Samsunspor Store görsel çalışmalar

Başlatan cembaba, 30 September 2012, 17:37:05

« önceki - sonraki »

maraton

Beyler gercekten tasarım I'sinde çok geri kaldık bu Antalya Murat öldü mü arkadaslar yok umarım ölmüştür yoksa ben bir yakalayim kendi ellerim ile öldüreceğim kendisini .. Çok acil olarak yeni atkı tasarımları lazım .. Trikolar verildi.. Birde gömlek suveter kazak gibi ürünlerde kullanacağımız kucuk bir yeni logo lazım bize çok acil

Desiqner

Atkı yaparız başkanım ayıpsın :)

Levent ÖCAL

Ürünlerde kullanılmak üzere logo çalışmaları

maraton

olmuyor beyler az daha zorlar mısınız saksıları.. bir yenilik bir yaratıcılık lütfen :kafa:

cembaba

Triko tarzı işler için logo

Desiqner

İşten çıkayım akşama bomba tasarımlar var  1dk!!!

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 21 November 2012, 16:20:55
Triko tarzı işler için logo

Transparan halde atabilirmisin ?

Levent ÖCAL

cembaba

Alıntı yapılan: Desiqner - 21 November 2012, 16:23:55
İşten çıkayım akşama bomba tasarımlar var  1dk!!!

Dükkanda kaldı kardeşim yarın atayım.

burakbas

Tasarım işinden anlayan abilerim, kardeşlerim. Başkentli Samsunsporlular olarak küçük bir çalışma için sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Cevaplarınızı bekliyorum...

cembaba

lucarelli

iki siyah bere de çok güzel olmuş Cem.

MeL_55

23 November 2012, 23:34:52 #132 Son düzenlenme: 24 November 2012, 00:04:54 MeL_55

55cem55

bence tasarımlar daha özgün olursa bi de karikatüre edilmiş daha güncel çizgiler oluşturulursa daha iyi olacağını düşünüyorum..sonuçta yapılan ürünlere  ilgi gösteren büyük çoğunluğun gençlerden oluştuguda bi gercek...örneğin bursasporun timsah logosu gibi adamlar resmen karikatüre ederek marka olusturdular...hani çok biliyosan kendin yap diyebilirsiniz ama çizimden tasarımdan hiç anlamam umarım anlatabilmişimdir:)

kuzey55

son poları gözüm kapalı alırım ısrarla istiyorum :)