2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

furkan5534

ugrass

millwall

yalniz beyler dimitrov&abdulkadir engerekler limited ha.of of of..

beşnumara

Alıntı yapılan: millwall - 06 January 2013, 02:34:56
yalniz beyler dimitrov&abdulkadir engerekler limited ha.of of of..
Bu ikilinin yanina bir kişi daha lazim yoksa eksik kalir :) ben son güne kadar sürpriz bekliyorum  ;)

feticalik

Yönetimimize ara transfer döneminde yaptıkları bu katkılardan dolayı gerçekten gönülden teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Tam aranan mevkilere yapıldı ve isimli oyuncular geldi.

Gerçekten tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar teşekkür ederim. 2. yarıda deplasmanlara gönlüm rahat gidicem inşallah :)

Artık Gekas olmasa da olur, olsa daha iyi olur :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 January 2013, 02:50:28
Bu ikilinin yanina bir kişi daha lazim yoksa eksik kalir :) ben son güne kadar sürpriz bekliyorum  ;)

Zaten takımda forvet kalmamıştı.Abdülkadir alındı 1-2 forvet oyuncusu daha alınacaktır ama o süprize yürek dayanmaz be hocam :)

beşnumara

Öyle bir sürpriz olursa ağlayanlar çoğalir ortalık şenlenir zaman hizli geçer... ;D

55.hakan

Dimitrov'la Göztepe'de ilgileniyor haberleri var.Abdülkadir olayından sonra rövanş almak isteyebilirler.Umarım korktuğum başıma gelmez

Sercan

Ölümüne_Samsunspor

İnşallah sıkıntı olmadan alırız dimitrov'u...

samsun 55

kıvanç karakaş ve emre aktaş için resmi teklif yapılmış (facebook)

Ölümüne_Samsunspor

teksas3455

o haberi twitter üzerinden izmirlı gazeteci verdi dün hani ortalığı karıştıran var ya işte o

Ölümüne_Samsunspor

06 January 2013, 12:50:20 #419 Son düzenlenme: 06 January 2013, 13:02:22 Ölümüne_Samsunspor
hımm evet bende gördüm şimdi