Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Erhan Hoca, şu sıralar bir basın toplantısı düzenliyor. Pozitif tavırlarıyla, enerjik yapısıyla, çalışkanlığıyla bizlerin de sevdiği bir isimdi. Başarılı olmasını belki ondan bile çok istiyorduk çünkü onun basarısı Samsunspor'umuzun basarısı olacaktı. Ancak olmadı. Bir yerde tıkanıp kaldık. Zaten kendisi de bunu ifade etti; 'başkanımız, yönetimimiz ve taraftarımıza karşı mahcup oldum, yüzünüze bakamıyorum. O yüzden fazla uzatmanın anlamı yok. Bir değişiklik şart. Bunca ytıldır futbolun içindeyim böyle bir başkan, böyle bir yönetim görmedim. Herkese teşekkür ederim. Bundan sonra da her zaman Samsunspor'un hizmetindeyim.' dedi. Kan değilikliği iyi gelebilir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Son derece örnek bir ayrılık olacak.

yilmazselcuk55

Kanal 55 de Emin Başkan Konuşuyor Canlı yayında

cgr

19 November 2012, 13:28:14 #34067 Son düzenlenme: 19 November 2012, 13:34:01 cgr
Emin Başkanın açıklamalarından kısa kısa;

- Yarın bu saatlerde hocamızın belli olacak.
- Golcü oyuncu alınacağını
- Şu anda devre arasına kadar transfer tahtasıyla ilgili sıkıntı olmayacağını düşünüyorum, ama seneye kesin sıkıntı olacaktır.
- Ayağa kalkabilsem kalkıp Adem Sarı'yı alkışlayacaktım.  

mehmet yılmaz

Emin Kar başkanımızın da ifade ettiği gibi, Samsunlu teknik direktörümüz Besim Durmuş ile görüşüyoruz. Anlaşmaya da çok yakınız. İnşallah iyi olur bundan sonrası...

Levent ÖCAL

ÖSYM, 2012/2 KPSS tercih kılavuzunu yayımladı.

Detaylar

ibrakadabra55

Yeni hocamizla birlikte onumuzdeki maci kazanip serilere baslariz umarim

isa55

Besim Durmuş ismi tam isabet olacaktır.

GurbetciFanatik

Erhan Hoca istifa etmis üzülmedimde degil üzüldüm.
basarili olmasini cok isterdim ama olmadi.
Benim sahsi görüsüm su anki kadroya kimi getirirsen getir fazla bisey degismez gibimi geliyor.
Illaki Hocanin maci okuyusu dogru zamanda oyuncu degisiklikleri olmustur, ama ne olursa olsun zirt pirt son dakikalarda gol yemek hocanin hatasi ise iki defa
0-2 geri gelebiliyorsuk burdada hocanin hakkini vermek lazim.
Insallah Hayirlisi olur benim ümidim yeni hocadan fazla devre arasi takima fayda saglayabilcek yeni adamlar olacaktir.

yirmiuc

Alıntı yapılan: cgr - 19 November 2012, 13:28:14
Emin Başkanın açıklamalarından kısa kısa;

- Yarın bu saatlerde hocamızın belli olacak.
- Golcü oyuncu alınacağını
- Şu anda devre arasına kadar transfer tahtasıyla ilgili sıkıntı olmayacağını düşünüyorum, ama seneye kesin sıkıntı olacaktır.
- Ayağa kalkabilsem kalkıp Adem Sarı'yı alkışlayacaktım. 

Öyleyse neden alınan oyuncuların çoğu kiralık veya 1 yıllık ?

mehmet yılmaz

Kulüpleri bonservisiyle vermedikleri için olabilir mi?
Kiralık oyuncularımız,
Şaban Özel, Lokman Gör, Adem Sarı, İlyas Yılmazer

cgr

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 November 2012, 16:17:51
Öyleyse neden alınan oyuncuların çoğu kiralık veya 1 yıllık ?

Alınan kiralık oyuncuların bonservis bedelleri ;

Adem SARI - 200.000 €
Ahmet ARI  - 300.000 €
İlyas YILMAZER  - 50.000 €
Lokman GÖR  - 200.000 €
Mehmet SAK  -  200.000 €
Şaban ÖZEL  - 500.000 €

Rakamlar neden kiralık aldığımızı belirtmiyor mu sencede ?

BigBadMama5552

AlıntıÖyleyse neden alınan oyuncuların çoğu kiralık veya 1 yıllık ?

2 ay önce yapılan bir röportajda Emin Kar kendisinin de kiralık oyuncu alma taraftarı olmadığını ama bütün takımlar bonservis bedelini oldukça fazla istediği için ve yönetimin de o kadar parayı verecek gücü olmadığı için kiralık oyuncu alındığını söylemişti diye hatırlıyorum.

yirmiuc

Alt liglerde oynayan bonservis ücreti düşük, kendini geliştirebilecek futbolcular tercih edilebilirdi.
Gelecek sezon transfer yapamadığımızda ne olacak?

cgr

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 November 2012, 16:30:04
Alt liglerde oynayan bonservis ücreti düşük, kendini geliştirebilecek futbolcular tercih edilebilirdi.
Gelecek sezon transfer yapamadığımızda ne olacak?

20-25 günde ancak bu kadarını alabildik hocam, kusura bakma.

Senin dediğini yapabilmek için, o genç çocukları en az 2-3 ay önceden izlemek lazım. Bunun için her sene değişen değilde, kalıcı bir yönetimimizin olması lazım. Bu sayede futbolcuları izleyip ona göre transfer politikası izleyebilirsin.

King Of The North

Bu Şaban Özel 500 bin euro mu gerçekten? Öyleyse yazık olmuş, üzüldüm verilen paraya. Erhan hocanın da bu işi çok fazla uzatmadan istifa etmesi iyi olmuş, yolu açık olsun, olmuyordu işte, kan değişikliği şarttı, yoksa guinnes rekorlar kitabına gireceğiz berabere biten maçlar yüzünden....