2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

emoh55

07 January 2013, 16:31:59 #465 Son düzenlenme: 07 January 2013, 16:36:37 emoh55
trabzonsporlu futbolcu arkadas dost ıstemıyoruz...adnan gungor; mehmet yılmaz bu ısımler zamanında obur yuzlerını gosterdıler hayyalerının takımı trabzonspora gıttıler

Desiqner

Bu kulüp herkesin istediğini yapıp ondan sonrada elini kolunu sallayarak geri dönebileceği bir kulüp olmamalı...

kuzey55

Adnan çok iyi bir oyuncu olsa tamam yararlı olur diye alıyo hoca veya başkan diyecem ama Adnan'ın alınmasın da iyi niyet göremiyorum.kim olursa olsun Adnan bu takıma geldiği an kesinlikle maça gitmem. :kafa:

teksas3455

Adnan bu takıma alınacak en son isimdir! Hayallerinin takımı alsın oynatsın onu 1461 trabzonsporda!!!

Aslankaya

07 January 2013, 16:53:18 #469 Son düzenlenme: 07 January 2013, 18:11:46 Aslankaya
TARAFTARDAN ÇEKİNİYOR !

Samsunspor'un Süper Lig'den düştüğü 2006 yılında "takımını bırakan ve Trabzonspor'a transfer olan" Adnan Güngör'ün, taraftar tepkisinden korktuğu için geri dönmekten çekindiği öğrenildi

SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLDİ

SEZONUN ilk devresinde formasını giydiği Karşıyaka ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sözleşmesi feshedilen Adnan Güngör ile Samsunspor yönetiminin görüştüğü ve transfer teklifi yaptığı belirlendi. Kırmızı-Beyazlı takımın altyapısından yetişen Adnan, 2006 yılında Samsunspor küme düşünce Trabzonspor'a transfer olmuştu.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Samsunspor'a gelmek için ortada herhangi bir engeli kalmayan Adnan'ın, Kırmızı-Beyazlı taraftarların tepkisinden çekindiği, bu nedenle de kesin bir karar vermediği öğrenildi. Yönetim, tecrübeli oyuncuyu takıma kazandırmak için uğraş verirken, Teknik Direktör Besim Durmuş'un da çok istediği Adnan'ın ikna edilmesine çalışıldığı öğrenildi.

http://hedefhalk.com/root.vol?title=taraftardan-cekiniyor&exec=page&nid=493086

Desiqner

Adnan'ı mı ikna edecekmişiz? Gelmesin gitsin hayallerinin şehrinin pilot takımlarında,mahalle takımlarında oynasın...

MeL_55

Anlasilan Hakan Bayraktar gündemde yok?

King1965

Aslankaya

07 January 2013, 17:05:34 #473 Son düzenlenme: 07 January 2013, 18:11:59 Aslankaya
Adnan Güngör: Hayallerimin takımı Trabzonspor'a geliyorum!

Trabzonspor'da Fenerbahçeli Serkan'dan sonra Samsunsporlu Adnan Güngör de gelecek hafta sözleşme imzalayacak.

Adnan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, "Gelecek hafta Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağım'' dedi. Samsunspor'daki futbol yaşantısında sol bek de sağ açık da oynadığını ve sadece bir mevkinin oyuncusu olmadığını ifade eden Adnan, "Ben joker oyuncusuyum. Sahanın her yerinde oynarım. Hocam bana nerede görev  verirse çıkar elimden geleni yaparım'' diye konuştu. Adnan, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da kalıcı olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum. Gelecek yıl inşallah başarılı bir Trabzonspor ve başarılı bir Adnan'ı herkes izleyecek. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak.''

Adnan, Trabzonspor'un yeni transferleri Serkan ve Jabi'nin de çok iyi transferler olduğunu sözlerine ekledi.

http://euro.zaman.com.tr/euro/newsDetail_getNewsById.action?newsId=7877

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 07 January 2013, 16:56:20
Anlasilan Hakan Bayraktar gündemde yok?

aynen öyle hakan gündemde yok mu ?

ayrıca adnan bu takıma gelemez.bu yönetim bunu yapamaz.
iradesi yok anlamında söylemiyorum.vicdanlar bunu kabul etmemeli..

King1965

Alıntı yapılan: Aslankaya - 07 January 2013, 17:05:34
Adnan Güngör: Hayallerimin takımı Trabzonspor'a geliyorum!

Trabzonspor'da Fenerbahçeli Serkan'dan sonra Samsunsporlu Adnan Güngör de gelecek hafta sözleşme imzalayacak.

Adnan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, "Gelecek hafta Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağım'' dedi. Samsunspor'daki futbol yaşantısında sol bek de sağ açık da oynadığını ve sadece bir mevkinin oyuncusu olmadığını ifade eden Adnan, "Ben joker oyuncusuyum. Sahanın her yerinde oynarım. Hocam bana nerede görev  verirse çıkar elimden geleni yaparım'' diye konuştu. Adnan, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da kalıcı olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi: "Ben Trabzonluyum. Hayallerimdeki takıma geliyorum. Bu takıma gelirken de neler yapabileceğimi biliyorum. Gelecek yıl inşallah başarılı bir Trabzonspor ve başarılı bir Adnan'ı herkes izleyecek. Hedefim, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak.''

Adnan, Trabzonspor'un yeni transferleri Serkan ve Jabi'nin de çok iyi transferler olduğunu sözlerine ekledi.

http://euro.zaman.com.tr/euro/newsDetail_getNewsById.action?newsId=7877

Emin Başkan Sakın

lato

Adnan!a nerede ihityacımız var ki anlayamadım bek sorunu stoper sorunu yok diye biliyorum takımın alternatif de var kadroda libero olarak düşünülecekse Hakan Bayraktar zorlanmalı bize takımı çekip çevirecek bir oyun kurucu lazım

twitter

Desiqner

Tribünlerde Dobi Hasan olayında Emin Başkan'a açık-kapalı birçok eleştiri geldi.Ve Emin Başkan'ı çok sevmesine rağmen susanlar konuştu.Adnan'ı getirmek sadece bu olayları büyütür.Samsunspor kulübü yolgeçen hanı değil sonuçta...

Theofanis Gekas

Emin başkan adnanı felan getirmez ben rahatım