PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

mal gibi bir maç,pozisyon yok, 10 dakika iyi oynuyoruz sonrası yok

kumköylü ahmet

kendi görüsüm:musa aydinin kesinlikle 11de baslamamasi lazim aynisi senol demirci icinde gecerli senol son 30 dakika oynamali bence...mehmet yilmazer senoldan daha faydali.roberts cok super oynuyor adam ne yapsin daha takim halinde iyi oynuyoruz aslinda sonuca gidemezsen birseye yaramaz..turgay defansda daha yararli cok iyi oynuyor...

özkan

bu şenolu çözemedim,taç atan adamın 1 metre önünde durmanın mantığı nedir ya ?

TurgayGölbaşı55

Böyle futbolu Almanyanın 2. Ligi bile oynamıyor

twitter

berusa55

Yedeklerde  :evet:

1. SONER ŞAHİN
10. ADEM SARI
12. İLYAS YILMAZER
21. CANBERK AYDIN
23. AHMET ARI
77. HALİL İBRAHİM PEKŞEN
90. ŞABAN ÖZEL

GökhanÇağlar

Amatör futbol oynanıyor sanki.Atarsak kazanırız ama o golü atacak bir adam göremiyorum ben sahada.Ahmet Arı girmeli

burakbas

elexir

Erdem, Musa, Uğur maçta varlar mı yoklarmı anlamadım, birde biz golü kimle atacaz?

target_t.t.b

turgay 2 haftadır stoperde daha başarılı.fakat ilerde çoğalamıyoruz ne erdem ne de hakan ileriyi desteklemiyo.burak çalık uğur tülümen değişikliği gelmeli bi an önce

berusa55

samuray

ya trt web tv yayını açabilen varmı ya dönüm duruyor mevlana misali gıcık oldum ya btrtbnin ben

babasamsunlu

3 tane gol olabilecek pozisyonumuz var.2 sini musa yedi birini şenol.
deplasmandayız rakibin net pozisyonunu bırak doğru dürüst şutu yok.
allahın izniyle bu maç geliyor 3 puan..

samuray

AhmetDenizci

Musa Aydın ve Şenol Demirci gerçekten kötü oynuyorlar. Aslında yedeklere baktığımızda kanatlarda hızlıca topu alıp gidebilecek bir sürü oyuncumuz var; Halil İbrahim Pekşen, Ahmet Arı, İlyas Yılmazer, Canberk Aydın.
Bu hızlı oyuncular oyuna girse de topu kanatlara iletebilecek bir ortasahamız maalesef yok. Erdem Şen'in yerine oynayacak biri de yok maalesef Nsumbu sakat. Kısır döngü.  :-X