Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sercan5592

solcu takılanların bınası var ya 78liler felan yazıyo o bına

isa55

Barcelona, İspanya Kral Kupası 5. Tur ilk maçında Cordoba'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti.
Barcelona sahaya Dani Alves, Pique, Alba, Xavi, Song, Villa, Messi gibi  as oyuncularıyla çıktı.

Adamlar kupa maçını bizimkiler gibi düşünmüyor, ciddiye alıyor. Rakibe bak, çıkan kadroya bak

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: south_london - 13 December 2012, 00:12:39
bu işin samsunlusu artvinlisi hakkaralisimi var. adamın içinde olur bu memleketinde değil
Tabiki ogle ama o cumle soguk geliyor genede kulaga.

Karabudun

Eyvallah, tamamdır şimdi çıkardım.Bir an için Samsun'da farklı oluşumlar var ve Samsun'da muhit edindiler sandım.Evet, radikaller var şehrimizde.Ama bu denli ciddi şerefsizliklere imza atabilecek bir oluşumun Samsun'da vücut bulabileceğine inanmıyorum.Neticede Samsun'dan bahsediyoruz.Ha, 40 yılda bir böyle kahpeler çıkar, sorana "Samsunluyum." der.Üç beş çakal da tutar manşeti Samsunlu diye atar.Niye? Çünkü kırılmak istenen bir irade var ortada:Samsunluluk!

furkan5534

gekas olayı nedir? facebookta yazılar uçuşuyor.örnegın "Son Dakika.. Theofanis Gekas, Samsunspor'a Gelmek İçin Kulübümüze Kendisi Teklif Yaptı.. Yönetimimiz GEKAS İle Görüşüyor.." ?

Karabudun

Alıntı yapılan: furkan5534 - 13 December 2012, 01:16:23
gekas olayı nedir? facebookta yazılar uçuşuyor.örnegın "Son Dakika.. Theofanis Gekas, Samsunspor'a Gelmek İçin Kulübümüze Kendisi Teklif Yaptı.. Yönetimimiz GEKAS İle Görüşüyor.." ?

Facebook ise balondur.

furkan5534

Alıntı yapılan: sener.eren - 13 December 2012, 01:18:15

Facebook ise balondur.

spor55 de yazılmış çok heyecanlandım bende ya  :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 13 December 2012, 01:22:12
spor55 de yazılmış çok heyecanlandım bende ya  :(
o da ordan alıntı yaptı daa zaten.

beşnumara

Spor55 sayfasının admini burda da yazıyor tamıyanınız vardır ama bu kadar hayali ihracat yapmaya gerek yok.

lucarelli

Televizyonda 2 gündür 1461 süper lige çıkma hakkı elde etse bile çıkamaz diye muhabbetler dönüyor. Ankaraspor-Ankaragücü olayı gibi Ts- 1461 TS durumu varmış.

beşnumara

Burası Türkiye kılıfına uydurulur bir şekilde. Gençlerbirliği-oftaş misali.

usare

Hak kazansalar bile çıkmayacaklarını duymuştum.

SametYılmaz55

13 December 2012, 09:28:03 #34362 Son düzenlenme: 13 December 2012, 09:33:04 SametYýlmaz55
geçen bizim maçta spikerde söylemişti.%90 yada %95 hissesi ts'de olan şirket diye konuşmuştu.o yüzden çıkamazlar demişti.kurallar trt spikerinin dediği gibiyse çıkamıyorlar üst lige.ağlamaya başlarlar zaten sezon sonunda ilk ikide yer alırlarsa bank asya kupamızı verin diye :)

SametYılmaz55