Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Araya iki tane çok doğru cümle koy ondan sonrasını salla ve sık oldu yaa..Bedava gazetecilik..Bu şehirde ne kadar yerel spor gazetecisi varsa kolpa..Bu kadar basit.

samsunmania

18 December 2012, 00:17:12 #34501 Son düzenlenme: 18 December 2012, 00:29:40 samsunmania
Şuraya bak kuddusi müftüoğlu hala hakemlik yapıyor, hüseyin göçek hala top class hakem sayılıyor, emek hırsızları süperligde oynuyor, biz ise hakkı 2005-2006 ve 2011-2012 sezonlarında bariz bir şekilde yenerek şu hallere düşüyoruz. Sorguluyorum nerede adalet diye. Gece gece kafayı yiyeceğim. Ama bekliyorum. O gün gelecek,herkes hakettiğini alacak diye. Çok pis harcadılar bizi. içimizden de zokayı yiyince yapacak bir şeyimiz kalmadı. Bizi bu hallere sokan sözde samsunsporlu ya da sözde profesyonel kimliksizlerin Allah cezasını versin.

lato

Emin Kaptan olmasa da takım üçüncü ligin en büyük adayıydı şu anda en azından hala umudumuz var ki düşse bile SAMSUNSPOR'lu bir başkanla düşecek canı sağolsun.

cembaba

AlıntıÖmer Çoruh:

"Samsunspor'da son iki sezon içerisinde çok açı olaylar yaşandı" diye sözlerine başlayan Çoruh, " Takımın bu durumda olması tamamen yönetimsel hatalardan kaynaklanıyor. Bizimde görevden gönderilmemiz şekil itibarı ile çok acı oldu. Dünde acı bir olay yaşandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının 3-0 bitmesi beni çok üzdü.  Maçlara da eskisi gibi gitmiyorum açıkçası. Küstürüldük, darıltıldık, güçendirildik. Ben konuşmaktan korkan biri değilim.  Hele de Samsunspor için  hiç korkmam. Bizi bilen biliyor. Her şeyden önce Allah biliyor "dedi.

Program sunucusunun sorusu üzerine Çoruh, "Benim telefon ile bağlanmamın sebebim kulübü almak düşüncesi değil. Sezon başında yönetimi alma konusunda şehrin yetkilileri ile bazı görüşmelerimiz oldu.  Özellikle Kazım Yılmaz'ın ve diğer yöneticilerinin temliklerinin kaldırılması konusunda ısrarcı olduk. Çünkü biz bunun acısını çok yaşadık. Kazım Yılmaz'ın ve Mazhar Başoğlu adına sekiz-on yöneticinin olduğu temliklerin kaldırması şart. Bu olmazsa olmaz. Kimse kimsenin borcunu ödemeye gelmeyecektir. Aklı başında olan kimse yönetime gelmez. Çünkü biz bunu üç yıl yaşadık.  Temliklerden kurtulursa ve şehir ayaklanırsa, şehrin sahibi dediklerimiz kişiler katkı sağlarsa Samsunspor kurtulur.  İsmi yeter, isminin ağırlığı yeter, camia üzerindeki ağırlığı yeter. Biz bunu yaşadık. Eğer kongre kararı alınacaksa bir dakika geçmeden alınmalıdır. Şubat çok geç. Yönetime başarı diliyorum" diye sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

samsunmania

Sn.Çoruh çok haklısınız, size çok büyük yanlış yapıldı ama siz de aynı hastalığa yakalanmışsınız. Samsunspor'a küsülmez, kişilere küsülür.
Zaten mevcut yönetim bu temlikleri kaldıracak birilerini görürse kendinden çekilir. O temlikler kalksa ben de canavar gibi başkanlık yaparım. önemli olan temlikler kalkmalı demek değil, temlikler nasıl kalkar olmalı. Şehir bunun cevabını bulmalı.

