PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

Bu topçular taşıdıkları formanın kutsallığından bihaberler, böyle şerefli formayı giyen adamın sahada adam gibi oynaması kaçınılmaz olmalıydı. Bu kadro iş yapmaz kesinlikle, orta saha ve forvete devre arası en az 4 tane adam alınmalı.

jean

1 puan fena sayilmaz deplasmanda ama artik kazanalim

Ollivanders

Bir takım her ne kadar kadar kotu durumda da olsa bir takım kurmuş. kurulan kadro belki SPL çıkma anlamında yetersiz ama mevcut kadro ilk 10 içinde olabilecek hatta biraz zorlamayla playoff oynayabilecek kapasitede. Berabere kalabilir , yenilebiliriz de . ancak sorgulanması gereken Erhan Altın'ın bize ne kattıgı ve kalması durumunda ne katacagı. Bu sene ligte kaldıgımızı dusunursek ( ki kalacagız ) gelecek sezona nokta transferler ile damga vurabiliriz. Çok zor görünmüyor. Erhan Altın bunu gerçekleştirebilir mi? 11 maç oldu ve biz henuz kemik kadro oturtamadık. 5 kişi alsak ve ilk 11 say desek 5-6 farklı oyuncu sayarız.

Ben takımın yetersiz , kısıtlı olduguna katılmıyorum. Kadro kısıtlı ama her hafta kadro üzerinde oynanıyor. Kadro kısıtlıysa bu oynamayı nasıl yapıyor Erhan Altın. Takımın kapasitesinin bu olduguna da katılmıyorum. 11 maçın 8 inin ilk 25.dakikaları çok iyi futbol oynadık. Bu futbolu oynayabilen bir takıma kapasitesiz demek saçmalık. Başka sorunlar var bence. Futbolcuların hocalarını da sevdigi soyleniyor. E o zaman yanlış olan ne ? Biz Armamıza , formamıza yakışır oynamıyoruz. Buyuk dusunmuyoruz ve kendimize guvenmiyoruz bence. Bugun hep beraber izledik maçı. Hepimizin dedigi bir şey vardı. ' hoca degiştirsene ' 80 de 2 değişiklik yapmak korkmak demek. Tavşanlı'nın , Göztepe'nin yendigi bir hafta korkmak , 3 puanı düşünmemek yorumsuz.  Bu ligte herkes herkesi yenebiliyorken , herkes deplasmanda 3 puan alabiliyorken bizim bir puana razı olmamız anlamsız.

supernatural_55

Devre arası bu roberts'ı birine kakalayabilirsek iyi olur bence son 15 20 dk.kafayı yedirtti pc başında..Beraberliklerle neler olabileceğini geçen sezon petkoviç göstermişti bize, aynı şeyleri yaşıyoruz gene..Umarım devre arasına kalmadan hoca değişikliğine gider yönetimimiz, adam daha kendi napacağını bilmiyor, her hafta farklı kadro..Hakkımızda hayırlısı inşallah bu yıl da geç kalmayız bazı adımları atmakta.. :o

samsunmania

Bu oyuna puan iyi. Manisa'da da bir numara yoktu. defans bloğu iyiydi bugün, o kadar. Roberts, Tülümen, Ahmet, Hakan(ofansif manada), Musa,İlyas berbattı. Tribünde kafayı yedirtiler bize. Bir de neden bu kadar geri pas yaptık anlamadım.

beşnumara

Hoca saçma sapan tercihleriyle hareketleriyle camiayı hedeften uzaklaştırdı.Şu kötü ligden çıkamamak aptallık.Bizim bir an önce süper lige geri dönmemiz lazım.Her ay bir milyon tl ödememiz yok mu abi bizim.Bu ligde nasıl bulacağız o parayı.hiç mi ileriyi düşünmüyoruz.bana kalırsa bu bizim iyi günlerimiz kim bilir daha neler yaşayacağız.Bakan mı verecek parasını kim verecekse iyi bir hoca getirip devre arası takviyeleriyle üst lige çıkmamız lazım.

FaTiH_HaN

2-3 hafta öncesine kadar iyi top oynuyorduk ve lig başladığından beri çoğu maçta iyi top oynayıp karşılığını alamadık ama bugün geldiğimiz noktada beceriksizliğin, şanssızlığın yerini stres ve özgüven kaybı aldı. Kartal maçında maç 2-0 dan 2-2'ye gelmeseydi yani o maçı kazansaydık belkide liderdik, net. O gün başlayan cenabetlik bizi bu günlere getirdi ve bir hocayıda mecburen yedi, yeni bir kıvılcım için Erhan Hocanın gitmesi lazım, bu stresi yönetemiyor, Erhan Hoca çok iyi bir Samsunlu ama olmayınca olmuyor. İnşallah Urfayı yener seri başlangıcı yaparız.

radikal-fma

kafama takılanlardan biri eldeki en iyi forvet adem sarıyla hocanın arasında bi şeymi var? tülümeni çıkartıp amet arıyı koyuyo :kafa:   ikinci Musa aydının derdi ne dayak mı :suslen:

Kaya

Evet malesef kazanamamanın da verdiği stres ve baskı ile iyi top oynama şansımızı da yitirdik..Mental anlamda kazanamıyoruz!! fikri futbolcularda hatta ve hatta taraftarda bile oluştu.. Maça başlamadan burada bile her maç öncesi banko 0 diyen arkadaşlar oluyor..Çok kötü çok..

