Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: samsunum - 18 September 2012, 00:10:00
Yarın idman varmı varsa kaçta bilen varmı

Samsunspor Takımımız salı günü (yarın) sabah 10.30 ve akşam 17.00'de çift antrenman yapacak.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4575-samsunspor-boluspor-hazirliklari-basladi.html

samsunum

samsunmania

Desiqner

Kartal maçı bitti twitterdayım maç biteli 2-3 dakika ya olmuş ya olmamış.Armağan twitter'da "İlahi adalet işte başkasının hakkını yersen böyle olur " gibilerinden bir twit atmış.Hemen rt yaptım.Sonra yazdım sen Samsunspor'a gönderme yapacak adammısın diye.Sen beni yanlış anladın kardeşim ben yakın bi arkadaşıma yazdm ayaklarına yattı.Sonra seni bilmiyormuyuz falan dedim silmiş herhal.

##kdc##

A2 liginde Sivas 4 Eylül Belediyesiyle yaptığımız maçta 1-0 mağlup olmuşuz. Çoğunlukla A takımda forma bulamayan profesyonellerimizin oynadığı maçta Sivaslı defans oyuncusu Yakup Yiğit, Şenol Demirci ile girdiği ikili mücadelede ayağı iki yerden kırılarak hastaneye kaldırıldı. Allah acil şifalar versin  .:.:. .:.:.

samsunsporlu1994

A2 takımımız, Sivas Dörteylül Belediyespor'a 1-0 yenildi...

A2 Ligi'nde mücadele veren Samsunspor'umuzun A2 takımı Sivas Dörteylül Belediyespor'u konuk etti. İlkadım Derebahçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 6. dakikada Murat'ın attığı yediğimiz golle sahadan 1-0 yenik ayrıldık. Karşılaşmayı Başkanımız Emin Kar'da izledi.

SAMSUNSPOR A2: FURKAN, AYKUT TOPAL (BAHADIR), YANKI, SAFFET GURUR, OĞUZHAN AZGAR ( MERTHAN), ERCAN YAZICI, HAKAN BALÇIK (TUNAHAN), YASİN UZUN (UĞUR), ŞENOL DEMİRCİ, YEKTA BERK, İLYAS (SEDAT).
SİVAZ DÖRTEYLÜL BLD.:MURAT, SEFA, NURİ, YAKUP, AHMET KARACA, SEYİT AHMET, SELİM, ÜNAL, MURAT ŞAHİN, POYRAZ (BURAK, HASAN DESTEK, MÜKAİL, MUHAMMED).

Kaynak:Samsunsporumuzun Web Sitesi

Sol Açık

Alıntı yapılan: muhalif - 17 September 2012, 21:49:47
armağan kuş bizden kiralık olarak mı gitti ?

Kiralık olarak Belediye Bingölspor'a gitmiş...

Desiqner

Kulüpten girebileceğini sanmıyorum artık.

Ertuğrul Sağlam

Dün A2 maçını doksan dakika izledim. Sivas ekibi doksan dk üstün oynadı ve maçı kazandı adamlar o kadar konsantre olmuşlar ki sürekli konuşarak, yardımlaşarak ve birbirlerini motive ederek oynadılar. Bizim futbolcularda çıt yok.
Sivas'ta yedi numara Sefa diye bir çocuk bizim sağ tarafı doksan dk felç etti. Maşallah fırtına gibi çocuk.

Takımımızda Şenol Demirci gayet hazır gözüktü hatta geçlerden daha çok koştu ve mücadele etti bu hafta kadroda yer bulur sanırım.
S.Gurur sahada olan futbolcuların çok üzerinde bir kaliteye sahip olduğu her hareketinde belli ama halen üzerinde sakatlığın verdiği piskolojik bir çekingenlik var.
Yanki Şengün Bu çocuğun kimse torpil ile buralara geldiğini söylemeye hakkı yok geçen sezonda çok maçını izledim gerçekten kaliteli ve geleceği olan birisi.
Yasin Uzun Bu çocukta fizik hariç ortasaha futbolcusunda olması gereken herşey var.
Oğuzhan Azgar Samsunspor A2 Takımı bile onun için futbolculuk kariyerinin en üst noktası çok hata yaptı, çok kötü. zaten ikinci yarı oyundan alındı.
Aykut Topal Dün ki maçta varmıydı hatırlamıyorum. Eğer o altı numara Aykut'sa eh işte...
İlyas Yılmazer Dün yapması gerekenden fazlasını yapmaya çalıştı ve hiç bir şey yapamadan ikinci yarı oyundan alındı.
Diğerlerinin dikkat çeken bir tarafları yoktu.

mimar55

Birazdan u-14 liginde fenerbahce - samsunspor macinin ikinci yarisi var ilk yariyi 1-0 yenik kapattik fbtv maci canli veriyor izlemek isteyenin bilgisine

Desiqner

18 September 2012, 12:51:31 #33161 Son düzenlenme: 18 September 2012, 12:58:55 Desiqner
fener 2-0 yaptı.bizim u-14 kalecisi 1 metre ya var ya yok :) yokmu şöyle genç irisi bi çocuğumuz :)

Edit:3-0 oldu.Çocuklarımız sahada yok gibi.

mimar55

Bizim kalecini ayagi yetistirmiyor topu orta sahaya kadar :) cocuklarimizdan umidim yok torpille mi oynuyor bizim cocuklarimiz
Gerci ilk defa izliyorum maclarini insallah bu mac kotu oynuyorlardir  :(

Desiqner

Hiç sorma çocuklar çok zayıf.Birtek metehan diye bir çocuk var geleceği parlak görünüyor o sevindirdi ama.Ne bileyim altyapıdaki geçmiş hatalar belli ediyor kendini.Çok eziliyoruz.U-15 başlayacak birazdan.

mimar55

Valla isten atacaklar maci izliyorum diye hafta samsun trabzon varmis gidin izleyin diyecegim bu cocuklarda is yok dedigin gibi 1-2 tane top suren cocuk var digerleri cok zayif her yonden ben mehmetide begendim oda iyi yetistirilirse insallah u15 iyi oynuyodur