PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu sefer olacak inşallah..
Gülsün yüzümüz.

samsunsporlu1994

Havada 3 puan kokusu var. Alacağız bu maçı inşallah.

celebi

emre

GençKozluklu

Sabaha kadar bu maç rüyalarımdaydı. Maçı da izleyememişim. Sonuca baktım 2-4 kaybetmişiz müthiş oyunumuza rağmen. Rüyalarımı ben hep tersine yroumlarım :) İnşallah kazanan biz oluruz.

celebi

Alıntı yapılan: emre - 03 November 2012, 11:11:50
başlık Çelebi'nin başlığı, güveniyoruz ona ;)

Allahın izniyle kardeşim öncelikle

feticalik

bir Samsunsporlu olarak tabiki 4-1 alacağımızı düşünüyorum. Ama karşıyaka göztepe galibiyeti ve 100. yıl gazı ile bize çatmasın da..

CurvaSs

ksk yönetiminin yaptığı şey hoş değilmiş cidden.

Alıntı"Bizim topçular bankaya gitmiş malum takımın galibiyet primlerini çekmeye,ads maçının yenilgisi nedeniyle kesilen prim ceazsının şokuyla sarsılmışlar..Bu maçada yansır diye düşünüyorum,samsun kazanır.Futbolcular devre arası bu yönetimi yollarlar öyle böyle bir şekilde dernekle beraber..Sonrası bu topçular almak istediği her maçtan yine puan almaya devam ederler en azından ilk 6da bitiririz."

inşallah dediği gibi olur da kazanırız.

yirmiuc

King Of The North

yirmiuc

samsunsporlu1994

İş günü olması sebebiyle fazla ilgi olacağını sanmıyorum. En basitinden ben kendim koyu Samsunsporlu olarak gelemiyorum maça çünkü iş saatime denk geliyor. Keşke pazar günü olsaydı maç. Ama yapacak birşey yok.

King Of The North

Maça ilgi olacağını ben de zannetmiyorum, hem cumartesi, hem canlı yayın, hem de ligde kötü durumumuz gelen seyirciyi etkileyecektir ama gerçek taraftarımız yine tribünde olacaktır. İlk iç saha galibiyetine hazır olun derim ben...

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 November 2012, 12:27:53
Maça ilgi olacağını ben de zannetmiyorum, hem cumartesi, hem canlı yayın, hem de ligde kötü durumumuz gelen seyirciyi etkileyecektir ama gerçek taraftarımız yine tribünde olacaktır. İlk iç saha galibiyetine hazır olun derim ben...

İnşallah...

GökhanÇağlar