Merhaba abilerim kardeşlerim. ss.bizde ilk konum. renkdaşlara tasarımlarım :)

Başlatan Hizber, 05 October 2012, 22:27:46

« önceki - sonraki »

Hizber

agam ben bunun anlamını bilmeden koyacak kadar cahil değilim allaha şükür. bu resmin hiçbir siyasi anlamı yoktur. her türkün olması gereken özetidir bu kanımca. allaha ve ülkeye aşk, bu ikisinin birleşimiyle bozkurt. bozkurt ne mhp yi ne de bbpyi temsil eder. bozkurt türk milletinin simgesidir. varoluş destanını okursanız dediğimi daha iyi anlayacaksınız. bozkurt yerine 3tuğ ve hilali koysaydım (ki koyardım kural ihlali olmayacak olsaydı) o zaman haklı olurdunuz. ama bozkurtun hiçbir siyasi simgeyle alakası yoktur. imza konusunda haklısınız onu değiştireceğim..

Burak

Alıntı yapılan: Hizber - 17 October 2012, 19:31:11
agam ben bunun anlamını bilmeden koyacak kadar cahil değilim allaha şükür. bu resmin hiçbir siyasi anlamı yoktur. her türkün olması gereken özetidir bu kanımca. allaha ve ülkeye aşk, bu ikisinin birleşimiyle bozkurt. bozkurt ne mhp yi ne de bbpyi temsil eder. bozkurt türk milletinin simgesidir. varoluş destanını okursanız dediğimi daha iyi anlayacaksınız. bozkurt yerine 3tuğ ve hilali koysaydım (ki koyardım kural ihlali olmayacak olsaydı) o zaman haklı olurdunuz. ama bozkurtun hiçbir siyasi simgeyle alakası yoktur. imza konusunda haklısınız onu değiştireceğim..

zaten belki dedim  ;)

Hizber

hastanebaşı şirinler masaüstü resimler. grubunuz ya da mahalleniz olmasa da yorumlarınızı eksik etmeyiniz her şey samsunspor için  :)  
yçler: http://imgur.com/BAHnO  http://imgur.com/RpLdg

nomak55

karadeniz forma çok orjinal duruyor acayip beğendim eline sağlık kardeş

Hizber

nomak55

şu karadeniz formadaki kırmızı ile beyazın geçiişini geçen seneki dortmundun deplasman forması gibi yapabilirmisin
sarı yerine beyaz olacak..üstteki siyah ve kırmzıı duracak

Hizber

dediğiniz gibi yaptım. biraz üstünde uğraştım ve daha güzel bişe çıktı ortaya:

Alıntı yapılan: nomak55 - 13 November 2012, 14:23:31
şu karadeniz formadaki kırmızı ile beyazın geçiişini geçen seneki dortmundun deplasman forması gibi yapabilirmisin
sarı yerine beyaz olacak..üstteki siyah ve kırmzıı duracak