2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

King1965

Nikolay süper lig de pek fayda gössteremedi ama bu ligde Katkı sağlayacaktır. Şöyle düşünelim abdülkadir geldi Süperligde pek etkılı olamadı Nikolay da geliyor Buda bır fayda saglamadı suaana kadar . Ancak söyle düşündüğümüzde Bizdeki gol kralı zenke de süper ligde etki edemedi ancak  bank asya 1 .ligde çok iyi oynadı . şimdi bu aldığımız oyuncular da iyi bir grafik sergileyebilir

Ölümüne_Samsunspor

ugrass

Nikolay Dimitrov - The Next Ronaldinho diye video paylaşılmış 2007de =) kumaşı sağlam :) :) :evet:

##kdc##

Abi 2007 diyosunuz, o senelerde beşnumara ile ben fön makinesi bakıyorduk ev eşyası mağalarında  :'(

usare

Alıntı yapılan: ##kdc## - 04 January 2013, 12:08:18
Abi 2007 diyosunuz, o senelerde beşnumara ile ben fön makinesi bakıyorduk ev eşyası mağalarında  :'(

Yoksa bu da mı çamaşır makinesi çıkacak sayın cingen.
Bir chelidze vardı hatırlarsanız.  :oyun:

ugrass

suanda messiyle karsılastırılıyor demedim zaten abi sadece o zaman iyi oldugunu söyledim :) şimdi ne bakıyorsunuz abicim ona görede bi video bulim :)

Serkan

abdulkadir özgen ‏@abdulkadirozgen
Bugün insallah samsuna imza atacam Allah nasip ederse

Ertuğrul Sağlam

Nikolay Dimitrov'un gerçek mevkisi sol açık bizim o mevki belkide en sorunsuz bölgemiz ilk yarı boyunca Musa Sinan Yılmazer çok güzel işler yaptı o bölgede...

##kdc##

Leblebi gibi oynar inşallah, yönetim almak istiyorsa iyidir şüphe yok ama videodan bakıp da beklentileri yüksek tutmamak lazım, yakın tarihten N'sumbu ve Valdomiro'nun videolarını izleyip adamların saatçi çıktığını hepimiz gördük  .:.:.

beşnumara

Leenn kötü cingen kendi adına gonuş ben o zamanlar gugıldan keller için aksesuarlara bakıyordum görsel ögelerden  ;D

mehmet yılmaz

PTT Birinci ligi takip edenler bilir. Hem Abdülkadir'i hem de Dimitrov'u geçen sezon hayranlıkla izledik. Elbette futbol bu, orada olan burada olmayabilir ama ligi bilen oyuncular. Abdülkadir'i çok istekli gördüm, Samsunspor'da oynamaya hazır gelmiş, bizden daha kararlıydı diyebilirim. Araştırmış şehri, takımı...

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 January 2013, 12:23:51
PTT Birinci ligi takip edenler bilir. Hem Abdülkadir'i hem de Dimitrov'u geçen sezon hayranlıkla izledik. Elbette futbol bu, orada olan burada olmayabilir ama ligi bilen oyuncular. Abdülkadir'i çok istekli gördüm, Samsunspor'da oynamaya hazır gelmiş, bizden daha kararlıydı diyebilirim. Araştırmış şehri, takımı...
İmza töreni ayarlandı mı hocam bugün için saat bilgisi mevcut mu?

mehmet yılmaz

Antalya kampında toplu imza olabilir, şu an kesin bir planlama yok.

##kdc##

resmi imzalar 5 Ocak'tan evvel atılamıyordu heralde, öyle bir planlama olur heralde değil mi abi?

Musti

Şehmus Özer deniyor... :holey:  Doğru mudur?