29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun !

Başlatan ult55ras, 29 October 2012, 13:37:12

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

neyse kardeşim, haftaya 3 puan nasıl alırız onu hesap edelim;

selametle, saygılar

ult55ras

Alıntı yapılan: Desiqner - 29 October 2012, 16:11:27
Polisin su sıktığı tarafta Türk bayrağından çok TGB bayrağı var.Kimmiş bu TGB ? 1 Mayısta Pkklılarla halay çeken çocuklar mı ?

bilmeden konuşmak bu kadar zararlı bir şey. hiç girdinmi TGBlilerin içlerine hiç arkadaşların varmı hiç araştırdınmı kimler diye ?

Desiqner

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 29 October 2012, 18:21:43
bilmeden konuşmak bu kadar zararlı bir şey. hiç girdinmi TGBlilerin içlerine hiç arkadaşların varmı hiç araştırdınmı kimler diye ?

Görüyoruz,biliyoruz kardeşim.Hiç bu konularda tartışmayalım bu sitede gerek yok.

ult55ras

Alıntı yapılan: Desiqner - 29 October 2012, 18:26:54
Görüyoruz,biliyoruz kardeşim.Hiç bu konularda tartışmayalım bu sitede gerek yok.

tartışmayalım diyorsun ama konuyu sen açıyorsun. fitneyi sen çıkarıyorsun :)

Desiqner

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 29 October 2012, 18:34:18
tartışmayalım diyorsun ama konuyu sen açıyorsun. fitneyi sen çıkarıyorsun :)

Yo konuyu bir kere ben kapattım yukarıda.Fitneyle alakası yok görünen köy klavuz istemez.İstersen özelden konuşabiliriz ama forum kurallarına aykırı oldugu için konşmuyorum.

Nuri Asan

Cumhuriyet'in 89. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adapazarında sivil toplum örgütleri tarafından yürüyüş düzenlenmiştir. Yürüyüş saat 19.00'da Doktor Nuri Bayar ilköğretim okulu önünden başlayarak Kent Meydanında son bulacaktır. Tüm halkımızı bayraklarıyla bekliyoruz...

YAŞASIN CUMHURİYET..

http://www.facebook.com/Tatangalar90

Helal olsun!

Ollivanders

Ben anlamam o guruptan , o düsünceden. Orda çoluk çocuk var . Orada yaşlı insanlar var. Her şeyin bir oranı , her insanın bu bayramı kutlama hakkı var. Sen kim oluyorsun da bu hakkımı elimden alıyorsun. Kimsenin haddine degil Anıtkabire gidiş yollarını kapatmak. İnsanları geriyorsunuz sonra gitmesinler efendim diyorsunuz. Şöyle yapsanız mesela. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Türkiyenin , Türk halkının bayramı. Bırakın insanlar ne yaparsa yapsın deseniz . Ölür müsünüz?

ATATÜRK ismi o denli batıyor ki insanlara kelimeler bile yetersiz kalıyor. İsminden , ruhundan , resminden , varlıgından korkuyorsunuz. Ya kendisi olsaydı nereye kacacaktınız. Atatürk olmasaydı hepiniz p.ç olurdunuz. Bu mudur sizin vefanız.! ( Sözüm meclisten dışarı / Ataturke söz söyleyip cumhuriyetten ve kurtuluş savaşından rahatsız olanlara )

deli 55

artık ülkemizde türk bayrağı ile cumhuriyeti kutlamak da suç.nerelere gidiyoruz böyle?nasıl zihniyet bu anlamış deilim.tüm milletimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun...ne mutlu türküm diyene >l<

lato

Alıntı yapılan: Serpico - 29 October 2012, 18:56:02
Ben anlamam o guruptan , o düsünceden. Orda çoluk çocuk var . Orada yaşlı insanlar var. Her şeyin bir oranı , her insanın bu bayramı kutlama hakkı var. Sen kim oluyorsun da bu hakkımı elimden alıyorsun. Kimsenin haddine degil Anıtkabire gidiş yollarını kapatmak. İnsanları geriyorsunuz sonra gitmesinler efendim diyorsunuz. Şöyle yapsanız mesela. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Türkiyenin , Türk halkının bayramı. Bırakın insanlar ne yaparsa yapsın deseniz . Ölür müsünüz?

ATATÜRK ismi o denli batıyor ki insanlara kelimeler bile yetersiz kalıyor. İsminden , ruhundan , resminden , varlıgından korkuyorsunuz. Ya kendisi olsaydı nereye kacacaktınız. Atatürk olmasaydı hepiniz p.ç olurdunuz. Bu mudur sizin vefanız.! ( Sözüm meclisten dışarı / Ataturke söz söyleyip cumhuriyetten ve kurtuluş savaşından rahatsız olanlara )

Üstad çok güzel konuşmuşsun ama Atatürk'ün adını kullanmak isteyenler oldukça ve hükümet yaptığı yanlış uygulamalarla bu ekmeğe yağ sürdükçe biz bunları yaşarız. Dediğin gibi bu bayram hepimizin bayramı dileyen kutlar dilemeyen kutlamaz bunun önüne set çekerek insanları üstüne çekmek çok saçma geldi. Sağcısının-Solcusunun-Laz'ın-Çerkez'in-Kürt'ün yaşadığı toprağın değerini bilen bütün insanların bayramı kutlu olsun..

erkutdem55

''29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun'' başlığı altında sebebi ne olursa olsun,haklı kim olursa olsun,tartışma,kavga çıkıyorsa zaten ve maalesef o güçler(?) istediğini alıyor demektir.

5trawberry

İktidar sahiplerinden ziyade, satılmış medyanın da bunlarda payı var. Sayfanın güzide yerinde nazik şekilde kutlamayı hor gören satılık medyalar, sözde Mehmet Akif'ci, Necip Fazıl'cısınız dimi siz..

Örgütlenmiş bunlar..

Stoper

Kutlu olsun bayramımız. Yaşasın Cumhuriyet..

CurvaSs

binikalamadım

Alıntı yapılan: Desiqner - 29 October 2012, 16:11:27
Polisin su sıktığı tarafta Türk bayrağından çok TGB bayrağı var.Kimmiş bu TGB ? 1 Mayısta Pkklılarla halay çeken çocuklar mı ?

su ve gaz sıkılırken bunların başkanı 'polislere bakmayın siz kürsüye dönün onlar görevini yapmak zorunda' dedi...tuhaf yani...