2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Bu sitede adnana en az tepkili üye benimdir muhtemelen ayrıca iyi bir adnanın takıma direkt katkı yapacağını düşünüyorum.

ama ne olursa olsun bu saatten sonra bu transfer bu klübe sadece problem katar bence de.

red_white

Adnan neden gelmek istiyor cok acik: akrabalari samsunda normalde samsunda yasiyor eee git gel zor oluyor. Adnan efendi madem oyle bir aciklama yapmadim diyorsun be adi herif o haber ciktiginde niye yalanlamadin!!!

beşnumara

Yalanlarsa nasil yaşayacakti trabzonda.

Shane_Falco

Onun aklında çoktandır vardır gelmek.Bi sağa bi sola geziniyo ne zamandır göçmen gibi.Anca cesaretini toplamıştırda gelmek istiyorum felan filan demiştir.Bildiğim kadarıyla Adana taraftarı onun yolunu gözlüyor.Bize teğet geçsin Adanada sevenlerine kavuşsun...

FaTiH_HaN

Samsunlu bir futbolcu trabzona transfer oluyorsa, o lafı söylemese de trabzon basını bunu gazetelerin manşetine istediği gibi taşır, sağda solda bak Samsunlu ve Samsunspor alt yapısında yetişmiş futbolcuya ts için hayallerimin takımı dedirtim der. Bana zaten antipatik gelen sarf ettiği sözler değil, yapmış olduğu transferdir. Ama şu an içinde bulunduğumuz durumda hoca Adnan benim işime yarar, takımda o bölgedeki eksiğimiz için mevcut şartlardaki en iyi topçu Adnandır derse, bence gelsin. Gelsin topunu oynasın kendini affettirmek için çaba harcasın, zaten büyük kaptan diye bağırıyor oluruz 3-5 maç kurtarsa..

seyf55

ben şahıs olarak adnanı takımda görmek istemiyorum, taraftarında bir sabrı var dobi olayı gerdi zaten milleti, terbiyesiz bir şekilde malum takıma git adını bile anmak istemiyorum hayaline so.k.m senin adnan, samsunspor u basitleştirmeyelim bu kadar yamuk yapan gelmesin bir daha bu takıma isteyen istediğini yapıyor sonra geri geliyor ne güzel memleket bizi enayi yerine koymasınlar, adnanın futbol hayatı bitmek üzere kapak atmaya yer arıyor hayalinin takımına gittiğinde samsunspor adnanın hayalınde bile gekemeyeceği bir kulup olmuştur bizim satılık kimselerle işimiz yok, yanarlı dönerli kimselerle işimiz yok,dedesine rica etsin memleketine gitsini dedeside samsunda yaşıyorsa onuda alsın tüm alesini memleketlerine hayallerine kavuşsunlar samsuna bir daha adım atmamak üzere. yeterrrrrrrrr ulan

fanatik

Bu kulüp asaleti olan bir takımdır Adnan da bu asalete yakışmayan bir oyuncudur bu kulübün kapısından bile içeri girmemelidir.

pitbul055

55(tuncay)55

samsunspor herşeyden önemlidir eger işe yarayacaksa bence sorun olmamalıdır.

Shane_Falco

Dimitrov'a dair olumlu,olumsuz bir gelişme olmadı mı acaba ??

Ölümüne_Samsunspor

Samsunspor'a gelirim diyen Kemal Tokak Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu.

jean

kendi adanali yakin diye gitmistir adnan iyi kotu oynar ama sanmiyorum alinacagini

celebi

Ya adnan cikar bir basin toplantisi duzenler butun gercekleri anlatir buyuk Samsunspor taraftarindan ozur dilerse biz bazi seyleri yanlis biliyorsak llur mu acaba

kavak_55

adnanı isteyen hoca hakan arslanı neden gönderdi aynı bçlge adamı ve hakan arslan çok daha iyi bence adnan şimdi açıkta kaldı gelmek istiyor olabilir. biz eğer bizi her satana tekrar gelmek istediğinde gerekli tepkiyi koymaz isek tartışılacak bir şey olamaz bizimde taraftarlığımız felan kalmaz ortada ADNAN GÖNLÜNDEKİ TAKIM DA İSTEDİĞİ KADAR OYNASIN SAMSUNDAN GEÇEBİLİR AMA O ŞANLI FORMA ONA TEKRAR VERİLİRSE BEN ŞAHSEN SAMSUNSPORU BIRAKMAM AMA GÖNLÜMDEN DÜŞMÜŞ OLUR EMİN KAR DEĞİL KİM OLURSA OLSUN HAYSİYETİ OLMAYAN OYUNCU GELEMEZ GELMEMELİ GETİRENLEREDE GEREKLİ TEPKİ VERİLMELİ PARA KAMPANYASINA AZ ÇOK KATILMAK İSTİYORUM BÖYLE HABERLER KAFA BULANDIRIYOR BEYLER BELKİDE BU ŞUURSUZ HABERLER YALANDAN MİDE BULANDIRMAK İÇİN YAPILIYORDUR. KISACASI ADNAN TERBİYESİZİ BU KULÜBE SOKULMAMALI..............

kuzey55

adnan temlik koydurmadı mı bu takıma alacaklarından dolayı yoksa ben mi yanlış biliyorum?en hassas olduğumuz konuda yaptıklarını nasıl görmezden gelebiliyoruz ?