Ankara'ya Otobüs

Başlatan mehmet yılmaz, 19 November 2012, 16:45:14

« önceki - sonraki »

Ajan

Kaya

21 November 2012, 01:01:08 #31 Son düzenlenme: 21 November 2012, 06:46:16 Kaya
Ohh tertemiz minibüsle gideriz  :D 150-160 4 saate ordayız..Biraz acelemiz var galibiyet alıcaz da  ;D

Bu arada gitmişken Başkentli Samsunsporlular ile bir halı saha mı yapsak ? Bizim kadro gayet sağlam görünüyor  :D

King Of The North

Alıntı yapılan: Kaya - 21 November 2012, 01:01:08
Ohh tertemiz minibüsle gideriz  :D 150-160 4 saate ordayız..Biraz acelemiz var galibiyet alıcaz da  ;D

Bu arada gitmişken Başkentli Samsunsporlular ile bir halı saha mı yapsak ? Bizim kadro gayet sağlam görünüyor  :D

olur neden olmasın,yolda pert olursunuz, size yorgun yorgun en az 10 tane atarız ;D

maraton

evet beyler şimdi şöyle gıcır 2012 model 19+1 lik wosvagen minibüsü olan ( c plaka olmayacak ) ve ücreti karşılığı bizi ankaraya nakledecek bir tanışı eşi dostu ahbabı olan var mı

orucreis

1-samsuni
2-maraton
3-Serkan
4-meas55
5-berusa55
6-Kaya
7-Kaya
8-cany
9-kdc
10-usare
11-fındık
12-fatih ketenci
13-ajan
14-orucreis

Kaya

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 November 2012, 10:23:03
olur neden olmasın,yolda pert olursunuz, size yorgun yorgun en az 10 tane atarız ;D

Biz her türlü gelir takımımız gibi deplasmanda kazanır döneriz..Büyüklerimizden olur bekliyoruz  :)

mehmet yılmaz

İki maçtan da galip ayrılırız :)

orucreis

valla ben her türlü varım 2 haftadır da dinleniyorum.Formumum zirvesindeyim dikkat ile bildiririm  ;D ;D :gooolll

Kaya

2 de 2 yaparak döneceğiz inşallah  :)

Takımımızın maçı 4 de bitse akşam 6-7 gibi saha ayarlanırsa oynarız sanırım..

06 onur 55

Gelin bakalım ama o kadar kolay teslim olmayız  :redcard:

Serkan

usare

Böyle birşey var mı ona göre malzeme getirelim.  :deli:  :oyun: Ben zaten dönüşte ankarada kalmayı düşünüyorum, pazar döneceğim.

maraton

yok la ne maçı .. o kadar düşmedik daha gençler futbol kalitemiz ve oyun stilimiz rakip seçerken titiz olma sorumluluğunu bize yüklüyor.. biz halı sahada rakip eğlendirmiyoruz sanat icra ediyoruz.. sonra onur abi topu görüp bomba imha çağıracak, iso turnikeye kalkacak uğraş dur.. maç biter minibüse biner başkente elveda deriz

mehmet yılmaz

Hayir bir de rakibin en onemli kozu olacak olan bubasamsunlu da yokken cok rahat kazaniriz ama :) mac fikri cok fantastik, bizim bir an once eve donmemiz icap ediyor. tek mac yeter ustu kalsin biraderler.

babasamsunlu

hay babasamsunlu kadar taş düşsün başınıza diyecem ama çok ağır olur.. vazcaydım.. :)