Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

neyse herkes istedigini söyler forum nedir ? Onun açıklamasını okuyun söyleyın..

bana karsı cıkıyorsun ben onun ıcın herkes ıstedıgını soyler dedım.. herseyı ıgne ıle cekıp bır yere cekme .. turkce de bır cok kelıme var kı baska anlama gelıyor. neyse uzatma artık ..

lato

herkesin kendi görüşüdür tabi sevmek zorunda değilsin saygı duyulur ama hoş bir olay da değil bir fotoğraf yüzünden böyle konuşmak. Samsunspor'un maçını izlemeye gelip 90 dk bağırmadan oturan en basit bir hatada homurdanan dayılar olur ya bu da böyle birşey oldu neyse dallanıp budaklandı iyice herkese hayırlı günler

Sioux

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 17:19:34
neyse herkes istedigini söyler forum nedir ? Onun açıklamasını okuyun söyleyın..

bana karsı cıkıyorsun ben onun ıcın herkes ıstedıgını soyler dedım.. herseyı ıgne ıle cekıp bır yere cekme .. turkce de bır cok kelıme var kı baska anlama gelıyor. neyse uzatma artık ..

aynı sıklette değiliz. o yüzden uzatmıyorum artık.

King1965

Samsunspor'un maçını izlemeye gelip 90 dk bağırmadan oturan en basit bir hatada homurdanan dayılar

lato bak o dayılar bıle en azından maca gelıyorlar adam parasını verıyor ıstedıgını yapıyor. ben de burdayım ıstedıgımı konusurum.  forum kuralları cercevesınde.. o dayı dedıgın adamda stadyum kurallarında ıstedıgını yapar ayakta durup saatlerce bızım gıbı destek vermek zorun da degıl..

lato

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 17:26:53
Samsunspor'un maçını izlemeye gelip 90 dk bağırmadan oturan en basit bir hatada homurdanan dayılar

lato bak o dayılar bıle en azından maca gelıyorlar adam parasını verıyor ıstedıgını yapıyor. ben de burdayım ıstedıgımı konusurum.  forum kuralları cercevesınde.. o dayı dedıgın adamda stadyum kurallarında ıstedıgını yapar ayakta durup saatlerce bızım gıbı destek vermek zorun da degıl..

Haklısın herkes özgür konuşmakta. düşüncene de saygım var ama özgürlük bu değil insanlar takımını desteklemeye gelirken sen gelip her maç takıma küfredip sallarsan birgün insanların da sabrı taşabilir. Gerçekten çok uzadı muhabbet daha da cevap vermek istemiyorum farklı yerlere kaydı gidiyor tekrardan hayırlı günler ;)

FaTiH_HaN

1 resimden, 1 sözden, 1 hareketten yola çıkarak; yıllarını bu işe vermiş, Şampiyonluk yaşadığı Bursasporda bile şampiyonluk sonrası konuşmasında Samsunsporluluğunu göstermiş bir insan için çok yersiz tartışmalara giriyoruz her seferinde. Tabi sevmek yada sevmemek herkesin kişisel duygularıdır.

twitter

5trawberry

Bunlar hep Trabzon'un temizim ayağına yatmasından oluyor. Neymiş yeri gelince Anadolu'nun abisi olurlar, yeri gelince dört büyük olurlar. Bunların yaptığını 20 senede Asena yapmadı.
Bir tek Bursa dik durdu diye, yapışıyorlar. Ulan sizin her işiniz hile hurda, iki üç sene önce Trabzon-Bursa arası ana avrat kalmıyordu. Sivas'ta Sivas'ın topçularına saldırmaya kalktılar, sonra kardeş oldular.
Kupamı ver kupamı ver diye ağlamadık mekan bırakmayan ağlaklar, en son Tertemiz ve Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam'ın yakasına yapışmış..
O da hastırın la ordan şikeciler diyecek hali yoktu. Yüzünde bile zoraki gülümseme var.
Ertuğrul Sağlam'ın Samsunsporluluğundan şüphe edecekler, gitsinler bordo mavi forma giysinler.

samuray

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 27 October 2012, 00:38:39
Abi sen mecburmusun siyasi dusuncelerine uymayan partiye ikide bir sallamaya? Sanki firsat korluyormus gibi ne zaman siyasi icerikli bir ortam olussa hemen igneleyici iki kelime edip cekiliyorsuun kenara siyasi dusuncelerinizi gidip sosyal paylasm sitelerinde ve siyaset yapabileceginiz ortamlarda yazin. Kimse kimseye soracak degil kime oy verecegini veya verdigi oyun hesabini kimseye vermeye mecbur degil ayni sekilde verilen oy icin kimsenin kimseyide suclamaya hakki yok.....
beni bu iki kelimeden dolayı eleştirmene hakkın yok bu sitede siyaset yapılmadığını biliyorum bendesenin kadar benim tepkim y.z.yılmazın samsunspora olan davranışından dolayıdır şu anda onun yerinde bir başka siyasi parti mensubu da olsa büyük ehir belediyesi olarak eğer samsunun markası samsunspora bi katkı sağlamayı düşünmüyorsa aynı şekilde yazardım arkadaşım

lucarelli

binikalamadım

umit

saim55

şu facebook'daki hayran sayfasını yöneten her kimse bir ayar çekilmeli. 200.000 kişinin takip ettiği sayfadan, hoca istifa yazılmaz. O sayfa kimsenin görüş paylaştığı bir sayfa olamaz.

King1965

İSTİFA EDİYORUM ..  YENENE KADAR FORUMA YAZMICAM SADECE TAKIP EDCEM.

herkes kendisine iyi baksın saygılarımla..

Sonuna Kadar 55

şansız bir takım olarak günah faturası iyi bir hocaya kesirmez..