Go Home Adnan...

Başlatan merkez, 03 June 2007, 21:20:59

« önceki - sonraki »

spacey

samet  dedıgın  adam  dunden  gıtmeye  razı .Aklı fıkrı ıstanbulda  merak etme.Sametten  samsunspora  hayır gelmez.

King Of The North

Adnan Trabzon da top toplamaya devam ediyor.

O.YILMAZ

Adnan'ın Trabzon'daki kadroya girip girmediğini bilemiyorum (takip etmiyorum) ama çoğu futbolcu gibi o futbolcuyu kaliteli futbolcu yapan yıldızının parladığı takımda oynamasındandır. Her futbolcu bir başka takıma gittiğinde çok büyük işler başarabilecek hatta  önceki performasını gösterebilecek yetenekte değildir aslında.

Samet Samsunspor'u değil de istanbul takımlarına en büyük ihtimal para için ikinci bir ihtimal ise tuttuğu bir takımın formasını giymek için gitmek istiyor. İstersede gitsin. Ben onun yıldızının parlayacağını hiç sanmıyorum. Samsunspor'da ileriki yıllarda futbol oynarsa belki bir şeyler yapabilir. Tabiki aklını değiştirmesi lazım. Giderse değil ilk 11'i 18 de bile olamayacak unutulup gidecektir.

kerem55

ula hadi bu adnanın kafası basmadı ama trabzonda salak adama o kadar para verdiniz bari top toplatın, bulaşık yıkatın, yemek yaptırın. hayalleri gerçek olsun memleketinin takımında.

maviay55

Alıntıula hadi bu adnanın kafası basmadı ama trabzonda salak adama o kadar para verdiniz bari top toplatın, bulaşık yıkatın, yemek yaptırın. hayalleri gerçek olsun memleketinin takımında.

süpersin abi harbi trabrumdan ii para kopardık..adnan harbi go home :!:

harbisamsunsporlu5517

trabzonspor gittinde neoldu yedek kaldın burada oynadığından çok başarılı oldun samsunspora ne verdinki bu sözleri kullanıyorsun trabzonsporda şampiyonlukda görmezsin ayrıca katkında olmaz samsunda senden daha yetenekli gençler çıkar senden daha vefakarları çıkar

Tribün_ali

Tribünden mac izliyor kadroyada giremiyor

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"

Ben buna katılmıyor ve inanmıyorum.O demeç adnan ın demeci degildir.

Ben de buna inanmak istemiyorum; tanıdığımız, Gençlerbirliği maçındaki golden sonra gözyalarına boğulan Adnan'ın böyle bir şey söylemesi zaten şaşkınlık verici birşey. Ancak Adnan'dan bu sözleri tekzip eden hiçbir açıklama gelmemesi asıl sinir bozucu olan.

Yoksa daha önce de dediğim gibi, isteyen istediği yere gider lakin eğer o açıklamalar doğruysa büyük ayıp edilmiştir.

Neticede biz olduğunu farz ederek yorum yapıyoruz. Yalanlarsa biz de yorumlarımızı düzenleriz.

mctlçy

Adnan isyanda

Formaya hasret kalan oyuncu, "Kulübe bana göre değil" dedi.

Trabzonspor'a transferi 1 milyon dolara mal olan Adnan, bir türlü kadroya girememenin sıkıntısını yaşıyor. Bordo-mavili oyuncu, özellikle son karşılaşmalarda 18 kişilik kadroya bile alınmayınca isyan etti. "Eğer oynayamayacaksam neden alındım?" diyen Adnan, "Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ancak bir türlü forma şansını yakalayamadım" ifadelerini  
kullandı. Genç oyuncu, pes etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

hayallerinin takımına giderken düşünecektin niye oynayamayacığını

celebi

hayallerinin takımlarında şimdi hayallerini arttırsın adnan efendi :twisted:

yönetici

Alıntı yapılan: "Celebi"hayallerinin takımlarında şimdi hayallerini arttırsın adnan efendi :twisted:

bu sene orta sahanın gerisinde iyi iş yapardı bizde. ah adnan ah..

yönetici

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"

Gecen sezon gibi oynayacaksa gelmesine gerek yok.

geçen sezon aklı başka yerdeydi, öyle işimize yaramaz  elbette

King Of The North

Adnan geri gel boş mukaveleye imza at.

Sol Açık

Alıntı yapılan: "maximum_55"Adnan geri gel boş mukaveleye imza at.

Hakkaten güzel dedin...  :wink:

celebi

Alıntı yapılan: "maximum_55"Adnan geri gel boş mukaveleye imza at.

tab, tabi aman geri gelsin :twisted: