İsmail Altunsaban:Baskan'ın havalımanında karsıladıgı adam

Başlatan spacey, 28 September 2007, 20:16:41

« önceki - sonraki »

spacey

Arkadaslar  sayın yonetmımımızın   yaptıgı buyuk transfer  ve baskanın gıdıp  havalımanında  karsıladıgı bomba ısım ısmaıl altunsaban ıdmanlara  cıkıyormu acaba? hahaha   sadece  bu yonetıme  guluyorum  1 tane transfer yaptılar o da  fıyasko cıktı.Insallah ılerleyen  gunlerde ısler ıyı gıderde  yonetımın  ne kadar fıyasko bır yonetım oldugu ortaya cıkmaz.
syg

Sadece Samsunspor

o ne demek şimdi yönetimin ne kadar fiyasko olduğu ortaya çıkmaz demişin  :?:   - bende yönetim çok iyi ama ismali bende merak ettim nerede bu adam  :?:

hasselbaink

spacey
googla gir ve samsunspor kapanıyor yaz bak bakalım karşına neler çıkacak

ismail altınbasan mıdır her ne ise, fiyasko bir transfer olabilir
bu yönetim de eleştirilmez değildir ama ne yaptığını anlamak mümkün değil.

Bu yönetim hata yapabilir ancak bu onların iyi niyetini gölgelemez!

yok mu samsunspor'u seven, yok mu Allah aşkına birilieri diye yazı hepimiz ağladık, isyan ettik. dur bakalım daha bismillah...

bu haber sana tanıdık geldi mi?

AlıntıSamsunspor kapanıyor

Samsunspor yönetimi, şehrin ilgisizliği nedeniyle aradığı maddi desteği bulamayınca kulübe kilit vurmayı kararlaştırdı...
20 Temmuz 2007 14:07              

Samsunspor kapanıyor
Başkan Temel Camadan, bugün saat 16.00'ya kadar gerekli maddi desteği bulamadıkları takdirde, kulübün kapısına kilit vurup anahtarı Emniyet Müdürlüğü Dernekler Masasına teslim edeceklerini dile getirdi.

Türk Telekom Lig A'da bir süredir ekonomik kriz ile boğuşan Samsunspor'da alınan şok karar herkesi şaşırttı. 1965 yılında kurulan ve Türk futboluna verdiği hizmetlerle adından sıkca söz ettiren Kırmızı-Beyazlı takımın ekonomik krizi aşamaması yönetimin de elini kolunu bağladı. Hasan Şengün, Tanju Çolak, Ertuğrul Sağlam, Serkan Aykut ve Cenk İşler gibi bir çok yıldız futbolcuyu Türk futboluna armağan eden Samsunspor bugün parasızlık nedeniyle iflasın eşiğine geldi. Yaklaşık 25 milyon YTL'yi bulan borç nedeniyle zor anlar yaşayan ve İsmail Uyanık'ın da başkanlığı bırakmasıyla her geçen gün eriyip Lig A'ya kadar düşen Samsunspor'da yönetim kurulu dün aldığı bir karar ile herkesi şaşırttı.

Hafta başında Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir görüşme yapan Samsunspor Başkan Vekili Temel Camadan, her türlü desteğin verileceğine dair söz aldığını ancak verilen vaadlerin yerine getirilmediğini söyleyerek, "Bugün saat 16.00'ya kadar verilen sözler yerine getirilmezse kulübün kapısına kilit vurup anahtarları dernekler masasına teslim edeceğiz. Sayın valimizle yaptığımız görüşmeye istifa dilekçelerimiz cebimizde gitmiştik. Bir takım sözler verildi. Ama şuana kadar somut bir adım atılmadı. Acil olarak iç ve dış transferi tamamlamamız için 2 milyon YTL'ye ihtiyacımız var. İlk aşamada bu paranın bulunması gerekli. Bu desteği bulamadığımızda istifa edip anahtarları teslim edeceğiz" diye konuştu.

Şuanda sürekli toplantı halinde olduklarını ve arayışlarının son ana kadar devam ettiğini söyleyen Temel Camadan, bu durumun çok acı verdiğini dile getirdi. Samsunspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için tüm şehrin güç birliği yapması gerektiğini söyleyen Camadan, "Artık bu saatten sonra vaad değil icraat bekliyoruz. Herkesi Samsunspor'a destek olmaya çağırıyoruz" dedi. Kulübe katkı sağlamak amacıyla şehrin değişik yerlerine yardım kumbaraları koyduklarını ancak bunlara gerekli ilginin gösterilmediğini söyleyen Camadan, maalesef yapılan kampanyalardan gerekli desteği bulamadıklarını ifade etti.

