Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

atakan

napalım beyler.magandalıkmı yapalım artık.basalım biyerleri yıkalımmı.studyomu basalım.küfürmü edelim.bi şehirde hiçbişemi düzgün gitmez ya.

lato

Alıntı yapılan: atakan - 16 November 2012, 21:10:45
napalım beyler.magandalıkmı yapalım artık.basalım biyerleri yıkalımmı.studyomu basalım.küfürmü edelim.bi şehirde hiçbişemi düzgün gitmez ya.

Doğru şeyler değil ama Türkiye'de demokrasi bunu gerektiriyor kıran döken hep susturmayı başaran oluyor ne kadar yanlış olsa da. En azından bu gazetelerin binası önünde toplanıp pankartlarla eylem yapılabilir. Kırıp dökmek tabiki yanlış olur ama nükteli pankartlar ve tezahüratlar eşliğinde eleştirebiliriz. Aynı şeyi stadda da yapabiliriz hem eğlenir hem eleştiririz misal hedefhalk yerine hedefSamsunspor gibi bir pankart tabi daha yaratıcı şeyler çıkar düşünülürse

binikalamadım

şu an da kanal s i açın ... işte bu şehirdeki sorun budur

Karabudun

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 16 November 2012, 20:54:30
Yıllardır söylüyorum Samsunspor'un kurtuluşu Trabzonluları kulüpten tamamen soyutlamaktır.Burada Trabzondan kastım,doğmak değil,hissetmekle alakalı.Bunu tamamen yaptığımızda ve destek edebiyatını bırakıp realist politika oluşturursak başarı gelir.10 yıldır aynı kişilerden destek bekleyip ya olursa üzerine politika kurmak zaman kaybından başka birşey değil.bizimki tamamen göle maya çalmak halini aldı.bi laf vardır.aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklıktır.artık gazetelerde destek kelimesini okumaktan iğrenir bir hal aldım.vermiyo işte arkadaş adam.elimizi cebine sokacak halimiz yok.belki böyle çok başarılı olamayız ama huzurumuz olur be arkadaş.sürekli mutsuzuz camia olarak.artık çok sıkıldım.

Samsunspor'un değil Samsun şehrinin kurtuluşu Samsunlu olduğunu hatırlamakla sağlanır.Dik durmakla,boyun eğmemekle,birlikte olmakla saygı kazanılır.Birileri üç kuruş verdi diye başımıza ağa,paşa yaptık.O ağalar,paşalar başımıza piyangodan başkanlar atamadı mı?Tribünleri oyuncaklarıymış gibi görenleri padişah yapmadık mı başımıza?O partinin başkanı,bu belediyenin başkanı tribüne,kulübe gelip şov yapmadı mı?Herkes önce kendine soracak "Kime değer veriyorum?" diye.Elimizda bir avuç tuz,gördüğümüz hıyarın peşine düşmeyeceğiz. Feriştah olsa o kulübün kapısına geldiğinde bir ilikleyecek önünü.Öyle kafasına esince kimse kulübe gelip, mohana kömüşü gibi bulduğu koltuğa kurulup, geniş geniş konuşmayacak.Bunu da sen,ben sağlarız.Ben dik durursam,sen dik durusan ve kolpalara çekersek tokadı bak neler oluyor?Yemişim gazeteci bozuntusunun desteğini.Türkçe konuşmaktan aciz adamlardan mı destek bekleyeceğiz.Boş koy,gitsin.Bunlar köşe yazarı falan değil,köşe kapmaca oyuncusu!İsmail için söylüyorum.Aklınca yedim gö...üm hesabı yapıyor.

Karabudun

Alıntı yapılan: atakan - 16 November 2012, 21:10:45

Aslında gereken bu!Sezar'a hakkını teslim etmek gerek.

ali ihsan

Basta büyüksehir olmak üzere belediye baskanlari Samsunspora duyarli kisiler olacak.Sehrin Valisi Samsunsporun şehir icin önemli olduğunu hissedecek.Taraftar gereken kisilere gereken tepkiyi koyacak.Sehirdeki bürokrat Samsunspor icin mesai yapıp kafa patlatacak.Kulübüde Samsunsporlular yönetecek.Bunları sağladığımızda önümüzde kimse duramaz.

