Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

lucarelli

süper ya :) Trabzon İran sınırında  ;D ;D ;D ;D ;D

dessperadodo

umarım iranlılar bu haberi görmez.adamlar yıkılır

Karabudun

Alıntı yapılan: lucarelli - 13 December 2012, 12:05:07
süper ya :) Trabzon İran sınırında  ;D ;D ;D ;D ;D

Samsunlu diye de etiketi koymuşlar. ;)

samsunluerhan

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 13 December 2012, 12:39:54
bize ne trabzondan arkadaslar..

Evet doğru söylüyorsun zaten İran'a sınırmış.  ;)

cgr

Değerli site üyeleri :)

Çatı işinden anlayan bir tanıdığınız var mı ? Store için birkaç tadilat yaptırılacak...

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 13 December 2012, 12:39:54
bize ne trabzondan arkadaslar..

Tamam,haklısın.Bizimki makaraydı.Bu arada imzan dikkatimi çekti, söylemeden edemeyeceğim; Trabzon'da Laz yok be kardeşim.Lazlık ile Trabzon'un bir alakası yok esasında.Laz dediğimiz insanlar Rize'nin doğu kıyıları ile Artvin'in kıyı yerleşimlerinde yaşar.İstanbul,Bursa,Kocaeli ve Samsun gibi büyükşehirlere de yoğun olarak göçmüşlerdir.Emin ol Lazlar için Samsun çok daha makbuldür.Trabzonluların kendilerini Laz olarak göstermelerinden de epey rahatsızlar.Kaldı ki Lazlar gayet iyi,hoş insanlardır.O kadar alaya konu olmalarına rağmen küslük yapmamış, yaşadıkları yerlere sahip çıkmışlardır.Ben daha hiçbir  Laz tanımadım  ki abdest almadan Ay-Yıldızlı bayrağı eline alsın.Özellikle Samsunlu Lazlar! Bu bakımdan bu insanlara haklarını teslim edelim.Küçük düşürücü ithamlarda bulunmayalım.İyi günler diliyorum.

south_london

Aynen lazlar fındıklı ardeşen dağ köylerinde ve artvinin bazı bölgelerinde var. bırakın trabzonu bu köylerin batısına bile geçmezler. Hemşinliler mesela laz değildir. Hemşinlilerin kendi dili vardır. Trabzon çaykara dağ köylerinde de Türkçeden farklı bir dil konuşulur oda Rumi denilen bir dildir. Çaykaradan batıya gidince o dilde konuşulmaz. En doğu yani Artvinde ise Gürcüler çoğunluktadır.

Serkan

adam araştırmacı beyler dağılın :)

celebi

la bundan yıllar evvel bahçelievler stadında bu  adamın boynunda sakarya atkısı vardı o zamnlar zıpkın bir delikanlıydı. kendiğsini o zamandan bu zamana tanırım. demiştim o gün tatanga ne haber.  o zamanlar taaaa araştırmacı bir kimliği vardı bu londonun. 8)

Sercan

Aynen Trabzon'da laz yoktur. Lazlar en çok Rize'nin Fındıklı, Ardeşen bölgesiyle, Artvin'in Hopa ve Arhavi bölgelerinde yaşar. Trabzon'da farklı olarak Rum kökenliler vardır. Özellikle Tonya'nın İskenderli köyünde bu insanlara sıkça rastlayabilirsiniz..

south_london

Alıntı yapılan: celebi - 13 December 2012, 14:00:30
la bundan yıllar evvel bahçelievler stadında bu  adamın boynunda sakarya atkısı vardı o zamnlar zıpkın bir delikanlıydı. kendiğsini o zamandan bu zamana tanırım. demiştim o gün tatanga ne haber.  o zamanlar taaaa araştırmacı bir kimliği vardı bu londonun. 8)

hahahaha resim var bi tane imha edilmesi gereken. kardeş tatanga  :holey:
araştırma değil bizzat gittim gördüm severim oraları  :--*

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'da Kere Şoku!

Samsunspor'un bugünkü idmanında Kere'nin eli kırıldı.

Cüneyt Yaşar/Haberexen.com

Samsunspor'un bugünkü idmanında kaleci Soner Şahin ile çarpışan savunma oyuncusu Kere'nin eli kırıldı.

Pozisyon sonrası hemen çağırılan ambulans ile hastaneye götürülen başarılı savunma oyuncusu Kere'nin yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalabileceği iddia ediliyor.

cgr