"Güneş yeniden doğacak" başlığı ile yapılan kampanyada Samsun halkı kumbaralara gerekli desteği göstermedi. Madeni paralarla doldurulan kumbaralardan Samsunspor'un ihtiyaçları karşılanamadı. Kulübün içinde bulunduğu kritik durum camiayı endişeye sevk ediyor. Adanaspor ve Göztepe'nin yaşadığı kapanma noktasına kadar gelen Samsunspor içinde bulunduğu durumdan kurtulup eski günlerine dönmenin yollarını arıyor.

Sadece Samsunspor

bu haberi hatırlıyoruz bende düzenlede kaldır bu haberi unutmak istiyoruz o günleri be abicim  :wink:  millet zannetcek yeni haber diye allah muhafıza  :wink:

spacey

sayın baskanın  havalımanında  karsıladıgı buyuk  transfer ısmaıl altunsaban nerde?Kac lıraya transfer edıldı.Bırakın   bu baz ıstasyonunu gerceklerle ılgılenın artık.ISmaıl  altunsaban   nerdeeeeeeeeeeeeeee? Yahu  kardesım  yonetım  geldı gıttı  bu bızım acımızı  dındırmez.Bız  bu zırıltıları cok dınledık daha.Celıl de bos mukaveleye ımza  atacaktı.nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Takımın  en pahalı oyuncusu  malıyetı  samsunspora   400 mılyar  yarısı  pesın.Bız  yemeyız bu hıkayelerı .ISmaıl altunsaban  nerde   bana bırı bunun  cevabını  versın.Idamanlarda  topa vuruyormu   buyuk transfer.sadece  guluyorum  ha ha ha

cem and naz55

spacey@
adnan ölmez seni buraya para karşılığındamı yolladı........

spacey

cem and naz55
Taraftar

Tarih: Cum Eyl 28, 2007 10:49 pm    Mesaj konusu:    

spacey@

cem    adnan  olmez  veya  bır baskası  benı satın alamaz kardesım.BEn gerceklerı  yazarım bu sıteye herkez  bılır benı.Tanımadıysanda tanı bneı.Adnan  olmez  yonetımı  getırdı buralara zaten sıctlar  takımın ıcıne .

cem and naz55

Alıntı yapılan: "spacey"cem and naz55
Taraftar

Tarih: Cum Eyl 28, 2007 10:49 pm    Mesaj konusu:    

spacey@

cem    adnan  olmez  veya  bır baskası  benı satın alamaz kardesım.BEn gerceklerı  yazarım bu sıteye herkez  bılır benı.Tanımadıysanda tanı bneı.Adnan  olmez  yonetımı  getırdı buralara zaten sıctlar  takımın ıcıne .
bunlarmı gerçek adam yok olmaya yüz tutmuş bir takımı yeniden doğması için herşeyi yaparken senin bu başkan için açtığın topiç ne kadar vicdana sığar

ozkan17

spacey BIRAK ALLAHINI SEVERSEN BU PARA KACIRAN SEREFSIZ YONETIMI SAVUNMAYI..yıyım ıcıp allah bılır karı kızla fatuurasını klube kesen adamı mı savunuyon sen????

KIZ GIBI ELINI ETEGINI O BORCDAN cCEKENLERIMI SAVUNUYON?..DEMEKKI BAK KLUB KAPANMIYOMUS..AĞLAK YONETIMLE ISIMIZ YOK..

HELAL OLSUN BU YONETIMDE KIM WARSA HEPSINDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN...

bu İ.Altınsaban transferıne gelıncede ben bu adamı ole denıldıgı gıbı buyuk paralara alındıgına ınanmıyorum ve ole SPACEYIN DEDIGI GIBI KURTARICI BUYUK TRANSFER nıyetıylede alındıgına ınanmıyorum..

spacey

spacey BIRAK ALLAHINI SEVERSEN BU PARA KACIRAN yaramaz YONETIMI SAVUNMAYI..yıyım ıcıp allah bılır karı kızla fatuurasını klube kesen adamı mı savunuyon sen????

