Ruhsuzlar Ordusu

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 December 2012, 15:53:50

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Tanju hariç diğer isimler iyi.Samsunda oynarken  ben galatasaraylıydım diyen adamı ciddiye alacaklarını sanmıyorum.

Sioux

Alıntı yapılan: dessperadodo - 09 December 2012, 19:19:02
kendimle niye çatışayım arkadaşım ben başkan mı yaptı diyorum sana transferi.bu oyuncuları izleyen veya takasda araştıran kişiler de suç yokmu.savundugunuz şeye önce bakın.tamam 11 tane adam alıp 4 tane si tutar gerisi bozuk çıkar anlarım ama bugün hangisinden yararlanabiliyoruz.hangisi tam manasıyla olumlu işler yapıyor.dobi hasan denilen şahsın görevi ne kulüpde bakdınızmı.ama yokkk ben olsam daha iyisiini alırdım demeye devam edin.ama unutmayın yazmakdan çekinmekden zarar görüyor bu takım.bu kadar transfrdn aşı hiç tutmadıysa sorumlu sadece futbolcular olamaz.

alıntı yapacakken beğenme kısmına basmışım.
çelişkili olduğun açık.
bu takımda hiç kimse tutmadı demek doğru değil.
kere, lokman, şaban, musa sinan gibi isimler tuttu.
iyi bir oyun kurucuyu geçtim, herhangi bir oyun kurucumuz bile yok.
dobiye takmışsın anladığım kadarıyla.
dobi hasan iyi bir futbolcuydu ama iyi bir futbol adamı değil. katılıyorum.
fakat yine de bu takımın hangi şartlarda kurulduğunu iyi hesap edip yazmak lazım.
ahmet arı, şenol, adem sarı gibi isimler kağıt üzerinde itiraz edilecek isimler değildi ancak faydalı olamadılar. 

dessperadodo

bu yaklaşımın çok yanlış.ben dobi hasana takmadım o görevde dobi yusuf ali velide olsa takarım çünkü vasıfsız pasif adamın teki.kendinle asıl çelişen sensin yazdıklarını bir oku istersen.o yönetimde ne zorluklarla duran kulüp kapanmasın diye kulübe sahip çıkan tüm zorluklara karşı dik duran insanlar eeeeeee dobide sen kalk nekadar kazma var topla.yok öyle bişey öncelikle bana sana degil o gururlu yöneticilerine yanlış yapıyor.ya ben iddaa ediyorum bırak dobi hasanın futbolcu seçmesini kenarda otursun yönetimden ismini yazacagım 5 kişi gider mandıradan inek getirip bu takıma maestro yapar.okadar futbol bilen adam varken dobi hasan kimdir ya.olsa olsa zurnanın son deligi.bana birisini savunurkn o yönetimdeki insanları düşün öyle savun.

Sioux

benzer şeyleri söylüyoruz, farklı ifade ediyoruz anladığım kadarıyla.

dessperadodo

ortak noktamız samsunspor.bir galibiyet aynı noktada buluşturur bizi merak etme. :D

Sadece Samsunspor

Hala aynılar dayak yemedikleri için haftaiçi akıllanmamışlar RUHRUZLAR!!

Sadece Samsunspor

Dedim şu maça a2 ile çıkalım diye

ercan0655

olm ya diyorumm sizlere bırakın maçlara ben çıkacağım  :oyun: sağ sol orta her yerde oynarım hem yerde sürünürken bana sektirirsiniz dobili tekniksiz kondüsyonsuz. ama ben keyif alırım hiç olmazsa bu ruhsuzlar onu bile beceremiyor  :D

GurbetciFanatik

Sunlara RUHSUZ demeyin.
RUHSUZlarin bile bunlardan fazla onuru vardir

ngonge

Valla geçen seneki ruhsuzlar bile bunların yanında can, en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor gibi görünüyorlardı.
Bunların birçoğu futbolu kafasında bitirmiş.

samsunmania

Bunlar ruhsuz değil kimliksiz.

Recep

bu dobi Hasanı niye hala tutuyoruz anlamış değilim
takımda maaş almaktan başka yaptığı görev nedir
bu parasızlıkta bu adama verilen tek kuruşa yazık hiç kimse iş yapmadan koltukta oturamaz biz burada ağlarken o orada odasından denizi mi seyrediyor

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Recep - 17 December 2012, 09:58:43
bu dobi Hasanı niye hala tutuyoruz anlamış değilim
takımda maaş almaktan başka yaptığı görev nedir
bu parasızlıkta bu adama verilen tek kuruşa yazık hiç kimse iş yapmadan koltukta oturamaz biz burada ağlarken o orada odasından denizi mi seyrediyor

Bu Dobi Hasan kimdirr?
Taraftarlar neden bu adamı sevmez?
Takım üzerinde nasıl bir etkiye sahip?
Bu adamla alakalı kimsenin ağzından hiç olumlu birşey duymadım, herkes şikayetçi bundan, nasıl bir kişidir halen anlamış değilim lan bir kişide hakkında iyi ve olumlu şeyler söylesin.
Ha bu arada ikinci yarı takımın başına hoca olarak geçebilirmiş...

Recep

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 17 December 2012, 10:33:53
Bu Dobi Hasan kimdirr?
Taraftarlar neden bu adamı sevmez?
Takım üzerinde nasıl bir etkiye sahip?
Bu adamla alakalı kimsenin ağzından hiç olumlu birşey duymadım, herkes şikayetçi bundan, nasıl bir kişidir halen anlamış değilim lan bir kişide hakkında iyi ve olumlu şeyler söylesin.
Ha bu arada ikinci yarı takımın başına hoca olarak geçebilirmiş...
Allah korusun ya bunu yapmazlar herhalde ha yaparsak ayağımıza kurşun sıkmayı bırak kafamıza sıkmış oluruz

fanatik

Dobi Hasan defolllll gittttt bu takımdan