Samsunspor Store görsel çalışmalar

Başlatan cembaba, 30 September 2012, 17:37:05

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

cüzdan yapılma ihtimali yokmu başkanım?

5555

Alıntı yapılan: maraton - 30 November 2012, 15:55:01
ee çok güzel gerçekten de şurada tıkanıyoruz.. kime ürettireceğiz arkadaşlar..
siteden yardım istiyorum.. çok ciddi şekilde ürün tedarikinde sorun yaşıyoruz.. tanıdığınız bildiğiniz çevrenizde kefil olacağınızı şu ürünü şuna uygun ürettiririz dediğiniz yerler var mı..
şimdi koltuk güzel hadi yaptıralım da kime ??

http://www.budurr.com/Sisme-Taraftar-Koltuk_511?utm_source=facebook&utm_medium=3a-koltuk-biz&utm_campaign=3a-koltuk-biz
internette bu tip bir şeye denk geldim normalde bu tarz armut koltukların fiyatları 50 60 tl arasında değişiyor yapanlarına ulaşabilirsek eğer muhtemelen daha ucuza getirebiliriz.

burakbas

İzmirde Armut Koltuk Yapan bir firma
0232 445 99 77

Diger bir firma

KAF KOLTUK

Metin TELENGİL
1735 Sokak 28 / A
Donanmacı mah.
Karşıyaka - İZMİR

Tel : 0 232 369 66 55
Cep : 0 532 402 89 65

lucarelli

Samsun'da da var mıdır acaba armut koltuk yapan firma?

lato

lato

Firma Adı :İLKADIM MOBILYA SAMSUN
Açıklama :
firmamız , 1979 yılında adım attığı mobilya sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. samsun`da \"değişimin adı\" dendiğinde akla gelen mağazalarımız , sloganına uyumlu olarak hep yeni ürünleri sunmaktadır. özgün tasarımların buluşma noktası olan kuruluşumuz siz özel müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışmalarını sürdürmektedir. mantalitemizi , günün gerektirdiklerini ve geleceğin ihtiyaçlarını bilip ona göre hareket etmek olarak belirlemekteyiz.firmamız bu doğrultuda sektörümüzün liderlerinden olan seray mobilya samsun bayiliğiylede bir adım daha öne çıkmıştır. müşteri memnuniyetini olmazsa olmazı kabul eden firmamız , yenilikçi geleneğini gelecek yıllarda da devam ettirme kararlılığındadır. güler
Etiketler
puf koltuk, tel stant, mobilya kapı fiyatları ankara, mobilya aksesuarları, pike yatak örtüleri, istikbal salon takımları mobilya modelleri, mobilya sanayi, hastane mobilyaları, yatak odası, yemek odası, koltuk
Web Adresi :
http://ilkadimmobilya.com
Adres :
KALE MAH.SAKARYA CD.NO
Telefon :
3624315500
Fax :
362 432 40 00
İlçe :
Vezirköprü
Semt :
Köyler
Mahalle :
Büyükkale Köyü

http://www.mobilyaureticileri.gen.tr/ilkadim-mobilya-samsun_mobix873.mobilyadetay

Theofanis Gekas

nevresim takımı adına atılmış bir adım yoksa eskiyen nevresim takımlarımı sıradan bişeylerle değiştirecem,yönetim duy bu sesi  :oyun:

maraton

nevresim takımı işi için görüştüğüm en son firma en az iki bin adet yapabileceğini ve maliyetinin 30 tl den aşağı olamayacağını ve peşin ödememiz gerektiğini beyan etti.. ben o paraya topçu alıyorum.. kuru kuruya talep yok beyler bulun yapacak yeri diyorum.. siz anca kopyala yapıştır bana ürün resmi koyuyorsunuz.. biri de çıkıp şurası var şunu yapıyor hadi burada yaptıralım demiyor.. :x((

binikalamadım

bugün laptop çantası bakıyordum aklımdan geçti keşke bunun Samsunsporlusu olsa diye

yukardaki saatte 12 9 3 6 yerine 1 9 6 5 kullanılsaymış ilginç olurdu

Musti

Levent ÖCAL

04 April 2013, 14:17:36 #176 Son düzenlenme: 04 April 2013, 15:42:20 DESPOTE55

Burak

tarz olarak böyle farklı formaları çok seviyorum örneğin siyah marsilya formasının renkli kısımları kırmızı beyaz tarzı olabilir kendimize has öğeler içeren bize özel olarak tasarlanan modellere sahip oluruz ileride umarım

oguzhann555

Samsunspor defteri yapsak bence çok güzel olur.Evet ajanda daha önce çııkartılmıştı ancak defter daha çok kullanıldığı için herkes alır ve özellikle okullarda öğrencilerin ellerinde sıralarında kırmızı beyaz Samsunspor amblemli defterler görmek diğer çocukların ve öğretmenlerin dikkatini çekecektir.Maliyetinin de çok tutacağını sanmıyorum.Ayrıca bu defter işi sürekli ihtiyaç sürekli satışı olacaktır.Diğer kırtasiyelerede satış yapılabilir.

seyf55

profilimde ki atkıdan nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim