Ankara'ya Otobüs

Başlatan mehmet yılmaz, 19 November 2012, 16:45:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Goktasi kapsamina girer. Aman diyeyim. Erdem kardes minibusu hallettin mi? Olmadi ben limuzinle gececegim.

beşnumara

Abiler taş deyince aklıma geldi sizin böbrek taşı ne alemde yoksa coktan çıkarttınızda birbirinize mi attınız :)

mehmet yılmaz

:peeh: facebook iletilerimi takip etseydin öğrenirdin sn. akKAYA...  :peeh:

mehmet yılmaz

mevcut sayımıza göre araç tamamdır beyler
çıkış saat ve yeri bilahere ilan edilecektir.

celebi

İSTANBULA GİŞELERE KADAR GELİNDE BİNELİM DA ARABAYA :) sonrasında bırakırsınız bizi

seckin55

Kontenjan varsa serhat55 ide ekleyebiliriz.

Ertuğrul Sağlam

1-samsuni
2-maraton
3-Serkan
4-meas55
5-berusa55
6-Kaya
7-Kaya
8-cany
9-kdc
10-usare
11-fındık
12-fatih ketenci
13-ajan
14-orucreis
15-onur abinin babası
16-Kontenjan varsa serhat55 ide ekleyebiliriz. (seckin55)
17-Ertuğrul Sağlam

mehmet yılmaz

Beyler bir aksilik olmazsa cumartesi sabah 05.30'da 56'lar Store'un önünden hareket edeceğiz. Çakallı'da menemen yedikten sonra ver elini Ankara diyeceğiz :) Allah'ın izniyle üç puanımızı da alıp gece 11-12 gibi Samsun'a döneceğiz. Program budur, maliyet adam başı git-gel 50 TL'dir. Yemek, bilet hariç... DeDeFon'a açığız, biz de varız ;)

Ertuğrul Sağlam

Ben listeye ismimi yazdim ama benim gelme durumum %51 eger gelemezsem ucretimi veririm imkani olmayan bir arkadasimizi alirsiniz.(Yarin oglene kadar bilgi veririm)

maraton

İsmini yazanlardan dede fona başvurmak isteyenler dedeleri ile temasa gecsinler.. Saka lan saka yarın iki foto nüfus cüzdanı fotokopisi ve sabıka kaydı ile orman müdürlüğüne gitsinler.. Verebilen versin veremeyen dedefondan gider hiç merak etmesin

mehmet yılmaz

Dedefon sözü verenler ( verenler dediğime bakmayın, sadece Erdal'ı gördüm ama pisliğine çoğul yazıyorum, belki bir-iki kişi daha çıkar :) ) yarın ücreti store'a bırakırlarsa makbule geçer. henüz söz vermeyenlerden de beklenir dedefon. gençlerden soran bir iki kardeşimiz oldu.

Serkan

beşnumara

Bizim dedefon sercan yaşıyor mu :)

mehmet yılmaz

23 November 2012, 13:54:34 #58 Son düzenlenme: 23 November 2012, 14:36:18 samsuni
18- hakki yesilyurt

kontenjanımız dolmuştur.

Var mı Senden Öte

gidenlere hayırlı yolculuklar dilerim kazasız belasız 3puan ile dönmeleri dileğiyle