PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Stoper - 11 November 2012, 18:59:21
İyi yoldayız,iyi işler yapıyoruz.Pozitif oynuyoruz. Erhan Altın'ın maç sonu değerlendirmesi.

her hafta aynı boku yazmaktan ben bıktım hoca söyletmekten bıkmadı petkoviç=erhan altın,geçen sene ne olduğu ortada yine mi düşmeme şansmızın mucizelere kaldığı zamanda hoca değiştirecez

55.hakan

1 puan almamız bile mucize ileride 2 pas yapamıyoruz herkes dan dun vuruyor topa Musa Sinan ın yokluğu çok belli ileriye top taşıyacak adam yok skor üretecek adam yok.Ahmet Arı çok önceden oyuna girmeliydi.Korkarak maç kazanamayız.

target_t.t.b

ilk haftalarda hazır olmayan takım şu takımdan çok daha istekli ve dirençliydi.takımda motivasyonda düşüklük var.bunun sebebi son dk larda kaçan galibiyetler ve son zamanlardaki farklı gündemler olmuş olabilir.motivasyonu tekrar arttırmak için bişeyler yapmamız lazım..

özkan

hocaya dur denilmezse,sıradan bir karadeniz kıyısı takımı havasına girer bu takım.ahada benden söylemesi.giresunmu lan bura.aklı sıra kendi riske girmeyecek,riskle maç kazanmak fikrine düşmek yerine riske girmeden maç kaybetmeden en azından mağlup olmama kafasıyla kendince kendine istikrar yakalayıp görevin başında kalma derdinde.

Dur denilir umarım.

orhan

manisanın üzerimize geleceği dakikalarda ahmet arının yerine burak girse çok daha iyi olabilirdi.Ahmet şenolun yerine girmeliydi hocanın değişiklikleri bana göre yanlıştı.İlerde top tutamıyoruz ve çogalamıyoruz.Sanki 11 kişi gol yememek için uğraşıyoruz.İleriye top taşıyan bir musa sinan vardı oda sakatlanınca yerine oynaması gereken adam özellikle ikinci yarı burak olmalıydı.Hadi maçın başında oynamayabilir hazır değil felan neden ikinci yarı oynamaz.Biz bu oyuncuyu nasıl hazır hale getireceğiz.Yinede verilen mücadeleden dolayı tüm takımı kutlar ileriki haftalarda galip gelmek dileğiyle.

samsunsporlu1994

Bu takıma devre arası mutlak transfer lazım. Böyle giderse Allah korusun kendimizi istemediğimiz yerlerde buluruz. Manisa maçından alınan 1 puan bu futbolla 3 puan kadar önemlidir.

samsunluhakan

SSKLA

Takımı motive etmek için antreman ziyareti mi yapsak ne.

Başka Diye Soranlara İnat Sadece SAMSUNSPOR Tapatalk 2 ile gönderildi

FaTiH_HaN

11 maçta 8 beraberlik, böyle bişe yok ya, hoca hakikaten böyle bişe yok  :kafa:

Uğur Yıldız

Uğur Tülümen nedir ya hakemle yada rakip oyuncularla didişmekten başka ne iş yapar.1 kişi eksik oynatıyo takımı resmen.Roberts her maç olduğu gibi yapayalnız ilerde bi türlü çoğalamıyoruz.Erdem,Hakan ikilisiyle iki pas yapamıyoruz.Hoca da her maç korkak oynatıyo takımı şu maçı alamıyosak işimiz zor.Çok ararız bu puanları.

ngonge

Geçen maç takım bir kıvılcım vermişti ama bu hafta maalesef çok kısır bir oyun vardı. Hoca bilhassa oyuna müdahalede çok geç kalıyor.

Ayrıca maç almak için bir stratejisi yok, olsaydı zaten bu durumda olmazdık.  Attığımız goller hep ya çalınan toplar ile ya da duran toplar ile.

Bilhassa orta sahayı geçmekte çok zorlanıyor takım. Oyuncular da vasat ama bu oyuncu grubundan bu zamana kadar bir şeyler çıkardı diye düşünüyorum ben.

Desiqner

Hocaya yol verilmeli... Bu takım beraberliğe yatacak takım değil.Belki play-off'a oynama ihtimali olan takımı ligde kalma hedefli takım yaptı hoca.

5trawberry

Forvetim

urfa ve a.gücü maçlarından 6 puan almalıyız başka çıkış yolu yok bu takımın