Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

south_london

Pilot takımın ismide nerde gelir anlamam.Pilot olunca uçuyomu takım nedir :peeh:

Karabudun

19 December 2012, 12:41:03 #34546 Son düzenlenme: 19 December 2012, 12:45:28 sener.eren
Alıntı yapılan: south_london - 19 December 2012, 12:20:35
ne pilotu ya bjk kim yok öyle birşey. Pilot olursak Arsenale olalım seviyorum tarzlarını :kanka:

Kardeş,sabah sabah senin bu gereksiz mesajını gördüm ve gerildim.Bir Samsunporlu  olarak birinin(hele ki Samsunsporlu olduğunu iddia eden birinin) gönül verdiğim takımı ona buna pilot olsun diyerek aşağılaması hiç ama hiç hoşuma gitmedi.Şimdilik uslubumu(senin ifadenle tarzımı) bozmuyorum.Yalnız Samsunspor hakarete uğradığında çok fena bir tarzım oluyor, emin ol Güney Londra'da yoktur öylesi! Saygı göstermediğin o Samsunpor var ya değil 2.Lig , 3.Lig;sokak arasında maç yapsa çıkar kaldırıma "Kırmızı-Beyaz" diye bağırırım.ALLAH'ın kulu Samsunspor'a pilot takımlığı yakıştıramaz.Herkes haddini bilecek!Diğer tüm arkadaşların affına sığınıyorum.

Serkan

sabah sabah adamın kinaye yaptığını anlayamadın mı kardeş gerilme boş yere, sen tarzını hiç bozma ki kimsede bozmak zorunda kalmasın yok tarzını bozarsan emin ol karşılığında göreceğin tarz bırak londrayı büyük britanya'da daha önce eşine rastlanılmamış bir tarz olacaktır..

Yukarıda geçen olaylar tamamen hayal ürünüdür.. lütfen gerçek olması için caba harcamayınız saygılar...

babasamsunlu

vay anası muhabbetlere bak.. nereye gidiyoruz hey hat...

elde olmayan nedenlerden ötürü elde olmak ne kötü...

celebi

muhabbetinize turp sıkarım bak  :)

holigan5565

yaa belliki işler iyi gitmiyor o zaman düşecekmiyiz düşelim sadece Samsunsporluyum diyen kimse Emin başkanın olduğu yerde gıkı çıkmaz ama yok beşiktaştan yok trabzondan oyuncu beklemektense kendi Samsunsporda yetişmiş çocuklarla düşeim.ama şunuda söylim hata olarak erhan Altın'ın gitmes gerçekten hataymış adam hiç değilse ruhveriyodu takıma onuda kaybettik artık.

berusa55

'Vilanova yeniden kansere yakalandı'

Barcelona'nın teknik direktörü Tito Vilanova'nın, kansere yakalandığı ve görevini bırakabileceği belirtildi. Vilanova'nın, geçtiğimiz yıl ameliyatla aldırdığı tümörün tekrar büyümesi nedeniyle yeniden hastalığın pençesine düştüğü ve yeniden tedavi göreceği iddia edildi.

ntvmsnbc
Güncelleme: 15:36 TSİ 19 Aralık. 2012 Çarşamba
Josep Guardiola'dan boşalan koltuğu devralan İspanyol teknik direktörü Tito Vilanova'nın, yeniden kansere yakalanmış olabileceği belirtildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere, Barcelona kulübü resmi bir açıklama yapmadı. Ancak kulüpten hiçbir açıklama yapılmaksızın basın mensuplarıyla bugün yapılacak olan Noel yemeğinin iptal edilmesi, şüpheleri artırdı.

Barcelona kulübünden yapılan tek açıklamada, ilerleyen saatlerde Vilanova'nın sağlık durumu hakkında bilgi verileceği ifade edildi. Barcelona merkezli spor gazetesi El Mundo Deportivo, Noel yemeğinin Vilanova'nın hastalığını nedeniyle iptal edildiğini öne sürdü.

Vilanova, geçtiğimiz ameliyatla kansere neden olan tümörü aldırmış ancak hastalığının geçtiğimiz ay yeniden nüksettiği öne sürülmüştü. İspanyol basını, 43 yaşındaki teknik adamın en kısa zamanda tedaviye başlayacağını belirtirken, bazı kaynaklar Vilanova'nın Barcelona'da tekrar bıçak altına yattığını bile iddia etti.

Vilanova'nın, hastalığının yeniden ortaya çıkmasının kesinleşmesi halinde görevini en azından geçici olarak bırakması bekleniyor. Barcelona'nın savunma oyuncusu Eric Abidal'da kısa süre önce kanserle olan mücadelesinden zaferle çıkmış, kısmi karaciğer naklinin ardından antrenmanlara dönme izni almıştı.

