Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Burak

Sevgili hocama bu şarkıyı armağan etmek istiyorum

Ibrahim Tatlises - Tek Tek

inşallah unj dos tres i hediye ettiğimiz günleri de görürüz

Ricky Martin - María

Ollivanders

Penalti konusunda musa topu istemiş falan filan. Umrumda değil. Musa 60. Dakika tam önümüzden taç atışında dili dsarda bir tarafından soluyordu. Bu takımın Hocasi isen  ve penalticin da kere ise söyleyeceksin o penaltiyi kere atacak. Soyleyemiyorsan gücü bulamiyorsan o ayrı. Penalti atılırken kere nin hareketleri her şeyi açıklıyor bence. Ayrıca messiyi alamadık erhan altına doğrudur ama bütün transferler mevcut şartlarda onun istegine göre yapıldı. Puan almasını hoca bilecek ben değil. Iyi bari hoca her mac sonrası zaten şartlarimiz kötü ne bekliyorsunuz . Bu takim küme düşerse şaşırmayın , kimse bana kızmasın mi desin?. Sizin mantiginizla bunu demeye hakkı varmış gibi bir durum çıkıyor ortaya. son mac icin hocaya kızacak bir durumum yok penaltıya müdahale etmemesi dışında. Ama arkadaş beraberlikle ligte kalinamiyor ne yazık ki

babasamsunlu

takımın penaltıcısı kere değil Musa.
İdmanları seyredenler bilir.
Konya da Kerenin penaltıyı kullanma nedeni kerenin konyaya gol atma isteği.

Ollivanders

Peki abi güçsüz , ayakta duramayan bir adama penalti artırır misin hoca olsan ?

beşnumara

Olan olmuştur kerenin atmasını ben de isterdim ama kere atıp kaçırsaydı teknik kapasitesi düşük oyuncuya penaltı mı kullandırılır diye eleştirenler de olurdu.Gördük ışte bu maçta ne yaptıysak atamadık ozetlerde ksknın atağı yok hep biz saldırmışız ama milletteki şans bizim yanımızdan bile geçmiyor.İnşallah artık kazanmaya başlarız burak çalık da iyileşti kazanalım artık.

babasamsunlu

kere kullansa kaçırsa bu seferde musa varken niye kere atıyor olacaktı kardeşim.
futbol bu ne ilk defa oluyor ne son defa olacak.
penaltıdan daha net poziyonlşar kaçtı.
bu maçın özeli ve özeti talihsizlikten başkja bir şey değil.
maçtan sonra protkol girilşinde hoca ağlıyordu.
bu kadarmı nasipszilik olur diye.
topçuların hepsi yıkıldı maçtan sonra.
oynadığımız takım bu senenin en iddaalı takımlarıdan biri ve bize karşı şut çekememişken ben niyepenaltı kaçırdın diye kızamıyorum nedense.

engin abinin çay büyüsünden lazım bize :)

samsunmania

Kere'nin penaltısını da az daha Kaya çıkartıyordu. Bence mesele top tekniği iyi olan birinin penaltıyı atması. Ancak penaltı da bir meziyet işi. Ben penaltıları forvelerin kullanması taraftarıyım ve Roberts atar dedim içimden. Akan'ın da dediği gibi idmanları seyredip konuşmak lazım. Demek ki adam atmak istemiyor ya da atamıyor.

Ollivanders

Abi biliyorsun geçen sene nasil küme dustugumuzu . Manisa maçını mi , ankaragücü maçını mi hangisini sayalım. Adamın içi acıyor. Dediğim gibi hocayı eleştirdiğim tek nokta yorgun ve penalti kullandığını görmediğim bir futbolcunun tercihi durumu. Oyun anlamında begendim bunu da söylüyorum. Ama sonuç gelmeyince kimse bu takim iyi oynadı bunları dusurmeyelim demeyecek. Umarım her şey gönlünüzce olur.

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico - 05 November 2012, 00:41:24
Abi biliyorsun geçen sene nasil küme dustugumuzu . Manisa maçını mi , ankaragücü maçını mi hangisini sayalım. Adamın içi açıyor. Dediğim gibi hocayı eleştirdiğim tek nokta yorgun ve penalti kullandığını görmediğim bir futbolcunun tercihi durumu. Oyun anlamında begendim bunu da söylüyorum. Ama sonuç gelmeyince kimse bu takim iyi oynadı bunları dusurmeyelim demeyecek. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Tercih yanlışları var. Yazdıkların doğru kardeşim. Ben sadece bahtsızlığımızı ve alternatifsizliğimiz vurgulamak istedim.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsunmania - 05 November 2012, 00:38:46
Kere'nin penaltısını da az daha Kaya çıkartıyordu. Bence mesele top tekniği iyi olan birinin penaltıyı atması. Ancak penaltı da bir meziyet işi. Ben penaltıları forvelerin kullanması taraftarıyım ve Roberts atar dedim içimden. Akan'ın da dediği gibi idmanları seyredip konuşmak lazım. Demek ki adam atmak istemiyor ya da atamıyor.

roberts atsa dağa taşa vururdu  ;)

babasamsunlu

gönüller arasında fark yokki kardeşim...
yani en azından ben öyle düşünüyorum

sen belki sıkılmış olabilirsin ama ben yine tekrarlayacam ..
22 temmuzu asla unutmamak
13 günlük kampla bu takımı bu hale getirebilmekte bir meziyettir.
bunda hocanında katkısı çok önemlidir.
eleştirelim ama öldürmeyelim.
benim demek istediğim bu.

emre

Bana da hep bu takım çok daha iyi olabilirmiş ama değilmiş gibi geliyor. Yani o kadar zorluk içinde yönetimi alıp bin bir fedakarlıkla kurulan takımın karşılığı bu olmamalı sanki. Biz ne adamlar gördük bu takım iyi, aman aman şikayet edeceğimiz isimler değil. O zaman savaşacaklar, hoca da gaz mı veriyor ne yapıyor oynatacak bu takımı.

Ollivanders

Akan ağabeyim ben yönetimsel anlamda bir şey soylemiyorum. mevcut şartlara göre hocanın istediği futbolcular alındı. Bu futbolculari isteyen hoca. Bunlardan verimi alacak olan da o. Bu verimi alamadığı zaman yönetimin değil hocanın başı ağrıyacak , agrimali da. Allah razı olsun her emek veren samsunspor sevdalisindan. Sahada canla başla mücadele ediyorlar. Görüyoruz izliyoruz abi. Ama bir şeyler eksik sanki. Neyin eksik olduğunu bilmiyorum. Bu takim sabaha kadar oynasa 100 gol pozisyonuna girer ama yine de atamaz diyorum kendi kendime. O zaman da forvet tercihi yapan hocaya kizabiliyorum bir tek. Şartlarımız kötüydü abi hala da kötü ama takımımız üzerinde oynanabilecek kadar geniş bence. Bu sorunları çözecek olan da hoca. Haftalardır cozememek de koyuyor adama.  Kimseyi yermiyorum , eleştirmiyorum , polemik yapmıyorum abi. Sadece konuşuyorum ve rahatliyorum hepsi bu. Kusur isliyorsak da affola.

samsunmania

La oğlum biz seni bilmiyoz mu? Hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz.

beşnumara

La sen ne gada konuştun ne gada dertlisin :)