Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

özkan

Kayyumdan sonra boynuna asacak bir Samsunspor atkısı bulamayacığınıda biliyosun değil mi  kardeşim  ;)

Sercan

Bu sene ligde kalalım, seneye Besim Hoca ile beraber,adam gibi kadro ve adam gibi bir kamp sonrasında yeni sezona başlayalım yeter...

Baskent_Samsunspor

beyler bu yönetimki kardeşlerimizin ne kadar iyi bir samsunsporlu olduğunu bilmeyen yoktur.benim bu arkadaşlara samsunspor başarısız diye en ufak bi şekilde sitemim dahi bulunmaz.beni yanlış anladınız bazı şeyler insanın zoruna gidiyor kayyum olayını bu temlikçiler için dedim

buonanotte

Kayyumun ne olduğunu bilmiyoruz sanırım.Devletin atadığı memur kulübün başına gelir.Kasada para varsa harcar yoksa kılını kıpırdatmaz.Kayyuma kalıp da düzlüğe çıkan bir kulüp göstersenize.Kayyum bu kulübün sonudur aman diyorum

maraton

emriniz olur hemen bu akşam istifa ediyorum.. siz isteyin yeter..

south_london

Alıntı yapılan: maraton - 10 December 2012, 13:09:32
emriniz olur hemen bu akşam istifa ediyorum.. siz isteyin yeter..

he iyi bari bende kaçırdığım paraları harcarım ohhh  >l<

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 10 December 2012, 11:29:38
beyler bu yönetimki kardeşlerimizin ne kadar iyi bir samsunsporlu olduğunu bilmeyen yoktur.benim bu arkadaşlara samsunspor başarısız diye en ufak bi şekilde sitemim dahi bulunmaz.beni yanlış anladınız bazı şeyler insanın zoruna gidiyor kayyum olayını bu temlikçiler için dedim

Serkan

Alıntı yapılan: south_london - 10 December 2012, 13:56:03
he iyi bari bende kaçırdığım paraları harcarım ohhh  >l<

tek yedirmem o paraları sana :)

dessperadodo

kayyuma kalmak çözüm olsa evet kalalım ama kayyum yarar getirmiyecegi gibi zararlarıyla samsunsporumuzu daha da zor durumlara sürükler.
şuanki mevcut yönetimin her yönetimin yaptıgı gibi yardım kampanyası yapması gerekiyor.işadamından taraftarına eski futbolcusundan eski başkanına kadar herkesin elini taşın altına koyacagı bir kampanya yapmalı.sakın aman kimse yardım etmez gibi laflar telafus etmeyin çünkü 3 lirada olsa şuan yönetimin buna ihtiyacı var.

toplanan rakamına göre paradan futboldan anlayan çok önemli yöneticilerimiz var asıl görevi muhasebe idari işler basın gibi farklı olsada besim hocayla oturup bu yöneticilerimiz futbolcu bakmalı.ama fikirlerini beyan ederek.4 tane transfer yapmamız lazım.ama cuk oturdu diye tabir edilebilen tarzda.bunu o insanlar bulur ben buna eminim.

bu kamp döneminde allah aşkına antalyalara bolulara para vermeyip takımı samunda kampa alalım.hem dışarı para vermeyiz hem adaptasyon dönemini çabuk atlatırız.hem samsundaki amatör takımlarlada 2 veya 3 günde bir maç yaparak sezona hazırlanırız.

lato

Yönetim bırakırsa akbabalardan geriye bir Samsunspor kalmayacaktır belediye Çiftlikte Türkiş'te yol kenarlarına otopark ücreti kesiyor stadyum gibi onun için de bir imza kampanyası başlatılsın hayatımızda bir kere de olsun birileri üzerinde baskı kurabilelim burdan takıma düzenli bir gelir elde edilmesini sağlayalım büyüklerimiz öncülük ederse en azından bir şansımızı deneriz

5trawberry

Burası Samsun,istenilse maddi destek olarak herşeyin yapılabileceği potansiyelin olduğu Samsun...
hem de, şehrinin takımınına düşman olarak bakanların yaşadığı şehir Samsun..

bir çok şeyde kulübe katkı verilebilir. Mesela, su faturalarına her aboneye ayda 1 TL Samsunspor'umuza bağış olarak yansıtılabilir, hiç kimsenin de gıkı çıkmaz.

belediyelerin reklam panoları gelirleri Samsunspor'umuza bağışlanabilir. ne bileyim raylı sistem gelirlerinden çok düşük pay da aktarılabilir

Forvetim

adapazarında bu yol kenarı otopark olayını belediye sakaryaspora vermiş görevlilerin hepsinde sakaryaspor forması var, geliri kulübe gidiyor (bu yaz gidemedim ama geçen yaz öyleydi durum değişmediyse)

burakbas

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 December 2012, 22:32:35
Burası Samsun,istenilse maddi destek olarak herşeyin yapılabileceği potansiyelin olduğu Samsun...
hem de, şehrinin takımınına düşman olarak bakanların yaşadığı şehir Samsun..

bir çok şeyde kulübe katkı verilebilir. Mesela, su faturalarına her aboneye ayda 1 TL Samsunspor'umuza bağış olarak yansıtılabilir, hiç kimsenin de gıkı çıkmaz.

belediyelerin reklam panoları gelirleri Samsunspor'umuza bağışlanabilir. ne bileyim raylı sistem gelirlerinden çok düşük pay da aktarılabilir

Ama burasi Samsun abi... Formamla sokaga ciktigim zaman kim la bu gibisinden bon bon bakan insanlarin yasadigi sehir...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

erkutdem55

Benim Samsunla ilgili istediğim tek şey 80li-90lı yıllarda olduğu gibi Samsun'un sokaklarında dolaşan her 10 kişinin 9 unun Samsunlu olması.Sanırım bu oran şimdi 10da 4 falandır.Kendi memleketimde yabancı gibiyim.Bu da başarısızlığın en büyük sebebi.O bön bön bakan insanlar işte o 10 da 6 olan kişilerden.