Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Alıntı yapılan: yetkin55 - 11 December 2012, 18:49:42
Bu haftakı  1461 yenılgısını unutturmak için gekas ve hakanı yem attılar gekas kaç ay once zaten fes ettıde o zaman haber olmadıda şimdi oluyor
bu haftakı yenılgıyı unutturmaya çalışmasınlar....

Unutturmaya çalışan kim arkadaşım. Tamam haber balon olabilir de, basının uydurması da olabilir, transfer döneminde böyle dedikodular hep çıkar. İnsanları zan altında bırakma. Yenilginin faturasını futbolculara çıkardı yönetim işte, hepsine 10000 lira ceza, 4 kişi kadro dışı. Daha ne yapsınlar, hepsini mi kadro dışı bıraksınlar.

samsun 55

ulan 1461 trabzona bak be gs ye 2yi attılar

King1965

ibrakadabra55

Gençlere bu maçta bence şans verilmeli M.Yılmaz'dan bende çok umutluyum kampta şans verilen oyunculardan biriydi.

mehmet yılmaz

tslilerin pankart yaptıkları bir foto vardı
osmanlı döneminde kadınlar trabzonda futbol maçı izliyorlardı
hatırlayanlar vardır, nereden bulabilirim acaba o fotografı?

south_london

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2012, 00:19:14
tslilerin pankart yaptıkları bir foto vardı
osmanlı döneminde kadınlar trabzonda futbol maçı izliyorlardı
hatırlayanlar vardır, nereden bulabilirim acaba o fotografı?

aha içimizdeki irlandalı

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: south_london - 12 December 2012, 09:39:55
aha içimizdeki irlandalı

:)

bir kitap okuyorum, nazan bekiroğlu'nun nar ağacı diye bir romanı, onunla ilgili.
senin bulunduğun mekanın yakınlarından başlayabilirsin araştırmaya :) :)
konu komşu, bilir belki :)

yok mu o fotoyu bilen, gören beyler?

Serkan

mehmet yılmaz

Ne marjinal adamlarsınız arkadaş, sizden birşey isteyende kabahat zaten :)
En iyisi başka dostlarımızdan rica edelim.
Hıhh...

:peeh: :peeh:

south_london

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2012, 10:00:34
:)

bir kitap okuyorum, nazan bekiroğlu'nun nar ağacı diye bir romanı, onunla ilgili.
senin bulunduğun mekanın yakınlarından başlayabilirsin araştırmaya :) :)
konu komşu, bilir belki :)

yok mu o fotoyu bilen, gören beyler?

benim geldiğimi duyunca kapattılar tükanı kaçtılar

samsunsporlu1994

Uğur Tülümen, Saffet Gurur yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi..

Yönetim kurulumuzun takım bulmalarını istediği futbolcularımızdan Uğur Tülümen, Saffet Gurur Yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'ın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi. Başkanımız Emin Kar, Uğur Tülümen, Safet Gurur Yazar, İlyas Yılmazer ve Mehmet Sak'a teşekkür ederek,"Bu oyuncularımıza yönetim kurulumuzun da kararıyla takım bulmalarını istedik.  Takıma verdikleri emek nedeniyle teşekkür edip, sözleşmelerini ise karşılıklı olarak feshettik. Oyuncularımızda ayrılırken bize teşekkür etti. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz" dedi. Oyuncularımız arkadaşları ile vedalaşarak tesislerimizden ayrılmıştır.

Kaynak: Samsunspor.org.tr

ugrass

geçen seneden ders alınmamış gibi maçlar bitmeden futbolcu gönderme işi hala devam ediyor

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: farUqras - 12 December 2012, 19:17:39
geçen seneden ders alınmamış gibi maçlar bitmeden futbolcu gönderme işi hala devam ediyor

faruk, hoca "kalan iki maç da dahil kadroda düşünmüyorum" demişse iki haftadan ötürü boş yere para vermek ve çocukları da yalandan yere bekletmek daha mı doğru olurdu sence? bu 4 isim arasında gurur'un kalmasını biz istiyorduk ancak kendisi oynaması gerektiğini ve kesinlikle gitmek istediğini belirttiği için yollar ayrıldı. bu arada adam gönderiliyorsa yerine birileri alınacak demektir zaten.

samuray

içlerinde grurun kalmasını isterdim bişey vermedi zaten samsuna geldiğinden beri sakat sakatlığı geçtimi geçmedimi bilemiyorum ama eğer geçtiyse ve kadroya giremiyorsa daha doğrusu formayı kapamıyorsa sorun kendisinde demektir gitsin yönetim kurulunun aldğı kararlar isabetli olmuş geç bile kalındı para cezası konusunda gençlerin kadroya dahil edilmesinide olumlu buluyorum canberki kazandık neden bi kaç gençimizde girmesin kadroya geleceğimiz onlar samsunspor_x

beşnumara

Gurur konusu beni düşündürüyor. Sol beke lokman stopere gurur olmazmiydi. Şaban iyidir hoştur da sol beke lokman geçtiği zaman savunma olarak daha iyiyiz  diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.