PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

isa55

kumköylü ahmet

gbb-goztepe macinda 2 futbolculari kirmizi kart görmüs yani haftaya yoklar bizim macda ama bizim ruhsuzlar icin daha umutlu degilim suan kacinci siradayiz ona bile bakmadim artik bakasamda yok..haftamizin icine eden herkeze yaziklar olsun..benim gibi kac kisi daha vardir ekmek parami birakdim cumartesi dukkani kapattim samsunspor macimiz icin sonuc kocaman husran..sizin icin degil sadece armamiz samsunspor icin bu sevgi

5trawberry

abi benden öneri dükkanına bir tv al, ekmek parandan da olma, dile getirme gereğinde de bulunma bence.

senin misli katını yapan başkan ve yönetim kurulu üyeleri var.

kumköylü ahmet

09 December 2012, 23:56:32 #33 Son düzenlenme: 10 December 2012, 00:16:42 kumköylü ahmet
Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 December 2012, 23:48:11
abi benden öneri dükkanına bir tv al, ekmek parandan da olma, dile getirme gereğinde de bulunma bence.

senin misli katını yapan başkan ve yönetim kurulu üyeleri var.
ben yok demedimki zaten...niyetim dile getirmek degil.lafi nerden anlamak istersen ordan anlarsin...bakdigin aci önemli..Agzima geleni soyleyesim varda susuyorum.(sana degil)Cok sinirliyim.Tartismak icin Yalandan Konu Buluyorsunuz Ha.Biraz Birbirimizi Sevelim yahu Hepimiz Ayni Sevdanin Pesinde Degilmiyiz..Herkeze yazik benim mislimi yapanlara ise misli misli yazik..birak bizi baskan icin oynar bu futbolcu bozuntulari ama onlara bile saygilari kalmamiski...

KareAs55

Çıktığımız sene 16.hafta 4-0 yenmiştik yine bir 16.hafta  dejavu olsun.

furkan5534

hıc umutlu degilim hiç.. ligde en az galıbet bızde kazanamama rekoru bızde beraberlık rekoru bızde.. demır attık gıdıyoruz  :( :( :(

ismail

herkes devre arası transferlerle birlikte takımın çıkışa geçeceğini düşünüyor ama bence bu işi eldeki oyuncular gerçekleştirecek. rakip antep belediye ve evimizde oynuyoruz!!! bu sene ilk kez kazanacağımızı yazıyorum. sizede çarşambaya kadar müddet, toparlanın beyler  :D

Gorkem

CurvaSs

10 December 2012, 12:33:35 #38 Son düzenlenme: 10 December 2012, 12:42:19 CurvaSs
kazanacağız beyler, nedir bu umutsuzluk? sonraki hafta da kazanacağız, 2. yarının ilk maçında da kazanacağız. maçlar başlamadan önce hep kazanacağız. başladıktan sonra ne olur bilemem. onun için umutsuz olmayalım.

cembaba

Pollyanna olmaya gerek yok. Gerçekten inandığım için yazıyorum. Bu kırılma maçını kazanacağız.

dessperadodo

bu maç öyle basit bir maçlıkdan çıkdı artık.insanlar ı alışdırdılar samsunspor ya berabere ya yenilire.ama bu sefer artık son noktadayız.bu maç hem ligin son haftalarına olumlu bakmamız adına hemde potadan uzaklaşmamız adına çok önemli.kaldıki bu tempoda gidecek olursak işler ikili averaja bile kalabilecegini unutmadan antepi yenmek şart oldu.hem takıma umut hemde taraftara bir nevi mutluluk verme adına çok önemli.bu hafta alınacak kötü sonuçda önümüzdeki hafta deplasmandada silik futbol ve kötü sonuç anında durumumuz gerçekden kurtarılamıyacak hale gelir.kaldıki tavşanlı göztepe ve ankaragücünün yükselen form grafiklerinide hesaplarsak ruhsuzlar ordusuda desek 11 dev adam desekde bu futbolcular la bu maça çıkacagız ve gerçekden kazanmakdan başka şansımız yok.allah utandırmasın.

Serkan

Sercan

Jnr.Serkan

seydo55

Alıntı yapılan: Serkan - 10 December 2012, 14:01:39
umudunu kaybeden götünü kaybetsin

gazetelere hükümsüzdür diye ilan verenler var   :P