Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: Atakumlu - 18 November 2012, 19:49:38
hoca gonderilmeli - stadın ısık problemi cozulmeli ...
çalık yedaş a iletiyorum talebi... :D :kanka: :--*

Ahmeti

Doğan abi çok şanslısın valla bu zamana kadar arıza yapmayan skorbord ve ışıklar seni buldu

doðan

Sorma bu hafta da sanayi trafosunda dalgalandırma yapacakları tuttu yedaş ın ,....
kahbe kader hep bana hep bana ... :kafa:

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 18 November 2012, 19:41:45
biletini biz alalim hocanin
Saka Yapmisdim  :D hemende kesdiniz biletini haa sizede saka yapilmiyo ;D

maraton

bilet parası olan 200 tl yi bekliyoruz..

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 20 November 2012, 10:37:47
bilet parası olan 200 tl yi bekliyoruz..

200*5 =1000
yardımcıları unuttun sayın maraton ...

ahmetsefa55

elde ımkan varsa 1 forvet 1 orta saha 1 de sol kanat transferı.

yoksa da canımız saolsun.

ve bir kaç kişinin bileti kesilsin.

Ollivanders

Abilerim ne olursunuz Su futbolcularin Twitter hesaplarini kapattirin. :(

mimar55

Sezon sonuna kadar kamp + izin yok + devre arasi kampiyla birlessin + hala olmuyorsa falakaya yatirin

ismail

dünyagöz şubesi olduğu her takıma sponsor oluyor.muhtemelen sadece samsuna sponsor değil

emre

yönetimden beklentim yönetimi hiç bırakmamaları.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ismail - 09 December 2012, 22:55:08
dünyagöz şubesi olduğu her takıma sponsor oluyor.muhtemelen sadece samsuna sponsor değil

Bize de sponsor oldular, sağolsunlar..

SametYılmaz55

amatöre kadar da düşsek şimdiki yönetim hiç bırakmasın.eskiden kötü günlerde futbolcusundan,yöneticisine kimsenin umurunda olmazdı.şimdi biliyoruz ki yönetimdeki büyüklerimiz bizlerden daha çok üzülüyor durumumuza.Samsunspor'umuzu yönetenlerin gerçek Samsunsporlu olduğunu biliyoruz artık.bu bile yeter bazı şeyler için.amatöre bile düşsek kimse bırakmasın.batarsak bir kere iki kere batarız ama gerçek Samsunsporlular ile yükseldiğimiz zaman dünya bir araya gelse yıkamaz bizi

samsunsporlu1994

Şubattaki kongrede yine bu yönetimi istiyoruz. Allah aşkına bırakmayın. Samsunsporumuzun sizlere ihtiyacı var. Evet şu an ki tablo çok kötü ama elbet toparlanacağız. Hep böyle gidecek değil. Sizlerinde çok üzgün olduğunu biliyorum ama şimdi toparlanma ve ayağa kalkma zamanı...

Serkan