PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

isa55

önceden deplasmanda alınan 1 puan altın değerinde idi.
artık bizi 3 puandan başkası kurtarmıyor.
hoca bunu anlamalı. puan cetveline iyi bakmalı.

cgr

Tamam deplasmanda beraberliğe birşey demiyorum ama içeride yenmemiz lazım artık ?

isa55

içeride kazanırsan o zaman 1 puan iyi, hem de çok iyi

SametYılmaz55

bu gidişle ya biz birine çok fena patlarız yada biri bize çok fena patlar.hayırlısı artık bundan sonra

samuray

11 maç 8 beraberlik 1 galibiyet toplam 11 puan içeride oynadığımız 2,4 maç kazanmış olsaydık bu beraberlik iyiydi tabiki ama hoca hala sanki bizi 1 puanlar kurtaracakmış gibi hareket ediyor sanki bu kez ne diyecek acaba çok iyiyiyz çok şanssızızmı bir tek şutumuz bile yok neredeyse ya biz bu saatten sonra içeride dışarıda üç puana oynamamız lazım bu beraberlikler bizi ligte tutamaz erhan hoca bunu anlamalı artık bizi 7 haftadan sonra görün dedi 11 hafta oldu hala tık yok bi ilerleme yok futbol netice oyunudur erhan hoca kan değişikliği gerekiyor gibi ama kulübün durumuda belli işimiz çok zor

ugrass

hoca artık pes et senin yapacagin iş değilmiş gördük!

binikalamadım

urfa maçını alırlarsa bu deplasman beraberliği iyidir iyi

Karabudun

Tehlike çanlarının sesi çok daha yakından duyuluyor artık.

beşnumara

Sıkıntı beraberlikte değil aslında.Oynadığımız oyun hocanın felsefesi ve hocanın oyuncu değişiklikleri,oyuna aldığı almadığı oyuncular ve oyuna müdahalesi.Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.Oyunculara mı müdahale edilecek yoksa hocaya mı? İçerde tribünlerimiz iyi olmadığı için galip gelmemiz de zorlaşıyor.Tribün konusunda hoca kadar başkan kadar çiçonun da üstüne düşeni yapması lazım.çiço olmazsa rakibe yine baskı kuramayız yine beraberlik...

samsunum

Aynen nasıl olursa olsun çiço tekrardan şirinlerin başına geçsin , geçmeli . Fedakarlık zamanı !!

ahmetsefa55

maçlar tabi berabere bitecek.
bir kere biz maça başlamadan kadromuz itibariyle galibiyet için çıkmıyoruz ki.
11 de fark yaratacak skor yapacak 1 tane topcumuz yok.
skor yapsak bile skoru koruyabilecek düzeyde sakinlikte lider topcularımızda yok.
hepsi deli dana gibi koşuyo.rakibi bozuyo.
dolayısıyla rakipte yoruluyo ve beraberliğe razı oluyo.

sıkıntı kadro dizilişimizde.hakan ve erdem gibi 2 yetenksiz ön liberomuz var.
kanatlardan top taşıyamıyoruz.
forvet hattında golcü bir isim yok.
bu sistemle pardon sistemsizlikle anca çıkar kere atar lokman atar..

radikal kararlar alma zamanıdır.
hoca çok memnun ama burası Samsun giresun değil.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 04 November 2012, 22:15:34
Ben 0 oynayacağım bu maça valla klasik beraberlik maçı.

Ben maçtan 1 hafta önce demiştim belliydi çünkü

Ahmeti

Sezon başında oynanan futbol ilerleyen haftalar için umut veriyordu ama unuttuğumuz bir şey vardı oda hiçbir takımın kadrosunun oturmamış olmasıydı haftalar ilerledikçe takımlar oturmaya bizimde fazlasıyla olan açıklarımız ortaya çıktı. Bu saatten sonra yapılacak fazla birşey yok devre arasına kadar bu böyle gider.
Hoca için bu zamana kadar hiç olumsuz konuşmadım ama kredisini fazlasıyla kullandı devre arasından önce kan değişikliği iyi olur diye düşünüyorum.

buonanotte

Desiqner

Tribünde o kadar adam vardı hiç ses gelmedi o ne olacak.Tribünde daha kötüye gidiyoruz...