PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: seydo55 - 10 December 2012, 14:49:16

gazetelere hükümsüzdür diye ilan verenler var   :P

sıkıntı yok :) hafta sonu bizde berebar veririz  ???

GurbetciFanatik

Bizim kadar her hafta acaba kac takim  kirilma macina cikiyor.
Kirmayi birakin yamulmuyor bile.
Her hafta Takim gittikce daha kötü oynuyor.
Takim illerleyen haftalarda oturur dedik birakin oturmayi ayakta duramiyor.

Bu hafta herzamanki gibi yine yeneriz.

cany

Atakumlu

FaTiH_HaN

1461 maçı sonrası anlık sinir, öfke ile bu maça dair hiçbir ümidim yok diyordum ama bence bu sefer kazanacağız. Geride bıraktığımız haftalardaki tutukluğumuzu, şanssızlığımızı en önemlisi ruhsuzluğumuzu bu maçta üzerimizden atar antebi yener playof hesaplarınıda yaparız  8)  :evet:

celebi

_SoN_

Bu ruhsuzlara söyleyecek sözüm yok ,

ama

Sen yenil bize inat biz sevelim herkese inat SAMSUNSPOR'um...

King1965

s_uzunkaya

takım artık iyiden iyiye özgüvenini kaybetti. işin daha kötü yanı bu özgüven eksikliği istatiksel olarak da bariz şekilde görüldüğünden rakip takımlara bu artı bir motive sağlıyor. mücadeleye bakıyorum tuhaf birşey yok. kora kor mücadele maç içerisinde bir hayli gözüküyor. bu konuda futbolcuların hakkının yendiğini düşünüyorum. ama belli dakikalardan sonra takımımızın istatiksel maç kaybetme tablosu rakip takımlarda canını dişine takarcasına oynamalarına neden olabiliyor. onlar canını dişine takarak oynarken bizimkiler maçın 60. dakikasından sonra kondisyonları mücadeleyi kaldıramıycak hale geldiklerinden son anlar hep maçların aleyhimize dönüm noktaları oluyor. ensonki maçta adam yırta yırta sıfıra girdi ortada 3 topcumuz var ama topa gircek mecalleri kalmamış halde olduklarından adam arkalarından 3 nü yırtıyor 6 pas içinde rahat rahat topa vurabiliyor. hadi 1 oldu da ders alın be kardeşim 2. golü bari öle yemeyin!!! ama yok abi yok işte mecalleri yokkk...bile bile goller yeniyor ve rakip takımlarda her kim olursa olsun köpek gibi ayrı bir motive oluyor maçın son dakiklarna ve malum sonlar kaçınılmaz oluyor. kondisyon artı azcık tecrübe bu takıma lazım olan şey. 2. yarıyı bekliyceğez artık  :(

Stoper

11 December 2012, 15:26:54 #54 Son düzenlenme: 11 December 2012, 15:40:42 Stoper
Antep belediyeyi yeniyoruz.
Demirspor deplasmanından 1 puan çıkartıyoruz.
Devre arası 4 nokta transfer+Burak Çalık takıma katılıyor.
Tavşanlı'dan 3 puan..
Arka arkaya evimizde oynayacağımız Göztepe ve Kartal maçlarını alıyoruz.
Şehirin havası ve takımın hedefleri bir anda değışıyor.
Çok mu iyimserim?

beşnumara

Olabilitesi yüksek ihtimal ama biz içerde iki maç üstüste oynadığımız zaman kazanamıyoruz.

Shane_Falco

TeRMeLee

FaTiH_HaN

Adana Demirspor, Galatasaray deplasmanında...

Şu an bulunduğumuz durumda bütün stadyum bu tezahüratı söylemek cuk oturur, coşkuyla.