Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Sakarayaspor'da kongre yapılan son kongrede klup başkanı tüm sakarya milletvekillerini yönetime yazmış. Seçim öncesi fena olmuş. İstifa etse edemez, takım için mecbur çalışacaklar.

Karabudun

Klübe küsebilmek gibi bir lüksü olduğundan bahseden adamı yönetici olarak görmek bizleri küstürmez, ama yüreğimiz dağlanır.Küsmek ne lan?Oyuncak mı bu klüp?Canın sıkılınca oynamayı bırak, oh koç yumurtasına bak sen!Sizin tırıs tırıs kaçtığınız yerde küsemeyen birileri çıktı,göreve talip oldu.Ne sallıyorsunuz şimdi?

buonanotte

Komedi Dükkanı 21 Ocak 20:30da Neco düğün salonuna geliyor.Biletler 40-50-60.Uzun zamandır bekliyordum açıkçası iyi olmuş kesinlikle gidilmeli.

Sercan

Alıntı yapılan: buonanotte - 18 December 2012, 14:46:54
Komedi Dükkanı 21 Ocak 20:30da Neco düğün salonuna geliyor.Biletler 40-50-60.Uzun zamandır bekliyordum açıkçası iyi olmuş kesinlikle gidilmeli.

Biletix'in sitesinde Samsun gözükmüyor, 22 Ocak Trabzon yazıyor...

buonanotte

Necoyu aradım çiftlikteki benettonda satıldığını söylediler biletlerin.

Sercan

Alıntı yapılan: buonanotte - 18 December 2012, 15:44:30
Necoyu aradım çiftlikteki benettonda satıldığını söylediler biletlerin.

Tamamdır. Neco'nun sitesinde de var zaten reklamı, şimdi gördüm.

Stoper

Mehmet Bank , 1461'den ücretsiz 3 futbolcu alacağız demiş. Bilgisi olan var mı?
Umarım gerçeklik payı yoktur!

özkan

uçarlı,kesinlikle ve kesinlikle samsunspor profilini yansıtmıyorsun hocam.

özkan

18 December 2012, 18:08:56 #34523 Son düzenlenme: 18 December 2012, 18:14:18 özkan
Hocam,bunlar kepçeyle almayacakları yere yatmazlar daha bişey demeye gerek yok bence  ;)

5trawberry

Alıntı yapılan: özkan - 18 December 2012, 17:54:31
uçarlı,kesinlikle ve kesinlikle samsunspor profilini yansıtmıyorsun hocam.
:ok

Kaya

Geçmişte yaşanan türlü entrikalarla ilgisi olmayan,
Daha önce bir trabzonsporlu ile oturup adam gibi konuşmayı denememiş,
Daha önce bir trabzon deplasmanına gidip o muameleyi görmemiş,
Kısacası o zihniyeti tanımamış bir SAMSUNSPORlu gelip burada trabzonspor'u savunmasın..

Emin başkan trabzonla dostluk kuracak mısınız? diye sorulduğunda; Gelsinler bir özür dilesinler sonrasını düşünürüz demiş adamdırr..Gereğini zaten fazlasıyla yapacaktır.

lucarelli

1461 Trabzon zaten çıkamayacak, vereceği 3 adamı da Samsunsporun hayrı için değil kendi çıkarlarına öyle geldiğinden veriyorlar. Trabzonspora daha fazla adam pişirmek.  Bir de bu durumdan nemalanacaklar size adam verdik zart zurt diye. Trabzndan 3 adam gelene kadar 3. lige düşelim daha iyi. bu konu en hassas noktamız.

lato

İlla adam pişirilecekse alt yapıda Mehmet Yılmaz gibi yetenekler var onları kullanalım üçüncü lige düşersek de çıkaracak deneyimi kazanan alt yapı topçularımız olsun

Uğur Yıldız

Bugün 3 oyuncu verirler.Yarın öbürgün bakarsın Canberk paylaşılamaz olur.''Biz size zor günde oyuncu vermiştik'' derler.

erkutdem55

Alıntı yapılan: uçarlı - 18 December 2012, 17:23:49
neden olmasın.
zaten trabzon ligten çıkmayacak.
biraz aklıselim düşünelim olmaz mı
burada takımımızın çıkarları menfaatleri önemli.
bu tür yaklaşımlar kazandırmaz aksine kaybettirir.
samsunspora ücretsiz oyuncu veriyorsa gerçekten dosthane bir yaklaşım olarak algılamak lazım.
zira trabzonsporlulaştırmamak gerekir.
yöneticileri en azından stratejik olarak serbest bırakmak yararlı olur.
bizler bu teklifi geri çevirirsek bu oyuncuları ankara gücüne verirler ve işte o zaman trabzonspor nefretinin kurbanı oluruz.

Trabzon nefretinin kurbanı mı oluruz????

Önce şu yarım kalan maçtaki kepazelikleri için özür dilesinler.
Sonra öz be öz benim memleketimde oturup Allah'ın günü Samsunlulara sövmekten vazgeçsinler.
Sonra memleket ayağına bu şehirdeki tüm idari,mülki,ticari pozisyonların en tepelerini boşaltsınlar.
Sonra bizi küme düşürdükleri için özür dilesinler.

O zaman belki Trabzon'dan nefret etmeyiz.

Ben memleketimde 2. sınıf insan olmak istemediğim için mi suçluyum!!!!