PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

#BAFRALI#

mehmet yılmaz

Nasipse bu maca oglumu da getirecegim. Henuz maglubiyeti yok.

Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2012, 22:59:20
Nasipse bu maca oglumu da getirecegim. Henuz maglubiyeti yok.

getir abi ben özellikle ilgilenirim :)

mehmet yılmaz

En son celebi'nin ogluyla ilgileniyordunuz. Yavuz selim 7 yillik omrunde duymadigi seyleri ogrenmisti. :) tedbirli gelirim bu sefer. Maci alalim da...

kamuri

serkan bey sizi locada gormek istiyoruz artık ;D

twitter

Samsunspor - Denizlispor
2.20   3.00   2.40

Karabudun

2 gol atarız.Peşine 2 yemezsek ALLAH'ın izniyle 3 puanı alırız.

samsunsporlu1994

Twitterda Denizlispor'un Samsun'a giden kafilesinde, sakatlıları bulunan Anıl Dilaver, Burak Özsaraç ve Özgür Bayer yer almadılar diye yazıyor.

berusa55

05 October 2012, 14:26:03 #68 Son düzenlenme: 05 October 2012, 15:52:09 berusa55
Başkan Kar: ''Sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz"

PTT 1. Lig'de yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, sahalarındaki ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi.

Sahalarında ligin güçlü takımlarından Denizlispor'u ağırlayacaklarını anımsatan Kar, şöyle devam etti:

''Bu sezon sahamızda oynadığımız maçlarda takımımız TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında son dakikalara kadar maçı önde götürmesine rağmen şanssız bir şekilde karşılaşmadan berabere ayrıldı. Yine Boluspor maçında da 2-0 öndeyken ilk yarının uzatma dakikalarında yediğimiz gollerle berabere kaldık. Sahamızda galibiyetle tanışamadık. Denizlispor'u mağlup ederek sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz.''

Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında iyi futbol oynadıklarını ancak şanssız bir şekilde mağlup olduklarını dile getiren Kar, ''Bu iyi oyunumuzu sürdüreceğiz. İnanıyorum ki Denizlispor karşısında iyi futbolumuzu 3 puanla süsleyeceğiz'' dedi.

Başkan Kar, taraftarların desteğine de ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, kırmızı-beyazlı taraftarların 90 dakika takımlarını desteklemelerini istedi.

Kaynak

samuray

2.0 lık galibiyetler yaramıyor üç olsun bu kez kinşallah

burakbas

Theofanis Gekas

Ordu yine 55te Samsun diye bağırdı karşılık vermek boynumuzun borcu oldu

emre

hatta bence Ordu'ya gidip maçlarında destek vermek lazım..

engiz

05 October 2012, 23:21:09 #73 Son düzenlenme: 05 October 2012, 23:26:49 engiz
Güle oynaya,stres yapmadan kazansak ne güzel olur  >l<

3 tane atsak ,tribünler  dört dört diye bağırsa,Emin Kaptan hocaya işaret ederek"Yeter,daha fazla atmayın " dese ... 8)

Ne içtim acaba ben   :holey:

kavak_55