Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

isa55

babasamsunlu

benim için en can alıcı cümlesi "sizlerin yüzüne bakamıyorum" demesiydi.
oysaki elli tane bahane üretebilirdi.
ve o bahanelerde de yüzde yüz haklı olurdu.
a.gücü maçını bekleyip kazanıp 2-3 hafta daha maaşını almanın hesabını yapabilirdi.
ama yapmadı.helal olsun adam gibi ayrıldı.

yolunda bahtında açık olsun.Keşke çok başarılı olsaydın.

özkan

Şu arma altında başarısız olupta,bu kadar saygı gören başka adam görmedim.Helal olsun hocam,Allah razı olsun emeklerinden. >l<

twitter

eyvallah hocam.

kazanamıyorduk belki ama kaybederek bizi milletin ağzına sakızda yapmadın.

Sercan

Erhan hocanın bu yaptığı delikanlılığı geçen sene Petkoviç yapsaydı ligden düşmezdik...

Kaya

Eyvallah hocam..

Yolun açık ve başarı dolu olsun..

ahmetsefa55

başarısız olmadı.
çok zor bir dönemde göreve geldi.
hem maddi anlamda zor bir dönemdi hem de geç geldi.ortada takım yoktu.
bu takım gerçek kimliğini 2. yarı bulacaktır.
eğer besim hoca başarılı olursa bu başarıda erhan hocanında katkısı kesinlikle var olacaktır.

hepimiz futbolu az çok Samsunsporumuzu ise deli gibi takip ediyoruz.
bir takımın takım olabilmesi için en az 7-8 ay geçmesi gerekir.
erhan hoca güzel kadro kurdu.
şansızlığı kondüsyon eksiği olan futbolcu sayısı fazlaydı.

yolu açık olsun.tekrar soyluyorum kesinlikle başarısız denemez..

berusa55

Son Derece Örnek Bir Ayrılıştı

Mehmet Yılmaz "Erhan Hoca başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir veda yemeği yedi. Çok medenice örnek olacak bir ayrılıktı." dedi.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mehmet Yılmaz geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Teknik Direktör Erhan Altın hakkında yorumlarda bulundu. Nuri Asan Tesisleri'nde konuşan Yılmaz Erhan Hoca'nın pozitif tavırlarıyla, enerjik yapısıyla ve çalışkanlığıyla camia da çok sevildiğini belirtirken "Erhan hocamız ve ekibi çok bilgin bir portre çizdiler, çok ta çalıştılar. Ancak kendisinin de söylediği gibi bir kısmetsizlik oldu. Kan değişimi gerektiğini kendisi de belirtmişti. Bu doğrultuda çok da örnek bir ayrılık yaşandı . Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle  bir veda yemeği yedi. Çok medenice örnek olacak bir ayrılıktı." Şeklinde konuştu.

Aklımızdaki Tek İsim Besim Hocaydı

Çok  ani bir gelişme olduğunu söyleyen Yılmaz  "Açık konuşmak gerekirse aklımızdaki tek isim Besim hocaydı. B planı bile düşünmedik. Çünkü doğru tercih olacağına inanıyorduk. Doğru bir buluşma olacağına inanıyorduk. Besim hocanın ve ekibinin Samsunspor için faydalı olacağını düşünüyorum. Herşeyden önce Samsunspor'u çok seven birisi, Samsunsporlu birisi. İnşallah kan değişikliği ile birlikte istediğimiz çıkışı yakalayacağız. " diye konuştu.

Kaynak

samuray

yolun açık olsun erhan hoca başarılı olmanı çok istedik ama olmadı malesef

Karabudun

Erhan Hoca kendisine yakışanı yaptı.İstifası gerekiyordu ve gerekeni yaptı.ALLAH yolunu açık etsin.

**KaR6**

kendisiyle sadece 10 gunluk bi mesaimiz olabilmisti.. O süre icerisinde de paylasımlarımız sınırlıydı yogun transfer calısmalarından oturu.. Ancak istifasından sonra beni bile arama nezaketini gosterecek kadar yuce gonullu bir teknik adam erhan altın.. Umarım ilerde daha guclu daha genis bir kadroyu teslim etme sansımız olur kendisine..

Allah yolunu acık etsin insallah..

binikalamadım

hocam keşke seninle başarılı olabilseydik...öyle bir ortamda bu takıma geldin yoktan bir takım yarattın...taraftar acelecidir hep üç puan ister hep galibiyet ister hep iyi futbol ister kusurumuza bakma emekleriniz için Allah razı olsun...

değişimin şart olduğunu düşünmeniz bile bu takımı bu tarftarı ne kadar çok sevdiğinizi gösterir.  >l<

bengülü

Samsunsporlu taraftarlardan Erhan Altın'a plaket
Geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden eski Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın'a Kırmızı-Beyazlı taraftarlar teşekkür plaketi verdi.

Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği'nin davetlisi olarak bu kente giden deneyimli teknik adam, taraftarlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde karşılandı. Ziyarette Bursa Samsunspor Taraftarlar Grubu Başkanı Recep Çalışkan, Altın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İNANILMAZ SEVGİ
Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı mutlu olan Erhan Altın, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bursa'da yaşayan Samsunlular'ın şehirlerine ve Samsunspor'a  olan sevgileri inanılmaz. Bu beni çok mutlu etti. Dernek binaları önündeki kaldırımları bile kırmızı beyaz renklere boyatmışlar. Bu çok güzel ve önemli. Orada çok güzel vakit geçirdim. Teşekkür ediyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Bursa Samsunspor Taraftar Grubu Başkanı Recep Çalışkan ise, "Erhan Altın hocamız bizi kırmadı ve davetimize geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten önemli bir teknik adam. Bize göre başarılıydı. Samsunspor'a hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi verdik. Erhan Altın'ın ne kadar büyük bir Samunsporlu olduğunu bir kez daha anladık" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr

yirmiuc

En büyük hatalarından biri de 5-10 sen önce birlikte çalıştığın yabancı oyuncuları getirmen oldu.