Samsunspor Store görsel çalışmalar

Başlatan cembaba, 30 September 2012, 17:37:05

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

edmontdante

Atkı tasarımları olabildiğince sade olmalı diye düşünüyorum.İleride yapacağımız tribün organizasyonlarında kullanılacak cümleleri ölümsüzleştirmek için üzerinde slogan yazılı atkı yapılabilir.Örneğin ELE İNAT gibi.Ama bunun dışında sadece atkı çıkarmış olmak için atkı çıkarmamalıyız.Daha önceki dönemde yapılan ince yatay çubuklu atkı ile ortasından ince siyah şerit geçen 3 renkli atkı kalitesinde ve bağlanabilir olmasına bence dikkat etmemiz gerekiyor.Çünkü diğer atkılar sadeve istiklal marşında açmaya yarıyor.Bağlayıp sokakta gezmek en önemlisi.Bar atkı diye nitelenen )Liverpool,city atkıları) atkıdan da kesinlikle yapılmalı.10-15 çeşit atkımızın olmasının anlamı yok 6-7  çeşit sade ve kalite atkı bize yeter.

Levent ÖCAL

edmontdante

Bu atkıdan çıktı  mı?Yoksa photoshop mu?

Serkan

shop abi ama  tayfun abi aynısını baskıya verdirdi.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 November 2012, 12:12:30
Bu atkıdan çıktı  mı?Yoksa photoshop mu?

Photoshop abi şimdi yaptım senin yazını görünce  :)

edmontdante

İnşaallah güzel olur.Özellikle beyazın  karbeyaz olması önemli bu atkıda.Çünkü benzer bir çalışması olmuştu kulübün ama beyazlar pek iyi değildi.Bir de biraz uzun olsa çok iyi olur.Ama siparişi verildiyse o şekliyle idare etmek gerekecek artık.

ult55ras

maraton

allahıma şükür engin abim geri dönmüş.. şimdi gençler tasarım görsün..  :holey: :holey: :--* :holey:

Burak

Ben tasarım işinden anlamam ama örneğin nevresim takımı yapıalcaksa beyaz üzerine çalışılmalı siyah ve kırmızı çabuk solar o kumaşta .aynı şekilde günlük hayatta giyebileceğimiz ürünler kazak mont gibi ama malum kırmızı ürünler günlük hayatta ve iş hayatında tercih edilmeyen bir renk . Tabi burada da şu sorun çıkıyor. Bir yere 10 -20 tane kazak yaptırılmaz yaptırılsa da maliyetli olur ama bence tasarımı becerebilen arkadaşların günlük hayatta giyilebilir tasarımlar yapması da iyi olur belki burada bir talep olur ürüne liste açılır ücretler toplanır ve store dan ürün teslim alınır

davidsavage

Konusu belki burası değil ama,store'da yeni ürünler geldiği zaman facebook sitesinde daha aktif bi şekilde belirtilse güzel olmaz mı.

https://www.facebook.com/samsun.store?ref=ts&fref=ts

cgr

Alıntı yapılan: davidsavage - 13 November 2012, 20:52:32
Konusu belki burası değil ama,store'da yeni ürünler geldiği zaman facebook sitesinde daha aktif bi şekilde belirtilse güzel olmaz mı.

https://www.facebook.com/samsun.store?ref=ts&fref=ts

Geldiği zaman zaten yayınlıyoruz Mert ;)

edmontdante

Alıntı yapılan: maraton - 13 November 2012, 15:16:09
allahıma şükür engin abim geri dönmüş.. şimdi gençler tasarım görsün..  :holey: :holey: :--* :holey:

Başkan Seviyorum Seni

celebi

vay kral engin abim efsane geri mi dönüyor.

çılgınlar

ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEGINIZE SAGLIK