PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

böyle bişey yok ya, maçlardan zevk almayı geçtik, galibiyete hasret kaldık. Haftaya içerde Urfaya yenilirsek Ankaragücüyle birlikte yine el ele tarihimizde ilk kez 2.lige düşeriz.

Desiqner

Erhan hoca haftaya başka türbeyede gidelim olur mu? İşimiz duaya kaldı...
Şu takımı korkak oynatmayacak,gereksiz topcuları 11'de tutmayacak hoca yok mu piyasada ?

Shane_Falco

Vay arkadaş koskoca takım PTT 1.Lig'de 90 dakikayı kaleye 1 tane şutu tutturamadan bitirdi ya la

target_t.t.b

erhan hoca bu haftaya kadar arkandaydım ama malesef olmuyo.bu sene bu şekilde geçecek arkadaşlar yapacak bişey yok bu günlere şükür.desteğe devammm...

mimar55

Kimsenin aklina gelmezdi bu macin berabere bitmesi kac oldu beraberlik ben sayamadim Arastirmak lazim en cok berabere kalan takim kac kere kalmis

evolution55

berusa55

Hiçbir sezona bu kadar istikrarlı başlamamıştık!

Lusage

GökhanÇağlar

Gerçekçi olacaksak bu takım bu oyunla kolay kolay maç kazanamaz.Pozisyonsuz koca maç bitti.Erhan hocayı da anlamak çok zor.Tülümen,Musa 65 te oyundan düştü niye 80 i 85 i bekliyor değiştirmek için.Bir de Şaban'ı almak ne demek anlamak imkansız.Adem Sarı niye girmedi

cem 55

igrenç bi maçtı ve kabul edelim arkadaşlar kapasitemiz bu bu oyuncularla ancak 1 puan alınabilirdi bizde onu aldık ve bence bu maçla hedefimizde netleşmiştir kümede kalmak

cgr

Koskoca 45 dakikada şut atamaz mı bir takım ? Rezil bir ikinci yarı oynadık...

Forvetim

maç kazanmak için savaşmak lazım çatır çatır top oynamak lazım, yürüyerek topu dolandırarak maç alınmaz bu oyunla ancak 1 puanı zor alırsın, ceza sahasına yapılan ortalarda savunmanın çıkardığı topu 25-30 mt.den kaleye abanmak futbolun en mantıksız işi böyle kaç gol atılmış ki, zor bulduğumuz pozisyonları bile bencilce şahsi düşünerek harcadık, manisayı yenmek zor birşey değildi ama top oynamıyoruz o yüzden yenemedik

Stoper

İyi yoldayız,iyi işler yapıyoruz.Pozitif oynuyoruz. Erhan Altın'ın maç sonu değerlendirmesi.

Desiqner

Alıntı yapılan: Stoper - 11 November 2012, 18:59:21
İyi yoldayız,iyi işler yapıyoruz.Pozitif oynuyoruz. Erhan Altın'ın maç sonu değerlendirmesi.

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

samsunluhakan

erhan hoca istifa..... başka söze gerek yok...