Başkanımız Emin Kar'dan Çok Önemli Basın Açıklaması

Başlatan berusa55, 31 October 2012, 17:06:58

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

31 October 2012, 21:46:24 #15 Son düzenlenme: 01 November 2012, 10:49:04 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: engiz - 31 October 2012, 17:29:32
Haber Gazetesinin yavşak bir muhabiri de aklınca mevcut yönetimdekilere laf sokmaya çalışmış.İdrak yolları enfeksiyonu geçiren bu arkadaş akıllı olsun bence.Olmayan aklını da alır birileri ...
Bir kurumun temelinde varsa Alçaklık, İlker zibidisi gider, Çavusoglu gelir o da yapar yavşaklık....

lato

Başkan bu açıklamaya yaptı galip öztürkün şike iddaasyla ilgili haberi çıktı bir muhabir kulübe şike iddalı soru sormuş bilmem bunlar tesadüf mü ama birileri birbirini kollamaya çalışıyor galiba Emin KAR'ı yedirmemek lazım kimseye herkese adam gibi başkan nasip olmaz ben derim ki gerçekten ses getirecek bir yürüyüş yapılsın Emin KAR'a destek için herkesin aklını başına alması için ama bunu da cumartesiden önce ayarlayın okul yüzünden gidecek yolcular var :)

ngonge

O kadar gereksiz insanlara büyük kaptan, büyük başkan dendi ki bu sözün hakkını veren kişi gelince diğerleri ile aynı kefeye koymamak için büyük kaptan bile diyemiyorum.

Samsunspor'un geçen sezon ligde kalmasından daha büyük bir kazanımıdır Emin Kar.

ahmetsefa55

yalnız ben şuraya takıldım.
adnan sezgine haksızlık yapmısız aylık 9 bin tl almıs demiş başkan.
menajere giden para adnan sezginin menajerlik şirketine dolayısıyla da adnan sezgine gitmedi mi ?
burda ben mi yanlış anladım acaba bi açıklama da benim için yapabilirler mi sayın yöneticilerimiz  :-*

cembaba

Başkan ve arkadaşlarının bir kaç isim değişikliği ile yola devam etmesini can-ı gönülden temenni ediyorum.
Allah seni başımızdan eksik etmesin başkanım...

beşnumara

Emin abi ve yönetimini eleştirmek hakkım değil.Allah yardımcıları olsun.Her ne olursa olsun kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.Samsundaki hainler her zaman yaptığına yine devam ediyor edecekler de küfredip siteye kötü yazmak istemiyorum.Allaha havale ediyorum.

lucarelli

Kazım Yılmazı bu şehir bağrına bastı, bu tribün büyük başkan dedi. Gitme kal yürüyüşü yaptı. Hem de 5 yıllık beklme sürecinden sonra çıkılan süper ligden büyük hatalarla düşürmesine rağmen. Acaba yatağında nasıl uyuyacak  :( :( :(

erkutdem55

Merak etme oun gibiler mışıl mışıl uyuyor,olan bizim gecelerimize oluyor,o da kimsenin umrunda olmuyor.

burakbas

Alıntı yapılan: CemBaba - 01 November 2012, 00:06:33
Başkan ve arkadaşlarının bir kaç isim değişikliği ile yola devam etmesini can-ı gönülden temenni ediyorum.
Allah seni başımızdan eksik etmesin başkanım...

Bu kulube Maraton Baskan avukat olarak yeter... anladiniz...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

feticalik

Sioux

Alıntı yapılan: lucarelli - 01 November 2012, 00:21:55
Kazım Yılmazı bu şehir bağrına bastı, bu tribün büyük başkan dedi. Gitme kal yürüyüşü yaptı. Hem de 5 yıllık beklme sürecinden sonra çıkılan süper ligden büyük hatalarla düşürmesine rağmen. Acaba yatağında nasıl uyuyacak  :( :( :(

AlıntıSamsunspor kulübü başkanlığının Samsunspor camiasına kucak açacak, farklı kesimlerdeki Samsunsporluları bir araya getirecek bir makam olduğunu vurgulayan Emin Kar  "İnsanın biraz özeleştiri yapması gerekmez mi? Ancak Sayın Yılmaz, veda toplantısında 'takımın küme düşmesinde kendinizde hiç suç buluyor musunuz?' sorusuna 'hiçbir suç bulmuyorum' diyecek kadar kendini kusursuz sayan bir isim olarak bu sorunun cevabını da bulamayacaktır bence." dedi.

Samsunspor gibi bir derdi kalmadığına göre mışıl mışıl uyur, ilaçlarını alıp uyur..  :-X :-X

samsunmania

01 November 2012, 00:47:55 #26 Son düzenlenme: 01 November 2012, 00:57:03 samsunmania
Galip Öztürk istedi, Kazım Yılmaz geldi, papaz oldular, Yılmaz hesapta kendini yedirmedi, işi bitti. Yine kendi hesabı peşinde olanlar Samsunspor'u kullandı, olan bize oldu. Kongre günü göreceğimi gördüm ben. Kimse traş yapmasın. Helal olsun Emin Abi ve yönetimdeki abi ve kardeşlerim. Bizlerdeki aşkın %1 i bile bu temlikçilerde olsa  Samsunspor şu düştüğü maddi darboğaza düşmezdi.Haczedin bu bilet paralarını yiyin sağda solda. Ben açıkça Yılmaz'dan bir özeleştiriyle alacaklarını hibe edeceğini umdum. Bırakın adam neredeyse kulübe haciz getirecek demek ki.

Kaya

Bu şehirde o kadar çok O.çocuğu var ki say say bitmez,açıkla açıkla bitmez...

Elli kere dedik birine büyük başkan ya da büyük kaptan diye bağırmadan önce kırk kere düşünün diye buyrun işte..

Emin başkan ve etrafındaki cesur yürekli,delikanlı insanların her daim yanındayız..

orucreis

cembaba