KotuCocuk55

Ben bu sitede öyle samsunsporlular tanıdımki sevgiside nefretide şaşırtıcı..

Öyle bir nefret ki koçum,aslanım,bizim çocuğumuz dediğimiz topçuyu, samsunspora bir yanlış yaptımı, doğduğuna pişman eder...

Öyle bir sevgi ki müzesi pek dolu olmasa da, hatta bir sezonda aldığı galibiyet sayısı bile ortada olan bir takımı gece gündüz düşünür.. onunla hayaller kurar öyleki 3 maç üst üste kazansa bir üst lig,sampiyonluk 6-7 maclık seriye baglasa barcelonayı gözüne kestirmesi çok olağandır..

Kendinize gelin beyler,hatırlayın..
Koskoca Samsun şehri ve camiasından hiç bir kimse çıkmadığı için Emin kaptan onurlu bir davranış göstermiş emanete sahip çıkmıştır ama kendisinin de dediği gibi  HİÇ kimse sahip çıkmadığı için!

Asıl üzerinde durulması gereken konu budur yoksa;  manisa deplasmanında bir puan iyidir,önümüzdeki maça bakalım...der geçeriz,

Mevcut durumun büyük resmini tekrar tekrar düşünmemiz lazım ve çözümler üretmemiz!

Yoksa içimizdeki samsunspor sevgisi bize gerçeği unutturup  yine hayallerin peşine sürükleyebilir.

Takım hala cok ince bir kırılma noktasında erhan hoca bir türlü dediği gibi sonuca da yansıyan pozitif futbol anlayışını sahaya yansıtamadı,güzel denemeler oldu ama sonunu getiremedi sonuç olarak kurulum sürecini türkiye standartlarının üzerinde tuttu,insanlarda homurdanmaya başladı ama ben kişisel olarak hep antrenöre zaman verilmesi taraftarıyım.. göze zevk veren,oyunu skora yansıtan onurlu bir takım ve duruş yaratmasını özlemle bekliyorum..

samsunsporlu1994

Bu takımın yapacağı tek birşey var devre arasına kadar en az 8-9 puan toplamak. Devre arası kulübün mali durumu el verirse 2-3 nokta transferle bu sene ligi orta sıralarda bitiririz diye düşünüyorum,kötü senaryoları düşünmek bile istemiyorum.

samsunluhakan

erhan hocayla ligi zor bitiririz olmayınca olmuyor geç olmadan bazı kararların alınması lazım tamam kadro yetersiz felan diyoruz ama kenarda adem dururken ahmet arıyı oyuna almasını kimse anlatamaz bana musayı çıkarıyor şabanı alıyor şaka gibi ya 1 puana talim az cesur olsa şuan ilk 6 içersindeydik bazen kan degişikligi yapılması gerekiyor bence o hafta bu hafta yeni hoca ile urfadan 3 puan ve ankaragücünden 3 puan bizi havaya sokabilir ama kan degişikligi olmazsa urfa ve hatta ankaragücüyle bile berabere kalabiliriz ben erhan hocaya güvenemiyorum.hakkımızda hayırlısı

nomak55

feticalik

Bizler 6-7 Saatlik yoldan manisaya gittik hakkını vererek sonuna kadar bağırdık. 15 saatten gelen arkadaşlar reisleriyle bir köşeye çekildiler. Artık bizim düşünecek bişeyimiz yok. Hakkımızla gittik kötü futbola rağmen 1 puanı aldık. Her ne kadar sesimiz çıkmasa da 35-401 kişiyle tribün yapmasını da bildik. Zaten stadyum misafir taraftarlarının sesinin çıkmasına müsait değildi.

atakumlueray

bazı arkadaşlar adem sarıdan bahsetmiş,adem oynadığı maçlarda en formsuz futbolcuydu,dolayısıyla yedeğe çekildi.erciyesin 2 forveti 14 gol atabilmeyi başarmışken,bizim topcuların penaltı atamadığını düşünürsek hocaya laf söylerken daha dikkatli davranırız.bu takım zirvedeki erciyes,rize,karşıyaka maçlarının hepsinde rakiplerinden üstün oynadı.hocanın tek eleştirilebilecek noktası olarak ise ideal kadro oluşturamamış olması diyebiliriz.takımın urfa maçıyla seri galibiyet almaya başlayacağını düşünüyorum.ama bu millete bülent uygun gibi gelip 20 tane saçma adam transfer eden hocalar yaranıo.kısa sürede bu kadar az maliyetli,bu kadar verimli futbolcu transferinde payı olan hocamızın devre arası transferinde de doğru hamlelerle daha keyifli  bir 2.devre geçirmemizi sağlayacaını düşünüyorum...