "Ulan i.ine bu kadar yıl hiç mi bişey öğrenemedin ? Hadi gittin o takıma, bu kadar insanın hassasiyetini hiç düşünmedin mi "Hayallerimin takımı" derken ?

Şahsen ben yakıştıramıyorum...