2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Kaya

Niko ve Mehmet Akyüz çok çok iyi olur güzel de olur  :evet:  :D

cgr

Alıntı yapılan: Kaya - 29 December 2012, 18:38:20

Niko Kranjcar mı  :deli:

hakan55

Alıntı yapılan: Kaya - 29 December 2012, 18:38:20

İnanç abi iyi olur bee :)

isa55

duymayı istediğim haberlerden biri de dobinin takımdan gönderilmesi haberidir.
bu durum taraftarı rahatlatacaktır.

Kaya

Niko Dimitrov ile ilgili takıntım var Çağrı sen bilmiyor musun?  :D

Hakan şunu söyliyim.. Hakan bayraktar Hakan Aslan önlerinde Mustafa Kayabaşı.Solda Musa Sinan Sağda Roben Dimitrov İleride Mehmet Akyüz.. İyi olur bee  ;)  :D

hakan55

Böyle bir takımla üst sıraları fena zorlarız abi. Ama umutluyum bukadar oyuncu gönderiliyorsa bir şeylere güveniliyor demek ki  :) Oyle umut ediyorum

Kaya

Yanlış anlaşılmasın gazetelerde yazan isimler bunlar inşallah olur  :evet:

Shane_Falco

Samsunspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor

Devre arası transfer çalışmalarını yürüten Samsunspor'da öncelikli hedef Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen Bulgar forvet oyuncusu Nikolai Dimitrov oldu. Hücum hattında sıkıntılar çeken Kırmızı Beyazlı ekip Kasımpaşa'da pek forma şansı bulamayan Dimitrov ile büyük ölçüde anlaşacağı belirtildi.

Hücum hattına Beşiktaş'tan Mehmet Akyüz ile de ilgilenildiği öğrenilirken, Beşiktaş'ın bu oyuncunun Samsunspor'a transferine sıcak baktığı ifade edildi.

Sağ bekte Ozan Özkan'ın sakatlanmasından doğan boşlukta Canberk'in o bölgedeki başarılı performansına rağmen alternatif bir oyuncu arayışına da giren Samsunspor Kazakistan Süper Ligi'nde forma giyen 23 yaşındaki Mark Gorman ile ilgilendiği öğrenildi. Bu oyuncunun özellikle Türk statüsünde oynayabilmesi ve başarılı performansı Kırmızı Beyazlı ekibin transferde istekli olmasını sağlıyor.

Şu anda ailesiyle birlikte Belçika'da tatilde olan Hakan Bayraktar'ın da tatil dönüşü Samsunspor'un Antalya kampına gelerek imza atması bekleniliyor.

samuray

şu dobi hasan gönderilirsme en büyük transferi yapmış gibi sevinceğim emin başkan seni seviyoruz ama bırak artık dobinin arkasında durmayı  :kafa:

beşnumara

Elazığ Ahmet Şahin ile Arif Şahin'e yol vermiş  :evet:

Turuncu

Bizle adı geçen Abdülkadir Özgen, Gòztepe ile anlaşmış. Kaynak devrim çetin.

5trawberry

30 December 2012, 00:15:48 #116 Son düzenlenme: 30 December 2012, 00:25:01 5trawberry
Bucaspor Krita'yı deneyecekmiş. Aslında bizim için de düşünülebilir. Yaşlı olsa da, tecübeli ve fiziki üstünlüğünü iyi kullanabilen oyuncu.

Türki Cumhuriyetlerden 2 transfer hakkı isabetli şekilde kullanılabilir diye düşünüyorum.
+ Yattara'nın performansını bilmiyorum ama, maliyetli olmaz ise ki süper ligden hiç bir takım almaz, 1.lig topçusu bana göre.

dessperadodo

yattara da müzmin sakatlık durumu var.bir türlü toplayamadıgından riskli olabilir.ama krita konusunda hak veriyorum.kendisine bakdıysa krita bu ligde iş yapar.

feticalik

Kumar oynamayalim bence net transferler lazım. Başarılı 3-4 oyuncu transfer edersek iyi olur. Ayrica Canberke neden alternatif düşünülmüş. Herhalde sağ açığa alcaklar evladimizi :P

beşnumara

Allah sakatlık vermesin Canberk'e bir şey olursa b planın nedir?