PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Ogullarimla Macimizi Bekliyoruz ALLAH`im Utandirma Insallah

emre

Ozan yedek, Şenol 11'de Burak Çalık 18'de..

berusa55

03 November 2012, 14:06:09 #122 Son düzenlenme: 03 November 2012, 14:09:57 berusa55
AlıntıDevrim Çetin ‏@dvrmctn
Samsunspor'da cezalı Şaban Özel,sakat kaleci Soner Şahin ve Musa Sinan kadroda yok.Karşıyaka'da cezalı Erdi ve Cemil ile sakat Caner yok.

Musa Sinan niye yok kadroda? Ve hoş geldin Burak Çalık!  >l<

maviay55

yağmur,çamur dinlemez 3 puan vaktidir.başka düşünmek istemiyorum Allahım utandırma.

beşnumara

Kadroyu yedekleriyle beraber yazabilecek var mı?

emre

Atilla, Lokman, M.Kere, Turgay, Erdem, M.Nsumbu, Şenol, Musa Aydın, Hakan, B.Roberts, Mehmet Uğur

Ozan, Adem,Ahmet,Furkan Köse,H.İbrahim,Burak Çalık,İlyas

alperen

beşnumara

Erdem geçen hafta sağ bekte ozandan iyi göründü bakalım bugün nasıl olacak? musa sinanın olmamasına şaşırdım yedeklerde de yok hayırdır insaallah.Hoca beni mi dinliyon ne yapıyon musa sinan hariç istediğim kadro tabii şaban cezalı olduğu için turgay kadroda yine :) hadi hayırlısı

Lusage

Theofanis Gekas

musa sinanın biraz kafayı toplaması lazım isabetli karar,forvet hattından gol beklemiyorum bugün atarsa musa ya da hakan atar bence

Shane_Falco

Alıntı yapılan: emre - 03 November 2012, 14:10:46
Atilla, Lokman, M.Kere, Turgay, Erdem, M.Nsumbu, Şenol, Musa Aydın, Hakan, B.Roberts, Mehmet Uğur

Ozan, Adem,Ahmet,Furkan Köse,H.İbrahim,Burak Çalık,İlyas

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 November 2012, 14:14:53
Erdem geçen hafta sağ bekte ozandan iyi göründü bakalım bugün nasıl olacak? musa sinanın olmamasına şaşırdım yedeklerde de yok hayırdır insaallah.Hoca beni mi dinliyon ne yapıyon musa sinan hariç istediğim kadro tabii şaban cezalı olduğu için turgay kadroda yine :) hadi hayırlısı

Bu durumda sol bekte Turgay mı oynayacak ??

burakbas

Sol bekte Lokman, stoperde kere ve turgay oyar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ChucKeR

çok enteresan , 3lü bile oynayabiliriz savunmada.

emre

ChucKeR

AlıntıKarşıyaka'da Caner Ağca, Cemil Adıcan ve Erdi bu maçta görev yapamayacak isimler.