banane  ya yonetımden   banane....
Yıyım oncekı  yonetımıde  sımdıkı yonetımıde  benı ılgılendırmıyor.Ben bır futbol taraftarıyım  ve samsunlu oldugumdan  dolayı samsunspora sempatım  var .Turkıyedede  hıcbır takımı fanatıklık olcusunde  tutmuyorum samsunsporda  dahıl.Ben sadece  futbol ve onun felsefesıyle ılgılenıyorum o kadar.Yonetım de   teknık heyette  umurumda  degıl  bırsey olacagınada  ınancım yok benım.Ijnsallah basarılı olurlar.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "spacey"Ben bır futbol taraftarıyım  ve samsunlu oldugumdan  dolayı samsunspora sempatım  var .Turkıyedede  hıcbır takımı fanatıklık olcusunde  tutmuyorum samsunsporda  dahıl. Ben sadece  futbol ve onun felsefesıyle ılgılenıyorum o kadar.Yonetım de   teknık heyette  umurumda  degıl  bırsey olacagınada  ınancım yok benım.Ijnsallah basarılı olurlar.

diyen bir adam halısaha başlığında da

Alıntı yapılan: "spacey"ıstanbullu  fanatıkler  olarak    halısaha  macı  yapabılırız uygun  bır mekanda.Yalnız  ben samsunspor  formamı  gıyıp gelırım ona gore  :D

diyor.

ercüment gitti, samsunspor bittiyse bilelim. diğer maç topiclerinde yazdıklarını tek tek dökmeyelim.

bak kardeşim
biz fanatiğiz, biz manyağız, biz Samsunsporluyuz... Anlıyor musun?

kişisel bir takıntın varsa birilerine burada ayrı başlıklar açıp dışa vurma bunu.

futbolseversen, futbolun felsefesini seviyorsan öyle davran
ismail altın mıdır neyse ne alaksı var futbol felsefesinyle.

git futbol yazıları bölümüne yaz, kırlara çık, çiçeklerle konuş.

daha geçen gün admin arkadaşımız kişisel yazılar yüzünden forumu kilitledi, herkesten öüzr diliyorum biz de bu yönetimin hayranı değiliz, odamıza başkanın posterini asmıyoruz ama ortada hak denen, insaf denen, vefa denen birşey var. yazın bizim kadar üzülmüş olsan biraz daha sabrederdin eleştiriler için.

ilgili kişi kimse kilitlesin bu başlığı kardeşim.

King Of The North

Gene kavga çıkacak bırakın artık daha yeni düzelmeye başladı forum kavga zamanı değil birleşme zamanı,Adnan Ölmez adını da sürekli sayıklamayın sinirlerim bozuluyor.Şükrü Saraçoğlu stadına Samsunspor başkanıyken alınmayan birine ne kadar saygı duyulursa benim de o kadar saygım var.

spacey

vay beeeee  damarınıza  nede  basmısız.Sımdı oldunuz hepınız  bu yonetımın  neferlerı.Bı zamanlarda  mazhar yonetımının  neferıydınız.
Sızın  ıcın onemlı olan  paralı bır yonetımın  ve samsunsporun  olması.Bu kafayla  basarıda  zor kardesım.Ben sızden  bırı degılım ve olmayacagım.Elestırılerınıze  saygı gosterıyhorum  fakat fılhakıka   bu sızın  muspet  olan   namutenasıp  fakhı   aczıyetınızı  gızleyemez.Taraftar kısvesı altında  soylu ıcazetler de  bulunuyorsunuzç
Fakat  hepsı  sadece sacmalaıktan  ote degıl.Hadı  yolunuza  ben yoluma  .Elestırısı olan varsa yazabılır burası demokratık bır platform kımse kımseye sovmedıkce.
Saygılarımla

King Of The North

Parası olan ve aynı zamanda yönetmeyi bilen başkan olacak tabiki de yoksa o zat-ı muhterem stada alınmamış ve kendi taraftarına kafes yaptıracak kadar ileriye gitmiş eziyet çektirmiş bir başkan olarak ve de Samsunsporumuzu küme düşüren bir başkandır.Artık yeni sayfa açıp yolumuza devam ediyoruz eskileri gelen gideni aratınca konuşmaya başlarız.

hasselbaink

üç lafından ikisi ercüment coşkundere olan birisi bize birilerinin adamı olmaktan mı bahsedecek?

ercüment gençlere giderse sen de gençleri tutarsın. ama biz burada ve samsunsporlu kalırız!

her sene kombimnemi alırım, lisanslı formamı alırım, deplasmana münferit giderim.

kişilere bağlı değil namütenahi samsunsporluyum. samsunspor için değil bu yönetimi kralını tanımam. hadi başka kapıya!..