SametYılmaz55

Ömer Çoruh daha önce Somali için toplanan paraya temlik koydurmadı mı?

lucarelli

Şimdi NTVspor'da dinledim. Özgür Buzbaşın söylediğine göre Gekas ile görüşmelerimiz bir aşamaya gelmiş ama Gekası Süperligten 2 takım, PTT'den 1 takım daha istiyormuş. Ayrıca yurt dışından da Gekas'a teklifler varmış.

cgr

Alıntı yapılan: lucarelli - 18 December 2012, 02:05:52
Şimdi NTVspor'da dinledim. Özgür Buzbaşın söylediğine göre Gekas ile görüşmelerimiz bir aşamaya gelmiş ama Gekası Süperligten 2 takım, PTT'den 1 takım daha istiyormuş. Ayrıca yurt dışından da Gekas'a teklifler varmış.

Elazığ, Akhisar, Denizli benim bildiğim.

ugrass

Herkes gibi bende memnun değilim Samsunsporun halinden yönetilmesinden. Ama emin kar başkan için iyi yorumlarda gelse kötü yorumlarda gelse kimsenin emin başkana kızmaya hakkı yok..emin olalım içimizde samsunsporun bu haline en cok üzülen emin kar'dır. Tek soru iki ayagını Samsunspor için kaybetmiş bir büyük yürek nasıl olurda olumsuz eleştirilebilir? Takımı amatörede düşürse ona helaldir..

mimar55

Yureksiz topculara yurek mi taksin baskan ne yapsin. Anlamiyorum sanki gokten para yagdi baskan toplamadi hayatimda bu kadar sacma birsey gormedim. Baskanimizin tek yanlisi dobi hasandir bence bunada ses cikmiyorsa baskana olan guvendir.

lucarelli

Alıntı yapılan: cgr - 18 December 2012, 02:13:26
Elazığ, Akhisar, Denizli benim bildiğim.

Eğer bu takımlarsa yüreğime su serpildi. Bu takımlara oranlar bizim şansımız yüksek.

beşnumara

Süper ligde olsak bize gelirdi lakin 10a yakın takımın ihtiyacının olduğu adam. İnşaallah tekrar takıma kazandırırız.

5trawberry

Maçlara gitmiyorum küstürüldük ne demek ? Böyle bir acizlik var mı? Samsunsporluysan gideceksin, en büyük ibnelik bize yapılıyor biz yine gidiyoruz. Futbolcular taraftarla maytap geçiyor yine gidiyoruz. Yenileceğini bile bile yine gidiyor, izliyoruz. Sen çıkmışsın maçlara eskisi kadar gitmiyorum, küstürüldük, darıltıldık vs vs. Aklı başında olan yönetime gelmez evet, sevdası kalbinde olan gelirdi, geldi. Samsunspor'un başına geçmek akıl işi değildi zaten. Yürek işiydi.

Mevcut durumda en iyi kadro kurulmuş, şanssızlıklar olmasa 10 puan fazlası olacak takımın üzerine, şimdi gelmiş  akbaba gibi konuyorsunuz. Emin Başkan'ın cebinde para mı vardı da geldi? Yönetimdeki abilerin maçtan sonra boynu bükük, yas içindeydiler, çıkarları var mıydı da, ordaydılar..

Gıcık oluyoruz arkadaş, Samsunsporlu adam ne olursa olsun her maça gelmeye çalışır..

Ne valisi, ne vekili, ne işadamı, ne belediye başkanları bırakın hiç biriniz Samsunsporlu değilsiniz. Ama bu takım bi gün yeniden süper lige çıkarda o şeref tribününde oturursanız o zaman, şeref anlamına tekrar bakarız.

Sercan

taraftar küsmediyse, kimsenin küsmeye hakkı yok bu takıma..

samsunsporlu1994

Şahıslara küsebilirsiniz ama Samsunspor Kulübüne küsmek diye birşey olamaz.