Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Bizim altyapımızın sağlam bir yenileme geçirmesi gerekiyor.Samsunda bu çocuklardan daha yeteneklileri vardır herhalde.U-15'te 14ler kadar dökülüyor...

mimar55

U 15 iyi maasallah simdi topumuz direkten dondu dk 28 skor 0-0

Desiqner

bunlar en azından atak yaptı bir tane :) ama yinede zayıflar.Buradanda defans Ercan ve Muratcan ileridede Oğulcan diye bir çocuk galiba sağlam duruyorlar.3-4 geleceği olan gencimiz var.

mimar55

Ogulcani bende cok begendim gelecegi var kaleciyle karsi karsiya kacirdilar ya :)

Theofanis Gekas

Desiqner

Ercan ve Muratcan sağlam çocuklar geleceğimizin defansı yetişiyor :) ama dikkat ettiyseniz fenerbahçenin bütün yaş grupları çok sağlam pas organizasyonu yapıyorlar.Bizim çocuklar bazen yanındakine pas veremiyor.O açıdan daha çok çalışmaya ihtiyaç var gibi görünüyor.

AllydeenleaR

Erhan hocanın açıklamasının bir kısmı. Biz farklı bir maç mı izledik acaba. aklıma Petkovic geldi vallahi

AlıntıBir hafta boyunca bütün çalışmamızı buna göre yaptık ve Kartalspor'u çok iyi analiz ettik. Bunun için maçın tek hakimi Samsunspor'du.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 18 September 2012, 14:42:02
Erhan hocanın açıklamasının bir kısmı. Biz farklı bir maç mı izledik acaba. aklıma Petkovic geldi vallahi

oyunu okuyamama özelliğide benzemiyor değil  :)

mimar55

Ogulcan tamamdir pisirmek lazim kesinlikle tek top ve bol bol pas calismalari lazim 1-0 yenik duruma dustuk ama ben kisisel yetenek olarak bakiyorum ve iyi olabilecek topcularimiz var hele u14 gordukten sonra bunlar super geldi bana Bu arada yanlis anlamayin yenilmek her zaman kotu

mimar55

Bu kaleci orhan gelecete samsunsporumuzun kalesini koruyacak bakin buraya yaziyorum :)

Theofanis Gekas

yine 7 şehit haberi nereye gidiyoruz anlamış değilim,işin kötü tarafı artık kimsenin umrunda değil

http://sozcu.com.tr/askerleri-tasiyan-araca-saldiri.html

5trawberry

Şehitlik nasip işi diyen bir bakan var bu ülkede.

Parası olanın nasibi bol olur elbette, bi nevi haklı da.

Kuvayı Milliye ruhu, gerekiyor.

Askerin silahlarının zorbaca halk tarafından ele geçirilip, halk domuz avına mı çıksın, napsın?

samsunsporlu1994

Altın: "İyi yoldayız"
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, ''İyi yoldayız, bu yolda da yürümeye devam edeceğiz'' dedi.

Altın, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 2-2 beraberlikle tamamlanan Kartalspor maçı ile hafta sonu sahalarında oynayacakları Boluspor maçını değerlendirdi.

Kartalspor'un ligin en organize takımı olduğunu belirten Altın, şöyle devam etti:
''Kartalspor'u 3 yıldır aynı teknik direktör çalıştırıyor ve aynı oyuncularla 3 yıldır mücadele ediyorlar. Birbirlerini çok iyi tanıyan bir ekip. Aynı zamanda saha avantajını çok iyi kullanıyor. Bir hafta boyunca bütün çalışmamızı buna göre yaptık ve Kartalspor'u çok iyi analiz ettik. Bunun için maçın tek hakimi Samsunspor'du. 85 dakika çok iyiydi. 85. dakikada Kartalspor bir strateji geliştirdi. Bizi dağıtmak için bir eylem geliştirdi. Hem taraftarları hem de oyuncuları birlikte hareket ederek eylemlerini yaptılar ve bunda da başarılı oldular. Biz de bu eyleme ayak uydurduk. Tecrübesizliğimizi ortaya çıkarmış olduk.''

Bu tür maçlardan ders çıkarttıklarını kaydeden Altın, ''Artık önümüzdeki Boluspor maçına bakıyoruz. Boluspor da çok iyi transferler yaparak lige başladı. Boluspor'un kadrosu benim önümde, maç görüntülerini de aldık. Tek tek oyuncularını ve oyun yapılarını analiz edeceğiz. Olumlu ve olumsuz yönlerini ortaya çıkartarak ona göre bir taktik geliştireceğiz. İnşallah sahamızdan 3 puanla ayrılacağız. Çünkü takımımızda o güç var'' diye konuştu.

Altın, oyuncularından çok memnun olduğunu vurgulayarak, ''İyi yoldayız, bu yolda da yürümeye devam edeceğiz. Her hafta oynadığımız oyunun üstüne koyarak gideceğiz. Hem fizik hem de taktik olarak hazır olmayan oyuncularımız var, onları da kısa zamanda hazırlayarak takıma takviye edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ajansspor

özkan

18 September 2012, 17:40:41 #33178 Son düzenlenme: 18 September 2012, 17:59:29 özkan
Dün ordu maçını izledim,bilmiyorum izleyen varmıda şu umbides denen adam kaç haftadır sırtladı götürüyor orduyu.Helal olsun,demek ki kalite herşey demekmiş.Cuper geldi barral ve umbidesi aldırdı,adamlar işi götürüyor..

Diğer bi konu;bana göre kartal ile berabere kalmamızın ana fikri ordu-kayseri maçındaki son saniyede ordunun hala kayseri kalecisine yaptığı presdir.Bizde olsa aynı görüntü samsunda 3-2 önde girsek son dakikalara o kaleci orta sahada olur..

##kdc##

cup cup Cuper Özkan, cap cap Capello değil :P
Katılıyorum dediklerine barral lig başından beri sallıyor,