samsundaki tribün kültürü ve bedavacılık problemi!!!

Başlatan deli 55, 18 November 2012, 23:10:35

« önceki - sonraki »

cgr

- Cebindeki sigaraya en kötü 5,5 TL veren, ama maça gelince 5 TL'si olmayan,
- 2 TL'lik kupa maçında ki biletlere, 2 kişi girmek isteyip giremeyen ve olay çıkaran,
- Zil zurna sarhoş olup herkese salça olan,
- Takımı destekleyin diyen adamı, yanında ufacık çocuğu olmasına rağmen kafa atan,
- 10 kişiyle gelip maç boyu sadece davul çalarak, bağırdığını zannedip ama kafa şişiren,
- Durum 0-0 iken "Oleeeyy, Laylalay" çeken,
- Daha maç bitmeden "Biiirrrr Şaaaarkısın Seeeen" diye bağıran.
- Saygı duruşlarında bile bağırıp kendisine sayıgısı olmayan,

Yukarıda yazılanlar TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR. GERÇEKLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR ;) SÜPERİZ...

Desiqner

19 November 2012, 01:51:09 #16 Son düzenlenme: 19 November 2012, 02:04:37 Desiqner
Çağrı abinin yazdıklarına eklenecek birşey olduğunu düşünmüyorum...

King1965

Tribüncü denilen şeyi bilseler bunlar olmaz saten ..

FaTiH_HaN

Bir adamın eksikliği Samsunspor tribünlerini bu derece etkileyecek deseler h..tir derdim inanmazdım ama şu an ki durumumuz için h..tir diyorum.

alperen

buonanotte

Yapmayın beyler adamlar maç sonunda futbolcuları çağırdılar ama.Onlar büyük Samsunsporlu ya her zaman takımın yanındalar ya.
Vallahi bitmişiz tribün olarak.Çiço reis çok fena aranıyor.

gurgendagli55

maç berabere giderken "pınarbaşı" çeken tek tribünüz heralde...

King Of The North

Kardeşim gruplara bile gerek yok, adam gibi 2-3 kişi geçsin ön tarafa, adam gibi tezahuratla tribündeki adam istiyorsa zaten coşturur onları, lan bedava bilet aldık bağırın rezil olmayalım diyen tribünden hayır gelmez zaten. Bu sene çok sıçık durumdayız zaten, bunda takımın kötü oynaması da büyük etken ama  hele ki o elendiğimiz kupa maçındaki 2-0 gerideyken dat diri dat dat diye bağıran adamın bizim tribünümüzde ne işi var, nasıl bir zekaya sahip bu adam diye içim içimi yiyorum.

deli 55

bedavacı,çıkarcı,menfaatci taraftar bile diyemeyeceğimiz insanları istemiyoruz.

since1965

Alıntı yapılan: Serkan - 18 November 2012, 23:17:18
birazdan karışır buralar ; şahısların fikirleri şahısları bağlar. sitenin görüşü olarak düşünülmesin...

:deli:

çýlgýnlar1984

Hepnizin Düşüncesine Saygımız Var ''ONLAR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ''