Theofanis Gekas

karabük yine yendi,şu salak kazım ve çetesi şu petkoviçi 2 hafta önce kovsaydı şimdi süper ligdeydik be  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

SametYılmaz55

Bizansta bu kadar entrika döndü mü acaba?tam bir şeyler yoluna girecekken hep bir engel hep bir engel.huzur verin salın daa biraz.düşün yakamızdan pislik herifler

kalptenþimþek

hangi bir olaydan tutsan elinde kalıyor.. mesela gazetelerin üçüncü sayfa ucuz haberlerinde zirveye oynayan muhabir bozuntusu fanatik trabzonsporlu olabilir.. ancak herşehirde olan, metropollerde bile sıradan, değer görmeyen en ucuz haberleri samsunumuzu zirveye oynatarak yapıyorsan işte bu alçaklıktır, kalleşliktir, ihanettir.. o zaman insan sorarlar; "Neden trabzonda bu kadar ucuz haber peşinde koşmuyorsunuz?" yazıktır, günahtır, tuttuğunuz trabzonsporla değil işte bu yaptıklarınızla bu şehirde nefret uyandırıyorsunuz.. ne desem ki başka anlayasınız...   

5trawberry

Irkçılık boyutunda değerlendirmeye gerek yok ama, arkadaşımızın abimizin dediği gibi Samsunspor konusunda asla ve asla Trabzonlulara fırsat vermemek gerekir ve yönetimde Samsunspor tarihinde olumlu hiç bir mazisi olmayan insana yer verilmemelidir. Şehirde ticaret yapan Trabzonlulara laf söylemek hakkımız değil, kimsenin ekmeğiyle oynama hakkını kimse vermiyor bize, ama ne zaman ki hadlerini aşıyorlarsa o zaman devreye adam akıllı girilmesi kanaatindeyim..

Kaya

17 November 2012, 00:58:57 #34045 Son düzenlenme: 17 November 2012, 09:36:53 Kaya
Ankaragücü Ankara şehrinin ilgisizliği ve şehir halkının anadolu takımına olan düşmanlıkları nedeniyle çok zor günler geçiyor.Birçok şehir takımında da bu var..

Bizde durum biraz daha üst seviyede.Kamu kurumlarının başında malum şehirden taraftarı bırakın sempatizanlar var.Dünyanın en önemli propaganda aracı olan basın,malum şehrin sempatizanları tarafından işgal edilmiş.Samsunsporlu olanları cımbızla ayıklıyorsun.Onların da birçoğunun Samsunspor dan sonra başka diyebildikleri takımları çıkıyor.Bu kadar yediğe kaba zıçan tipler varken biz inanın mucizevi şekilde ayakta duruyoruz.Bizim Emin başkan ve etrafındaki kardeşleri gibi kahramanlarımız var..Ya Kahramanlar biterse !!!

usare

binikalamadım

Alıntı yapılan: 5trawberry - 17 November 2012, 00:54:52
Irkçılık boyutunda değerlendirmeye gerek yok ama, arkadaşımızın abimizin dediği gibi Samsunspor konusunda asla ve asla Trabzonlulara fırsat vermemek gerekir ve yönetimde Samsunspor tarihinde olumlu hiç bir mazisi olmayan insana yer verilmemelidir. Şehirde ticaret yapan Trabzonlulara laf söylemek hakkımız değil, kimsenin ekmeğiyle oynama hakkını kimse vermiyor bize, ama ne zaman ki hadlerini aşıyorlarsa o zaman devreye adam akıllı girilmesi kanaatindeyim..

Trabzonlulara diye olan ifadelerinizi trabzonsporlulara  diye değiştirmenizi talep ediyorum başkanımıza haksızlık yapmayalım lütfen  :-X

cgr

mehmet yılmaz