10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

cok ıyıydı.tebrık etmek lazım.

özkan

Ademin sıkıntısı tek forvet olmamız bana göre,adem iç sahada atak futbolun forveti.Hocaa böyle değerlendirse bence iyi olur adem adına.

cezayir55

tek forvet oynayamaz çünkü pivot özelliği yok

cezayir55

hoca mutlaka çift forvete dönecektir özellikle iç saha maçlarında ya roberts le yanyana yada burak çalık dönerse onunla oynar

Ollivanders

Şu tek forvet taktigini kim getirdiyse futbola onun ben taa..... Abi çift forvet oynayalım ya. Midem bulanıyor ademi ilerde tek gorunce. Oynayamıyor da. Pivot ozelligi yok. Madem tek forvet oynatacaksın , taktigin boyle neden almadık abi pivot santrafor . Tamam paramız yok vs ama yapmış oldugumuz transferlerden birini pivota kullansaydık.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 September 2012, 22:14:43
Tek kelimeyle FISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

her zamanki gibi 2 eylülde yazmıştım hala aynı düşüncelerim geçerli

5trawberry

İlerde daha çok kötü yazılarla uğrayacağız bu sayfaya heralde.

Theofanis Gekas

anca twitterdan yağ çek taraftara adem sen

yirmiuc

Cok kotu , takima katkisi yok gibi.

samuray

malesef adem bugünde tutuktu daha erken değişiklik yapılabilirdi robert,s adem değişikliği

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 September 2012, 16:54:09
her zamanki gibi 2 eylülde yazmıştım hala aynı düşüncelerim geçerli

Al benden de o kadar.En ufak bir kıvılcım yok.İnşallah utandırır diyorum inanmaya inanmaya.

maço

adem ilerde servis yapabilecek futbolcu bence,
pasları yerinde ve güzel atıyor başka bişede yapmıyor

orhan

kuvvetlenmelisin adem daha yırtıcı ve istekli olmalısın buda kuvvetten geçer.

Cabbar Samsunspor

Yırtıcı Forvet Lazım Bize Bu Ademden Bi Cacık Olmaz, Kimse Kusura Bakmasın. Ayağında Top Tutamıyorz, Ademle Olacak iş Değil, Bari Burak Çalık iyileşsede Roberts'la Beraber Oynasalar.

samuray

adem pivot santrafor değil santrafor arkası oynasa daha yararlı olur sanki ama elimizde pivot santrafor yok ne yazıkkı sade adem değil takım olarak bi sıkıntı var bunlar zamanla aşılacak daha çok yeni bi takımız uyum sorununu aşamadık henüz