Kaynak

samuray

t.s.den oyuncu almakmı ? uzak dursunlar bizden öyle heledebağış adı altında falan ne arabın yüzü ne şamın şekeri misali ha ne zamanki parayı bastırır transfer ederiz o başka

south_london

Alıntı yapılan: sener.eren - 19 December 2012, 12:41:03

Kardeş,sabah sabah senin bu gereksiz mesajını gördüm ve gerildim.Bir Samsunporlu  olarak birinin(hele ki Samsunsporlu olduğunu iddia eden birinin) gönül verdiğim takımı ona buna pilot olsun diyerek aşağılaması hiç ama hiç hoşuma gitmedi.Şimdilik uslubumu(senin ifadenle tarzımı) bozmuyorum.Yalnız Samsunspor hakarete uğradığında çok fena bir tarzım oluyor, emin ol Güney Londra'da yoktur öylesi! Saygı göstermediğin o Samsunpor var ya değil 2.Lig , 3.Lig;sokak arasında maç yapsa çıkar kaldırıma "Kırmızı-Beyaz" diye bağırırım.ALLAH'ın kulu Samsunspor'a pilot takımlığı yakıştıramaz.Herkes haddini bilecek!Diğer tüm arkadaşların affına sığınıyorum.

:redcard:

south_london

Alıntı yapılan: Serkan - 19 December 2012, 13:44:01
sabah sabah adamın kinaye yaptığını anlayamadın mı kardeş gerilme boş yere, sen tarzını hiç bozma ki kimsede bozmak zorunda kalmasın yok tarzını bozarsan emin ol karşılığında göreceğin tarz bırak londrayı büyük britanya'da daha önce eşine rastlanılmamış bir tarz olacaktır..

Yukarıda geçen olaylar tamamen hayal ürünüdür.. lütfen gerçek olması için caba harcamayınız saygılar...

başkan biz milwall çocuğuyuz isteyene değil herkese  :oyun:

target_t.t.b

bu takım ne iöin kimin için var?sadece başarı için mi?öyle olsa hiçbirimizin bugün burda olmaması lazım.bu takım bizim için var taraftar için var.onuruyla,gururuyla,geçmişiyle taraftarının takımına yüklediği anlamla var.BU TAKIM TARAFTARI İÇİN VAR!her türlü başarısızlık içimize sinmeyen başarıdan evladır.Biz SAMSUNSPORLUYUZ bize kazanmak için her yol mübah değildir.İsteyen geri kafalı gelenekçi olduğumu düşünebilir.hiç önemli değil ben böyle düşünüyorum.

holigan5565

Emin Başkanı seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyoruz.yeterki dik dursun bu şehrin damarlarına kadar işlemiş Trabzonspor yalakalarına karşı.Her türlü oyunu yapıyolar görüyoruz işte yok Trabzondan bedelsiz futbolcu vereceklermişde bilmem ne.Düşsekde Öz mü öz Samsunsporlu başkanla hatta Samsunspor tribününden gelen insanlarla Samsunsporda yetişmiş topçularla düşelim var mı ötesi bu bize en büyük şereftir. samsunsporu reklam yapıpda sırtından geçinenlere ağız eğmekdense sonra trabzonspor kardeştir laflarını Samsunspor başkanından duymakdansa Emin başkanla amatöre düşelim hangisi daha şerefli Trabzonsporlu beşiktaşlı topçular sayesinde ligde kalpda bunları ömür boyu dinlemekmi yoksa kendi topçularımızla samsunspor ruhunun efsaneleşmiş örneği emin başkanımızla ve öz mü öz samsunsporlu yönetimimizle sonuna kadar gitmek mi.Sadece Samsunsporluyum diyen herkes bunun cevabını iyi hesap etmeli.

seyf55

bize trabzon un futbolçusu lazım değil bazı dostluk mostluk hikaye dost olacak adam belli olur trabzon adam bile değil ben 4 yıldır trabzon da öğrenciyim bize bakışlarını çoğu kimseden çok biliyorum.bu kadar ilginç bir topluluk daha olamaz acilen piskolojik olarak incelenmeli bunlar tezlere konu olurlar.

furkan5534

Bursa 1461 i yeniyor.taraftar ne güzel oluyor trumzona koyması diyor  :)

Karabudun

Alıntı yapılan: Serkan - 19 December 2012, 13:44:01

Ben bu iletiye gayet makul bir cevap yazmıştım.Admin sildi galiba.