Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yetkin55

Gündem değiştirmek için transfer haberı yapıldı kımlerın cıkardıgıda mechul zaten

Sercan

İstanbul Gaziosmanpaşa'da polisi şehit eden terörist Samsunlu imiş...

Sioux

Alıntı yapılan: yetkin55 - 12 December 2012, 19:52:40
Gündem değiştirmek için transfer haberı yapıldı kımlerın cıkardıgıda mechul zaten

meçhulse bulamayız
yazık olmuş
kim acaba?

Sioux

Alıntı yapılan: Sercan - 12 December 2012, 20:01:41

tayat eyleminde 2005'te trab<onda dayak yiyenlerden biriymiş.
ilk eğitimini ırti durağının oradaki şer binasında almıştır *******
ben öyle samsunlunun .....

beşnumara

Haberi kimin çıkardığı meçhul demek ne demek abi :) nerde çıktı o haber ve oranın elemanı kim? Belli değilse gerçekten yazık olmuş :)

Sioux

arkadaş meçhulle malumu karıştırıyor zaten ;)
meçhulse yapacak birşey yok
malumsa, açıklasın bilelim.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sercan - 12 December 2012, 20:01:41
"Samsun'lu Terorist"  Yazilmasi bile insani utandirmaya yetiyor...
Gercekten o duragin yanindaki eski bina tam bir teror yuvasi uygun biir zamanda iyi bir ders verilmesi gerekli o teror yuvasindaki piclere...

Karabudun

Samsunlu Terörist!
İronide son radde! Ulan biz bu memleketin kurtuluşu için değil kıvılcım,meşale; gemileri yakmış bir şehiriz.Bir ******* sürtük çıkıyor piyasaya ve koca şehir yaftayı yiyor."Samsunlu Terörist" diye haber yapan şerefsizlerin maksadı ne o ayrı bir mevzu?Ulan, hep mi açığımızı arıyorlar?Ne yaptık, kime zulmettik de alem bize karşı?

Karabudun

Alıntı yapılan: Sioux - 12 December 2012, 20:05:51
tayat eyleminde 2005'te trab<onda dayak yiyenlerden biriymiş.
ilk eğitimini ırti durağının oradaki şer binasında almıştır *******
ben öyle samsunlunun .....

Irti durağı?Kusara bakma ben bilemedim burayı.Neresi usta burası?Samsun'dan mı bahsediyoruz?Bu şerefsizlerin Samsun'da mıntıkası vardı da ben şimdi mi öğreniyorum?

Sercan

Bu kız bizim mahallede oturuyormuş, ev sahipleri Tokatlı demiş bunlar için ama Samsun'da oturması bile yetiyor damga vurulması için...

Karabudun

Alıntı yapılan: Sercan - 12 December 2012, 23:16:55
Bu kız bizim mahallede oturuyormuş, ev sahipleri Tokatlı demiş bunlar için ama Samsun'da oturması bile yetiyor damga vurulması için...

Maalesef Çarşamba,Şeyhgüven köyü nüfusuna kayıtlı.O değil Yunanistan'da eğitim almış kahpe.

http://www.habergazetesi.com.tr/guncel/7365/terorist-kadin-samsunlu-cikti/

http://www.haber3.com/polisi-sehit-eden-kadin-teroristin-annesi-eve-kapandi-1664752h.htm

5trawberry

Alıntı yapılan: sener.eren - 12 December 2012, 23:16:05

Irti durağı?Kusara bakma ben bilemedim burayı.Neresi usta burası?Samsun'dan mı bahsediyoruz?Bu şerefsizlerin Samsun'da mıntıkası vardı da ben şimdi mi öğreniyorum?

Gazi Caddesinde Carrefour'un karşı çaprazı.

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 12 December 2012, 23:45:02
Gazi Caddesinde Carrefour'un karşı çaprazı.

Af buyur, Site Camii'nin oradaki Carrefour'dan bahsediyoruz değil mi?Şiimdi bu durak Sigara Fabrikası tarafta mı yoksa YKM tarafta mı?Ben iki taraftada durak var diye biliyorum ve oralarda hiç böyle haşere yuvası hatırlamıyorum.

5trawberry

Alıntı yapılan: sener.eren - 12 December 2012, 23:53:04
Af buyur, Site Camii'nin oradaki Carrefour'dan bahsediyoruz değil mi?Şiimdi bu durak Sigara Fabrikası tarafta mı yoksa YKM tarafta mı?Ben iki taraftada durak var diye biliyorum ve oralarda hiç böyle haşere yuvası hatırlamıyorum.

O taraf değil. Katlı otopark var ya, altı Carrefour orası.

http://img-milliyetemlak.mncdn.com/IlanResmiBuyuk/2012/08/20/samsun-merkez-gazi-caddesi-uzerinde-is-yeri-ola...-1-90691553.Jpeg

resimdeki, katlı otopark yazan yerin resme göre sağ karşısı.

south_london

bu işin samsunlusu artvinlisi hakkaralisimi var. adamın içinde olur bu memleketinde değil