-Öncelikle Bir Taraftar Grubu Hakkında Konusurken Seviyenizi Aşmadan Düzgün Konuşmasını Bilin Terbiyesizliğe Gerek Yok Hepimizin Amacı Belli ''SAMSUNSPOR'' Bunun Bilincinde Olalaım İlk Önce.
-İleri Geri Herşeyi Yazmışsınız Dogru Yada Yanlış Saygım Var Burdaki Büyüklerime Terbiyesizlik Yapmayacagım Bende Bir İki Şey Söyleyecegim.Sizin Yazdıklarınıza.
-Şimdi ''Emin Kar''ı Sevmemiz Şakşakcılıkmı Oldu? Yada Başkan Diye Tempo Tutmamız Tesislere Gitmemiz?Gecen Sene Yapılanlar Unutuldu.Gelen Bedava Biletler Otobüsler Unutuldu Herkesin Derdi Şimdi Söğütlübahçe mi Oldu?
-Her Şeyi Gectim Gecen Seneler Önceki Söğütlübahçeyle Bu Söğütlübahçeyi Karıstırmayalım Öncelilkle Bizim Grubumuzun Adı Çılgınlardır Bundan Başlayalım İşe Bunun Bilincinde Olallım.Ben Hayatım Boyunca Ne Alkol Kullandım Nede Kullanan İnsanların Yanında Bulundum Herzaman İyi Şeyler İçin Çapaladım Ama Bakıyorumda Hayla Bizim Hakkımıza İleri Geri Yanlış Konusanlar Var.
-Madem Öyle Bu Grup Sene Başınjdan Buyana İyi Şeyler Yapmadımı?Niye Bunlar Göz Ardı Edilmiyorda Hep Hatalar mı Görülüyor?Ayrıca Bizim Tribünümüz Atakum ve Lise Tayfadan Olusan Bir Toplulukdur Tribündeki Büyük Diye Adlandırılan Kişilerle Bir Bağlantısı Yokdur Bunun İlk Önce Bilincinde Olalım Bişeyleri Bilmeden Konusmayın Ögrenın OSnra Yargılayın.Eger Biz Bu Tribünden Bedava Bişe Yediysek Sene Başından Buyana ''Allahım Bizi Evimize Gitmeyi Nasip Etmesın'' Bazı Şeyleri Bilmeden Konusuyorsunuz.
-Gelelim Bilet Konusuna Bu Sayfayı Yöneticilerde Takip Ediyor Yazdıklarımızık Tek Tek Okuyor Benım Adım 'onur'  Hangı Yöneticiyi Yada Hangi Başkanı Arayıpda Bilet İstemişimdir? Bizim Üstümüzden İş Yapanlar Bişe Alıyorsa Vermesınler Kardesım Orası Benım Sorunum Degil.Biz İçerde İyisiyle Kötüsüyle Tribün Yapıyoruz Madem Başkandan Yadan Bir Başkasından Bir Şey Alıyoruz Neden Deplasman Yapamıyoruz? Sene Başından Buyana Hiç Deplasmana Gidemedik İMKANSIZLIKDAN.
-Maç Berabere Giderken Pınar Başı Neden Çekilmesin? Onuda Anlamış Değilim Tribün Kültürünüz Bu Kadar İyi Madem Niye Tribün Yapmıyorsunuz Anca Akıl Verıyosunuz Sizlerin Bu Yaptıklarınız Yüzünden Onca Kardesimizi Samsunspor'Luluk Hevesini Kırıyorsunuz Yapmayın Böyle Renkdaşlarım Herkes Yüz Yüze Bakıyor Hepimiz Aynı Sevdanın Peşinde Koşuyoruz Gerek Varmı Bu Yalan Dünyada Kalp Kırmaya?
-Gelelim Mac Sonu Kavgasına Onu Yapanalrın ''ALLAH BELASINI VERSIN'' O kadar Diyorum.Biz Temiz Abi Kardeşlik Ortamıyla Tribün Mücadelesi Verirken Böyle Yapılan Haraketlerın Gruba Yıkılmasına Çok Üzülüyorum.
-Maç Başı Yönetime Bagrılmasının Sebebi Dışardakı Olaylara El Atmasıydı Hatta Erdem Kardesım Yanımıza Kadar Geldı Bieltinizmi Yok Dedi Kendi Gözüyle Gördü Elimizdeki Biletleri. Bizim Zaten Saglam İş Adamlarımızdan Her Hafta Bize Bilet Yardımı Yapıldıne Herkes Biliyor Yönetimden Ben Bu Zamana Kadar Hiç Bilet Almamışımdır ALMAMDA Takımın Durumu Belli Bütcesi Belli.
-Ayrıca Biz Tribünde Tüm Gruplarla Birlik Beraberlik İçerisinde Bişeler Yapamın Her Zaman Öncülüğünü Yapmış Insanlarız Biz Gelen Herkese Kapımızı Ardına Kadar Açmısız Bugun BURAK KARDESIMIZ Gelse Ona Niye Geldın Demez Kımse Bizim Kimseyle Problemımız Sorunumuz Yok BENIM ANLIM AÇIK HERKESIN SORUSUNU CEVAPLARIM Alahına Kadar Beni Tanıyan Tanır Bilen Bilir.Sizden Ricam Bu Konuyu Uzatmananız Ve Bu Konuyu Burda Kapatmanız SAYGILAR BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI.