Ruhsuzlar Ordusu

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 December 2012, 15:53:50

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sırf bunu yazmak için konu açtım silerseniz silin kilitlerseniz kilitleyin bu kadar ruhsuzluk olmaz ya şu andirik trabzona bile yenildiniz rezil ettiniz bizi yüzümüz kaldı dışarı çıkmaya 'RUHSUZLAR ORDUSU'

5trawberry

Allah ne verdiyse saldıracaksın, varsın sabote etsinler ondan sonra takımı.

yetkin55

En kötü gün bugunse bugünde SAMSUNSPOR.............

GökhanÇağlar

Adım gibi biliyordum öne geçtikten sonra gol yiyeceğimizi.Erhan hocaya yazık oldu,bu adamlardan hiçbişey olmaz.Bari bu şerefsizlere yenilmeseydiniz yeteneksizler

Desiqner

Küme düşeceksek böyle göz göre göre olmasın... Bunları adam akıllı bir dövelim,Samsunda gezemesinler öyle düşelim..

Sadece Samsunspor

Eğer böyle oynayacaksak herkesi serbest bırakalım A2 takımıyla çıkalım yemin ediyorum ya ütopya değil

Jnr.Serkan

Otobüste açsınlarda Ankaragüçlü futbolcuların rizeye karşı nasıl mücadele ettiğini izlesinler ve nasıl kazandıklarını

kuzey55

şu ankaragücü topçularına bakın da utanın az dicem ama nerde utansanız kazandığınız parayı yerken utanırsınız.

emoh55

ruhsuzlarrrrr  ...kotunun  en guzel gunlerını bız erhan altınla yasadık beyler  rahat olun besım durmus hep mahvedecek takımı kımse kusura bakmasın

Recep

eee her maçtan sonra alkış alırlarsa götleri kalkar
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir atalarımız boşuna söylememiş ama nerde ruhsuzlar ordusu yarın hiç bi şey yokmuş gibi gezmeye çıkarlar

kumköylü ahmet

Erhan hoca futbol oynatarak boynu dik olarak istifa etti ve gitti...bu Besim durmusda ne futbol var nede mucadele neyi bekliyor istifa etmek icin..Defolll git samsuna geldiginden beri futbol oynamayi unuttuk ruhsuzlar...Yaziklar olsun size tarihe gecdiniz onun bunun takimina yenilerek bizi bu duruma getiren bunun gibi takima yenildigimiz icin..adamsan iSTiFA et onurun varsa Tabiii..Yemin ediyom sokakdan bir adama mac basi 500ytl verseniz bunlardan daha iyi oynar..adiler aldiginiz paranin karsiligini verin barii...lokman dalga gecer gibi futbol oynadi bugun..18 numaranin sucu yok macin en kotüsüydü belki ama onu o dakikaya kadar sahada tutan durmus beyin payi cok..Yazacak cok sey var ama ALLAH`a havale ediyorum topnunuzu

55.hakan

Alıntı yapılan: Recep - 08 December 2012, 20:34:35
eee her maçtan sonra alkış alırlarsa götleri kalkar
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir atalarımız boşuna söylememiş ama nerde ruhsuzlar ordusu yarın hiç bi şey yokmuş gibi gezmeye çıkarlar

Katılıyorum şu anda takım en büyük tepkiyi hakediyor.Bu saatten sonra mücadeleyi bırak kazanamazlarsa en büyük tepkiyi göstermek lazım.Eskiden takım yenilince hemen takım otobüsünün etrafında bekleşmeye başlardık tepki için.

varol55

yazık şu geçen zamana yazıkk...yemın ediyorum biz hadi efsaneleri izledik  de zevk aldık ..şimdiki yenı nesil ne yapacak kimi seyredecekler ...

varol55

LAYLALALALAAYYLAYYYLAYYALAYYYYY  SERKAN AYKUTTT

varol55

İMPARATOR CELİL CELİL İMPARATOR CELİL  CELİL...