Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

20 December 2012, 00:26:00 #34560 Son düzenlenme: 20 December 2012, 00:30:14 sener.eren
Alıntı yapılan: south_london - 19 December 2012, 18:42:45
başkan biz milwall çocuğuyuz isteyene değil herkese  :oyun:

Bu nasıl bir ironidir?Sen gel "Millwall çocuğuğuz." de! Akşam akşam iyi güldüm.Milwall'de yaşıyorum,falan fıstık dersin,eyvallah.Millwall çocuğuyuz ne güzel kardeşim?Sanki Anadolu'da bir yerden bahsediyorsun.Ama aferin, yerel söyleyişleri kaybetmemişsin.Bu arada bu hangi Millwall?Ada'nın en itici yeri olma sıfatını açık ara önde götüren Millwall mu?Yoksa grev zamanı mesai arkadaşlarını satmakla meşhur olanların Millwall' u mu? Sen daha iyi bilirsin "Hayvan" diye lakabı vardı değil mi bunların?West Ham'ın gidip gelip tokatladığı Millwall değil mi? ;)Hepsi kenara yemişim Millwall'u da West Ham'ı,yok Londra'yı.Doğma büyüme Samsun çocuğuyuz kardeş!Var mı ötesi?Varsa buyursun! ;)

ahmetsefa55

son günlerde bir dobi hasandır gidiyo.
ben kaçırdım sanırım.kötü gidişin sebebi dobi hasan olarak mı gösteriliyo ?
neye dayanılarak söyleniyo ?
ali kemal gediklinin gidişinin sebebi dobi hasan mı ?
ben baya geri kalmışım muhabbetlerden.
robertsın ademın gol atamamasının , ahmet arının musa aydının patlak çıkmasının , turgayın hakanın kazmalıklarının sebebı dobı hasan mıymış ?

beşnumara

Hayır kardeşim geçen sene bizi düşüren futbolcuların paralarını ödemeyen dobiymiş pardon o dombiliydi değil mi karıştırdım ;)

Desiqner

Sonuç olarak taraftarın sevmediği,sevemediği bir isim...
Önemli olanda bu...

Karabudun

Cidden nedir bu Dobi Hasan mevzusu?Cidden suçlu mu Dobi, yoksa dravdan günah keçisi mi ilan edildi?

south_london

Alıntı yapılan: sener.eren - 20 December 2012, 00:26:00

Bu nasıl bir ironidir?Sen gel "Millwall çocuğuğuz." de! Akşam akşam iyi güldüm.Milwall'de yaşıyorum,falan fıstık dersin,eyvallah.Millwall çocuğuyuz ne güzel kardeşim?Sanki Anadolu'da bir yerden bahsediyorsun.Ama aferin, yerel söyleyişleri kaybetmemişsin.Bu arada bu hangi Millwall?Ada'nın en itici yeri olma sıfatını açık ara önde götüren Millwall mu?Yoksa grev zamanı mesai arkadaşlarını satmakla meşhur olanların Millwall' u mu? Sen daha iyi bilirsin "Hayvan" diye lakabı vardı değil mi bunların?West Ham'ın gidip gelip tokatladığı Millwall değil mi? ;)Hepsi kenara yemişim Millwall'u da West Ham'ı,yok Londra'yı.Doğma büyüme Samsun çocuğuyuz kardeş!Var mı ötesi?Varsa buyursun! ;)

Eyvallah sen uzattın muhabbeti. Doğma büyüme Samsunluyum. Bafranın 1580 m. rakımlı Şahinkaya köyündenim. Bizim orda kışlar sert geçer Samsun merkez gibi ılıman değil. Orda yapılan espriyi anlamamışsın bana gider yapmışsın. Samsunsporu bu kadar içinden gelerek savunman hoşuma gitti. Ama internetten başka bir Samsunsporluya yapman gereksiz kalmış. Bana öyle aferin şöyle böyle gibi konuşup büyüklük taslamana gerek yok. Senin bana dediğin Samsunspora laf edene her türlü gösteririm tarzı hareketleri biz Samsunspora gerçekten laf eden insanlara Malatyada, İstanbulda, Denizlide, Kocaelide, Londonda ve aklıma gelmeyen daha birçok şehirde yaptık. Samsunsporu savunmaya bu heyecanla devam etmeni diliyorum.

IU

celebi

1dk!!! 1dk!!! 1dk!!! la kardeşim seni tanımıyor ki arkadaş  :)

Serkan

Alıntı yapılan: sener.eren - 20 December 2012, 00:10:33
Ben bu iletiye gayet makul bir cevap yazmıştım.Admin sildi galiba.

başkan senle bir akşam yemeği yiyelim mi biz buradan anlaşamayacağız seninle :)

celebi

la bana adana kebabı ısmarlarsan bende adanaya geleyim olmammı  8)

south_london

kimse bana kebap demedi anca kuru kuru maç  :-X

Serkan

Alıntı yapılan: south_london - 20 December 2012, 10:09:58
kimse bana kebap demedi anca kuru kuru maç  :-X

salaklar ltd :) akşam sana  yarım saat gelmen için 10 sebep sundum  :kafa:

south_london

milwallda bulamiyok kebap adanada yiyek bari  :hnk:

Karabudun

20 December 2012, 12:28:52 #34572 Son düzenlenme: 20 December 2012, 12:44:10 sener.eren

Alıntı yapılan: Serkan - 20 December 2012, 10:03:35
başkan senle bir akşam yemeği yiyelim mi biz buradan anlaşamayacağız seninle :)

Eyvallah.Lakin Sinop'ta yaşıyorum.Yolun düşerse gel buyur, misafirim ol.Olmadı ben Samsun'a geldiğimde yiyelim. :)

Karabudun

Alıntı yapılan: south_london - 20 December 2012, 09:42:23
Eyvallah sen uzattın muhabbeti. Doğma büyüme Samsunluyum. Bafranın 1580 m. rakımlı Şahinkaya köyündenim. Bizim orda kışlar sert geçer Samsun merkez gibi ılıman değil. Orda yapılan espriyi anlamamışsın bana gider yapmışsın. Samsunsporu bu kadar içinden gelerek savunman hoşuma gitti. Ama internetten başka bir Samsunsporluya yapman gereksiz kalmış. Bana öyle aferin şöyle böyle gibi konuşup büyüklük taslamana gerek yok. Senin bana dediğin Samsunspora laf edene her türlü gösteririm tarzı hareketleri biz Samsunspora gerçekten laf eden insanlara Malatyada, İstanbulda, Denizlide, Kocaelide, Londonda ve aklıma gelmeyen daha birçok şehirde yaptık. Samsunsporu savunmaya bu heyecanla devam etmeni diliyorum.
IU

Güzel arkadaşım;
Aferinler,bilmem neler hoşuna gitmemiş eyvallah.Fakat hoşuna gitmediğini iddia ettiğin usluba kendin devam etmişsin.Yakışmamış.Bizimkisi heyecan değil.Malum belirli bir yaştan sonra heyecan kalmıyor.Savunma mekanizması diyelim.Unutmadan ekleyeyim:Ana tarafından Bafralı'yım.Kargalı Köyü'ndeniz.Öyle iklimi de sert değil.Ondan mıdır pek bilinir köyümüz.Neyse arkadaşım.Madem kinaye yaptın,ben üzerime düşeni yapıyor,helallik istiyorum.Benden yana helal-i hoş olsun.Daha güzel mevzularda görüşmek üzere.

maraton